Логика будале

0
(0)

Неко је давно рекао да је Србија земља чуда. Погрешио је! Није Србија земља чуда већ дворских луда! Пуна је ова Србија дворских луда. Разних забављача, комедијаша а има ту и понека будала. Како рече сајџија у филму Балкaнсkа правила „Пуно је будала овде“. Одувек је тако и било.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=Iorh48VdrkM“]

Два дана после катастрофалних резултата на изборима Вучић покушава да гребући рукама и ногама промени резултат истих. То ради тако и толико креативно да је украо идеју опозиције која је направила тим који би утврдио до каквих је све манупалицаја и напросто речено крађе било на изборима. Пошто је изгубио готово 30 посланика Вучић сада притиском на РИК са некаквом идиотском причом покушава да обори листу ДСС-Двери  и листу Чеда-Чмарак-Тадић испод цензуса како би листи СНС додао још једно 40 посланика.

Ту долазимо до наслова овог текста и логике будале. Та логика будале огледа се у следећем. Американци гурају Двери-ДСС и ЧЧТ коалицију у српски парламент како би ослабили Вучића?! Исти они Американци којима је Вучић откада је на власти испунио буквално све захтеве и прохтеве осим једног а то је да уведе Русији санкције. Те санкције Русији није увео не зато што он воли Русију јер он је Британски ђак већ зато што би увођењем санкција Русији извбршио политичко самоубиство. Зато га Американци и нису нешто нарочито притискали око тога јер им је много важније оно што Вучић за њих обавља када је независност Косова и Метохије у питању и послове које обавља као економски убица српске економије и привреде. 

Вучићу сметају Двери-ДСС који отворено заговарају политику усмерну против ЕУ, НАТО и САД и који желе ближе и брже повезивање са Русијом на економском и политичком плану?! Па Двери-ДСС могу у скупштини Вучићу да управо буду главни отклон према захтевима Американаца када је увођење сакнција Русији у питању. Да ли то Двери-ДСС сметају Вучићу због отворене анти ЕУ и анти НАТО политике или му заиста много више смета њихова проруска оријентација? 

Напади који данас долазе из кухиње СНС немају везе са Американцима. Иза њих стоје главне мецене дворске луде Вучића која служи на двору Британске империјалне политике. Иза тих напада на Двери-ДСС и покушаја промене изборних резултата стоје Британци којима никако не одговара проруска и анри ЕУ и анти НАТО странка у српском парламенту. На ту британску руду упрегнут је и Војислав Шешељ мада више из прагматичних разлога јер он једноставно жели да он буде ЈЕДИНИ проруски представник у парламенту. Плус испод жита одобровољава Вучића. Матора је то и лукава лисица. Њему је ипак најпаметије да гледа своја посла и да не гура нос у туђа јер у Кремљу није ни приближно утицајан колико мисли да јесте и може му се веома лако десити да у Кремљу преко ноћи схвате да је Војислав Шешељ још једна заблуда. 

Углавном мешетарењу будала и дворских луда треба стати на пут. Они су можда навикли да служе на дворовима разних господара и гостујућих циркуса али немојте да је било коме на памет пало да прекраја изборне резултате јер то је игранка која веома брзо може да се претвори у техно рејв. 

Милинко Милинчић, Србија данас

 

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Немци љути: Где су у Србији жута и плава боја ЕУ?

0 (0) Министар спољних послова Немачке изјавио да не може да верује да већина становништва …

Зашто Вучић потцењује интелигенцију грађана Србије?

0 (0) „Избори неће бити фер јер постоји страховит притисак на све оне који другачије …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend