Михаило Меденица: Збогом ЕУ!

Михаило Меденица: Збогом ЕУ!

5
(28)

И, шта ћемо сад, вајне властодржне и властожељне евро-конкубине?!

Зарад мита о Европи се и даље одрицати косовског мита, или је с том поганом причом једном за свагда завршено?!

Кад све ово прође хоћете ли имати образа, пардон, ђона да изговорите ону идиотску мантру: “Европа нема алтернативу”?!

Наравно да је има, вазда је имала- алтернатива Европи је била и мора остати Србија и једино Србија, тачка.

Европска унија нас жели једино као жалосну статистику ове вирусне пошасти, ту нема приступних преговора, напротив, без икаквих услова би нам препустила штафетну палицу не жалећи да од Србије остане тек бледо сећање, но…

Велика је, дивна и славна Србија- далеко веће губе нису уставиле ову милосницу у светом трајању па неће ни ово зло, али шта планирате кад све прође, рекох?

Да Србију и даље гоните ко кљусе ка Бриселу?

Да је с једнаким жаром подводите прохтевима изопачених политикантских предатора?!

Та поган од уније презире саму себе, аман!

Нема је и слепа пред рекама своје “крви”, а спремни сте да дате све како би се умилостивила да нас стави на листу донора органа на живо…

Ништа Европска унија није до велика “жута кућа” за све који смерно и понизно чекају пред вратима, па и за добар део оних који славодобитно раде у вешерају мислећи да их бриселски Менгеле неће прозвати…

И, молим вас, немојте никада више, али баш никада о некаквим европским вредностима, јер све добро што у Европи ваља Србија је добрано утемељила!

Најбоље у Европи је све оно добро од Србије и није то никаква испраза фраза већ међаш који нам ваља чувати довека!

Чланство у том друштву робе и накупаца више не сме коштати Србију ни ролне тоалет папира, колико год сад вредела ко девизне резерве, а камоли заветне светиње Косова и Метохије и националног идентитета, трајања, поноса, вечности!!!

Прича о интеграцијама међу олош је завршена, штета што је икада и почињала, но никад нам више не помињите пријем у секту као алтернативу причешћу, а Србија је и превише њихових греха исповедила и примила нафоре за спасење подлаца којима смо увек били тек пука статистка!

Нема и не сме бити никаквих преговора о решавању “проблема” Косова и Метохије, јер за Србију благодат није проблем и одавно смо то решили и са земљом и са небом, сад је ред да решимо и са њима, ако вам је ишта од белих бубрега остало, или сте их уз душу продали за чорбу?!

Србија јесте Европа, а што се унија тиче јасно је данас као и пре стотину година- суза наша има родитеља на истоку, овде је тек капља у водокотићу бриселског тоалета!

Кина- да! Вазда била и остала, али објасните, вајни председниче (од вас друга Србијо не иштем баш никакво објашњење јер га ни себи не можете дати) чему онолико упадљиво и отужно непомињање Русије током синоћњег нарицања у директном преносу?!

Чиме је то Русија заслужила?

Чиме се огрешила?

Шта се то напрасно догодило па сте је избацили из речника ко архаизам?!

Директива бриселских макроа: “Лелечи колко хоћеш, пренемажи се, превијај се ко да ти је пукао водењак, помињи Кину, али на Русију заборави, не могу обе”?!

Знам да је све ово за Вас и даље предизборна кампања, Корону ћете искористити ко бота који не иште ни сендвча ни дневнице (као што би, верује, готово сви који кидушу на ваш трновити престо) али заборављате да ми не заборављамо!

Превише ћутимо- да!

Трпимо ко мазгде- да!

Памтимо ко слонови- будите убеђени!

Преговори о Косову и Метохији више не могу постојати, баш као што никада нису ни требали- наше је и не дамо ни стопе, јер само газимо корацима потомака што су нам их прадедови утабали!Михаило Меденица: Збогом ЕУ!

Евроинтеграције- ни по цену да брзаци асепсола потеку ка Србији из Брисела!

Своји на своме, до последње травке што размиче камење на Проклетијама, и тачка.

Унију нека продају сакупљачима секундарне сировине- неће нам потомци разгртати по ђубришту тражећи остатке славе и части Србије!

Преживеће наша дивна мајчица и ову муку, али то зло од уније неће, па немојте да се заиграте и помислите да нас пред “мрца” водите да бегенишемо младожењу!

П. С. Није Корона први јад где су нас оставили у живом блату убеђујући да је лековито, тек је још један од многих, али Србија је и живим блатом пртила ка небу, на њихову жалост!

Живела Србија, српска Црна Гора, Република Српска и Република Српска крајина!

Живеле Русија и Кина!

Живело мило православље!

Живео живот који је као река- вазда нађе пут, а свакако није онај ка евроинтеграцијама и вредностима настраних предатора бриселских!

(Два у један)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Србија данас: Србија се у потпуности залаже за будућност Шкотске и Велса у ЕУ

Србија данас: Србија се у потпуности залаже за будућност Шкотске и Велса у ЕУ

5 (4) Србија данас: Британски естаблишмент чак ни готово читав век од губитка Империје у …

Огромна већина српског народа ни под каквим условима не жели интеграцију са Белом демонијом!

Огромна већина српског народа ни под каквим условима не жели интеграцију са Белом демонијом!

5 (2) Споразум Београда и Приштине не би само повећао регионалну стабилност, већ би и …

3 Коментара

  1. Živela Rusija! Živelo pravoslavlje!

  2. Из наведених светских извештаја види се да коронавирус је непрдвидљива? Значи, она не реагује као ранији вируси: не знасе када јењен раст, пад, колико „живе“ капљице вируса на предметима које остају од заржених одвируса. Мере дезинфркције и деретизације су у Нишу не потпуне: траже мно да се деритизацијом уншти вирус који живи свуда! Значи. кола, возила, аутобуси, паркокови, улице, зграде и остало, то траже. Наизглед корона се мутира и после „смрти“ То је најопасније! Зато, моје скромно мишљење, да свака особа на улици мора имати маску и рукавице, а сви остали органи самоуправа и зграда да овом посвете пажњу. То кажем због тога што је ова коронавирус опаснија сто пута од „ВИОЛА ВЕРА“…Зато молим да се појачају све прдвиђене мере, и да у овом периоду сви се ману политике. Италија и Шпанија нам показују шта се дешава када нисмо до краја дисциплиновани?. Хвала. Радоман Млађеновић Млађо-војни пензинер-пилот, писац, новинар и књижевник.

    • Na šta tačno misliš kad kažeš „deritizacija“? Prskanje nekim sredstvom da virus prestane da se rita ili šta?
      Zašto misliš da treba da se nose rukavice? Virus ne prodire kroz kožu, pa bi pranje ruku po povratku kući trebalo da bude sasvim dovoljno. Maske su nešto drugo, ali ko ti garantuje da su one ispravne, da nisu zaražene?
      Ništa nije opasnije od „viole vere“.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend