Мигранти упадају у села општине Кладово, довозе их организовано из Београда
фото: Курир

Мигранти упадају у села општине Кладово, довозе их организовано из Београда

Становници општине Кладово ових дана су узнемирени јер је у селима крај Дунава у овом крају присутно све више миграната, сазнаје “Србин инфо”.

Они упадају људима у куће, а локално становништво је забринуто за своју безбедност. Пријављени су и поједини напади на стоку.

Како сазнајемо, мигранти у току ноћи чамцима прелазе Дунав и одлазе у Румунију, а претходно их непознате особе организовано довозе у кладовска села, углавном из Београда.

Ко довози ове људе и ко зарађује на њиховом шверцу, остаје да се види, а слична ситуација је забележена и у пограничним местима са Румунијом у Војводини.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Државу тужило 10.000 пензионера због пљачке пензија

Државу тужило 10.000 пензионера због пљачке пензија

Тачно 1. октобра истиче рок за покретање поступака за накнаду штету због смањених пензија у …

Протест мештана код Краљева због експропријације земљишта ради изградње аутопута: Узимају нам најплоднију земљу а нуде десет пута мање

Протест мештана код Краљева због експропријације земљишта ради изградње аутопута: Узимају нам најплоднију земљу а нуде десет пута мање

У селу Обрва код Краљева вечерас је одржан велики скуп мештана села која гравитирају поред …

Један коментар

 1. Srbija ne postoji ni velika ni mala, vec njene granice odredjuju groblja, crkve i pisana svedocanstva, kao nedodirljiva tapija i svedocanstvo njenog postojanja na ovim prostorima.
  Svetom Srbskom Zemljom ili Nebeskom Srbijom, vernoj inebeskim idealima a ne slasti dohvatnoj koja stoci prilici, treba da vlda Srbin od starina, neko i nesto od nekoga a ne majmun picousti, zmija i azdaja sve prozdrvljiva sa svojim coporom vecno gladnih i nenasitih, ne knjige i znanja, nego nicim drugim sem cevapa, pite i masna bureka, mada se nadje i poneki prepisivac dokumenata, skriboman i poveca mesina govana, koja se neukim namece ko uceni domobran efendija a u stvarnosti trut i babo zlikovaca genocidnih i ubica.
  jok, Svetom Srbijom zavladao sljam i otpd, zlica i zlikovac pa kad vreme dodje kako kome metak, koc il konopac.
  dobro se dobrim vraca, a zlo zlim placa.
  ovu kerad tumarajucu povatati pa odkud dosli poslati il onoj poganoj jalovici, gadnoj babi i vestici, koju ne mogase zadovoljiti germani neg trazi kurca u africi il zaguljeni beduinski na kozama i kamilama izvezbani.
  nama u Srbiji uvek su dobro dosli svi cestiti ljudi.
  mi stoku drzimo zatvorenu, vrzanu il na livadi pustenu.
  zpremnozene divlje zveri su za sad u nadleznosti Srbija suma, lovackih udruzenja i lovaca.
  nasa oruzana sila sluzi zlu i satanistima a kad treba narod prebija zaboravljajuci da svaka motka, prostac il pajser dva kraja ima.
  dal si sta razumeo supak efendija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *