Милорад Радуловић – земунски „специјалиста“ за лажне СНС листе

0
(0)

Милорад Радуловић (1951), носилац лажне листе Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Радуловић Милорад коју је прогласила Градска изборна комисија, функционер је СНС и помоћник председника Општине Земун. По занимању је угоститељски техничар, односно конобар.

Прекјуче проглашена лажна листа Доста је било, није прва подметачина Милорада Радуловића. Апсолутно исто је урадио и уочи парламентарних избора 2016. године. Кад је постало извесно да ће Доста је било у априлу 2016. године направити одличан резултат не само на републичком нивоу, већ и на нивоу општине Земун, Милорад Радуловић, већник у Градској општини Земун од 23. октобра 2014. године (плата 91.700 дин) је по налогу функционера СНС-а формирао лажну групу грађана са називом “Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Милорад Радуловић” са намером да гласаче на дан избора доведе у заблуду и збуни.

Лажна листа Милорада Радуловића је у априлу 2016. године освојила 1,58% гласова, док је Доста је било освојио 8,79%, што ће рећи – лажна листа је тад поднета у последњи час како би се онемогућио двоцифрен резултат који је Доста је било очекивао. Да Милорад Радуловић својом лажном листом није довео бираче у заблуду, Доста је било би на локалним изборима у општини Земун у априлу 2016. године вероватно освојио 10,37%.

За ову подметачину са лажном листом, Радуловић је након локалних избора 2016. године награђен местом помоћника председника општине Земун (плата 95.500 дин).

Познат је и као човек који веома лако пристаје на све преваре у име странке из које долази, а коју у општини Земун предводи Дејан Матић. Матић је тек посебан феномен. Своју политичку каријеру започео је као шофер Александра Вучића. Након само шест месеци од доласка на власт, вишеструко је увећао своју имовину.

Зашто је лажни Радуловић посегао за истом преваром и 2016. и сада када му је ГИК срамно прихватио листу?

Све је извесније да је листа “Доста је било и Двери – Да ови оду, а да се они не врате” одавно на претпостављеном двоцифреном резултату. Александар Вучић очигледно нема идеју како да то спречи. Због тога је и одлучио да поново подметне лажну листу са истим лажним носиоцем и очигледно се ослања на наводно кратко памћење грађана. Овај пут лажна листа носи назив “Доста је било пљачке, корупције и лоповлука – Радуловић Милорад”.

У прилог томе да управо Александар Вучић, председник СНС-а стоји иза преваре са лажном листом или листама је његова изјава објављена јуче 17. фебруара у 10:55 у којој је најавио да ће бити проглашене 24 листе за Београдске изборе (пренео РТС), иако је је листа под редним бројем 23 проглашена тек у 22:22, а листа под редним бројем 24 у 22:27!

Радуловић је познат и као донатор СНС. Он и још четири особе са лажне листе са локалних избора у Земуну из априла 2016. године са уплатама од 40.000 дин били су и једни од око 7000 лажних донатора у Вучићевој председничкој кампањи. Тачније, они су учествовали у упумпавању око 2,2 милиона евра непознатог порекла у легалне токове кампање Александра Вучића.

Не знам само како функционер СНС-а замишља борбу против “пљачке, корупције и лоповлука” имајући у виду да управо његове страначке колеге, па и он сам, спадају у највеће преваранте? Да ли ће му у томе помоћи некадашњи члан Земунског одбора СНС-а и још један лажни донатор Вучићеве кампање, а данас директор Агенције за борбу против корупције, Драган Сикимић?

 

Достајебило.рс

фото: Земинске новине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Отворено писмо Предрагу Кону

4.8 (895) Предраже Коне молим да се уклоните са медија, Ваша неискреност а слободан сам …

Шта пише у споразуму СНС и СВМ или – рађа ли се „Заједница мађарских општина“?!

5 (6) У најскорије време ће се приступити изради измена и допуна Закона о утврђивању …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend