МАСОВНА КРАЂА ГЛАСОВА У НИШУ! Исти рукопис на 176 бирачких места, резултати унапред одређени! (фото)

4.6
(20)

„У свим записницима, свих бирачких места на територији Ниша, пронашао сам идентичан материјални доказ организованог прекрајања изборне воље. Особа која извесно није део изборног процеса, истом хемијском оловком и идентичним рукописом уписује број бирачког места и назив општине. На сваком записнику о раду са 176 бирачких места у Нишу и то пре него што су потписани записници и џакови са гласачким листићима предати надлежној општини. Не постоји разумно објашњење зашто би неко писао по два, а камоли по 174 записника“, написао је један Нишлија, сведок, како тврди, крађе на изборима и прекрајања воље грађана, јер су се резултати избора знали унапред.

Доказе о злоупотребама записника са више бирачких места у Нишу приложио је на свом Твитер профилу под псеудонимом Цхарлие Wаффлес, захтевајући понављање целокупног изборног процеса.

– Kао супруг, отац троје деце и грађанин Србије, осећам се дубоко пониженим начином на који се ова власт опходи према сопственом народу. Анализом података из записника објављених на сајту РИK-а, а на основу неспорних материјалних доказа о системском и свеобухватном прекрајању изборне воље грађана, сматрам се слободним да јавно позовем председника Србије и друге заиста надлежне и одговорне институције да преузму одговорност за ову бестидну изборну крађу и без одлагања пониште резултате парламентарних избора у целости – написао је он у уводоном обраћању, да би потом објаснио шта се заправо догодило.


– Након три рударска дана и неколико хиљада прегледаних записника, од 4.840 објављених, постало је више него извесно да је изборни процес неповратно компромитован подлим инсистирањем на унапред одлученом победнику. То сви знамо. У свим записницима, свих бирачких места на територији Ниша, пронађох идентичан материјални доказ организованог прекрајања изборне воље.

– Особа која извесно није део изборног процеса, истом хемијском оловком и идентичним рукописом уписује број бирачког места и назив општине. На сваком записнику о раду са 176 бирачких места у Нишу и то пре него што су потписани записници и џакови са гласачким листићима предати надлежној општини. Ево прегледа насумице одабраних – написао је НИшлија, приложивши папире:

– Примери парова записника са бирачких места из две општине у Нишу. На прву страну сваког записника починилац је истим, сопственим рукописом и истом хемијском оловком уписао број бирачког места и назив општине, вероватно желећи да избегне случајно мешање скоро 200 записника.

– На слици јасно се види како је члан бирачког одбора, по добијању тако попуњеног записника и уписаног назива општине, ставио зарез, а затим по инерцији својим рукописом уписао име града и наставио са попуњавањем записника, што потврђује да се ово десило пре краја гласања.

– Записници су неко време ексклузивно били на располагању неидентификованој, неовлашћеној особи, неком злом координатору организованог штеловања и потурања фалсификата. Претераном бригом и педантношћу, починилац је из страха да не побрка записнике, нехатно оголио цео систем:

– Овим, суду јавности, јер другог суда нема, подносим рапорт о системском прекрајању изборне воље грађана Ниша, чиме је неповратно урушена вера у праведан избор, а резултати истог ништави су. Не постоји разумно објашњење зашто би неко писао по два, а камоли по 174 записника – написао је Нишлија.

Он је додао да разлог зашто ово нико није видео раније јесте то што не постоји било каква потреба да се два или више записника проверавају упоредно-графолошки.

– Случајно укапирао, јер су се два записника отворила један преко другог, па сам уочио исти рукопис, а то не би требало да постоји. Ако ипак паднеш за ово, једино објашњење је системска злоупотреба. Али, тако то иде у Србији. Документујеш ситуацију за коју не постоји беневолентна варијација, што је више него довољно за обарање комплетног изборног система, на стадиону мук… – написао је грађанин са југа Србије.

Kорисник Твитера који је приложио доказе о мутним радњама на бирачким местима додао је да је до сада прегледао и више од 3.000 записника и да грађани не могу да замисле шта је све тамо видео.

– Шта све човек може да извуче само о нивоу функционалне писмености 8.400 душа чија слова красе записнике и њихове реалне способности да когнитивним процесом испоштују правила и до краја попуне све подсекције записника о раду бирачког места, без да га учине апсолутно неприхватљивим и неуверљивим парчетом папира.
Илустрација, ФОТО: АТА Имагес/Антонио Ахел Илустрација, ФОТО: АТА Имагес/Антонио Ахел

Након што апсорбујете неколико хиљада записника, закључује он, добијете супер моћ која ради само у оквиру једног изборног циклуса, у овом случају то је способност да само прегледом уписаних цифри на једном записнику знате да ли је тај записник лажан.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Предраг Кон: Нове мере су ригорозније, сутра ће бити саопштене

4.6 (9) Епидемиолог Предраг Кон огласио се данас након седнице Кризног штаба. Он је истакао …

ДАРИЈА KИСИЋ: Мигранти остају у Србији, јако је важно да их интегришемо!

3.5 (12) Унапређење положаја миграната и интеграција свих који су добили међународну заштиту у Србији …

6 Коментара

 1. Gde su kontrolori stranaka koje ucestvuju u izborima.
  Nema ih , jer 50% tih stranaka nema clanstva da pokrije kontrolu birackih mesta.

  • Зато што је ова хунта кад је дошла на власт затворила све медије за остале странке, па су се природно сасушиле без медијске комуникације са својим бирачима..!

  • Kakvi kontrolori, pa celokupna nazovi opozicija u Nisu je ucestvovala u kradji glasova. Dogovarali se sa SNSom ko ce da prodje u parlament.

 2. Не браним незаконите изборе. Али горњи текст нема много смисла.
  То што је неко пре краја избора или пре почетка избора уписао име града и број бирачког места, је нешто што ништа суштински не квари. Напротив тај је учинио корисну ствар да једнозначно определи сваки папир. Не видим нарочиту злу намеру у томе.
  Али оно што је Влада написао је битно: нико сем секте није покрио све хиљаде бирачких места и тиме је убацивање лажних гласова свакако могуће.

 3. Kada je DJB govorio o ovome pre par dana svi su bili gluvonemi…
  Sada nam n/n lice otvara oči!

  E moji crni mediji…

 4. Tako je bilo i 2012 god. Kada su se pojavila dva džaka slučajno izgubljena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend