Хроника

Министар полиције лажно оптужио Милићевог и наркомане, јер је убица ипак Снежана Дивац!

У Београду је 18. августа у 11 сати у Влади Србије одржана, и преко РТС-а директно преношена конференција за штампу министра унутрашњих дела др Небојше Стефановића.

Коментар уредника ВОЖДА на данашњу конференцију др Стефановића:

– Црни “мини купер кантримен” са жутим жмигавцима је ударио Луку Јовановића, тако тврде сведоци.

– Међутим, предходних 15 данa полиција је вртела у медијима црно-бели снимак аутомобила за који је тврдила да је црвени са црним кровом.

– Јуче је “Курир” објавио да из полиције има информацију да је нарко-дилер возио кантримена “зелено-браон” боје.

– И на крају је (јутрос) министар полиције др Стефановић на конференцији изјавио да је Марко Милићев, од раније познат полицији, возио кантримена боје “беле кафе“. Наравно тренутно у бекству у Турској.

И на крају наградно питање: које је ауто боје?

mini-kantrimen-i-nebojsa-stefanovic
Министар нам је, скоро свечано, саопштио да је откривен идентитет возача Мини Мориса – Кантримена, који је у јутарњим сатима 25. јула на Бранковом мосту усмртио Луку Јовановића, и побегао са лица места. Возач је, рекао је др Стефановић, извесни Марко Милићев, од раније познат органима гоњења, а шесторо њих је ухапшено и судиће им се ”због прикривања кривичног дела”. Милићев је, наводно, лоциран у Турској, са којом Србија нема уговор о екстрадицији, а шесторо ухапшених су сви одреда наркомани, и наводно су били у ауту са Милићевим, али, ни аута НЕМА.

Од када је постављен за министра полиције др Небојша Стефановић, мали курвин син, и један о Вучићевих педера, по други пут се поиграо са грађанима Србије, вређајући нашу интелигенцију.

Прво нас је две недеље свакодневно бомбардовао вестима о нестанку младе Тијане Јурић из Бајмока, шпекулишући како се, наводно, за њом трага, да је укључена сва српска полиција да је нађе, и ако је већ сутрадан, по њеном нестанку, идентификован њен киднапер и убица, али је др Стефановић грађане третирао као умоболнике.

Инспектори криминалистичке полиције Србије били су шокирани поступцима овог педерског скота. Обичан полицијски службеник је упоређивањем кретања телефона Тијане Јурић лоцирао место њеног задржавања и паралелни телефон у њеној близини, и одмах је полиција лоцирала и идентификовала убицу. Али, др Стефановић је желео да замлаћује две недеље грађане, док су у Скупштини Србије пролазили закони о нашој даљој судбини.

Високопозиционирани службеници МУП-а Србије доставили су Таблоиду извештај да је неспорно утврђено да је возач аутомобила била Ана Дивац. Исте вечери у акцију прикривања кренуо је доскорашњи државни секретар у МУП-у Србије Вања Вукић, са којим се однедавно министар др Стефановић свакодневно сусреће у Вукићевој грађевинској империји на Звездари. Можда је Милићева, као жртву, и изабрао Вукић.

Он је, иначе, трабант Ивице Дачића, и са бившим министром увезан је у најтежа криминална дела, која ће Таблоид описати у штампаном издању, у следећем броју. Сасвим је могуће да Дачић није утицао да се случај заташкава, односно, полиција нема тврде доказе, те му се извињавамо због недоказане сумње, изнете у тексту од 14. августа.

Када је криминалистичка полиција кренула да ухапси 2. августа Ану Дивац, њеном супругу је, од стреса, пукао жуч, и пребачен је на Ургентни центар. Тада се, дефинитивно, одустало од хапшења.

Интересантно је да изјаву у јавност нису давали ни директор полиције Милорад Вељовић, ни начелник ПУ за град Београд Веселин Милић, већ искључиво др Стефановић!

Таблоиду је потврђено да је начелник Управе криминалистичке полиције ПУ за град Београд Небојша Марковић, након што је био приморан да одржи срамну конференцију за штампу, тврдећи да полицијске камере нису снимиле аутомобил, ни таблице, јер су лошег квалитета, био у тешком психичком стању, јер је реч о веома стручном полицајцу и поштеном човеку.

Све што је данас на конференцији изрекао министар полиције обична је лаж, и опасан преседан да министар полиције саопштава резултате истраге, јер није овлашћен да истрагом руководи, јер није овлашћено службено лице. Истрагом руководи тужилац и полиција, а њом руководи директор полиције, и лица која он овласти. А они се нису огласили. Упућени тврде да се и директор полиције непријатно осећао, док је др Стефановић причао глупости. Као на пример, да аутомобил још није пронађен, а зна се ко га је возио, а таквих у Београду има само шест, да још није стигло вештачење снимака са камере, о ком аутомобили је реч, али министар зна ко је возио! И да је ауто био можда сив, можда црн, али није битно, тврди министар Стефановић! Овај човек , заиста, вређа интелигенцију грађана Србије!

Дакле, процес је монтиран. У њему су учествовала најмање два човека – министар Стефановић, и Вања Вукић, доскорашњи државни секретар у МУП-у и шеф кабинета Ивице Дачића. Марко Милићев, по свему судећи, никада неће ни доћи у Србију, а и да га Турска испоручи, мора да протекне најмање осам месеци! А ко ће тада да се сећа Луке Јовановића, резон је министра Стефановића, лажног доктора наука, који је власник нове куће, два стана које му је поклонио Вања Вукић и његов клан, и милиона евра крваво стеченог новца.

 

ТАБЛОИД, Вожд

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

оментара

 1. e jbg.. ako je ovo istina mi smo onda najobicnija stoka a drzavni i policijski vrh su kriminalci najgoreg moguceg kova. Kako god bilo ne pise nam se dobro a svakodnevnica nam to potvrdjuje.

   1. Pa mi placamo te debile,ko ce drugi nego narod kojim oni govere lazi kad im padne na pamet ili kako im se kaze koga da skrivaju a koga da optuzuju.Sa nasim parama oni cine zlocin a mi nek i dalje budemo ovce i bice nam i dalje tako sjbno u zemlji Srbiji

   1. A gde ce Srbija sa takvima kao sto si ti? Nepismenija, bahatija i ogranicenija stvorenja nisu bila na celu ove drzave. Razlog za to sto takvi kao ti to ne vide moze da lezi samo u veoma malom IQ.

  1. nisam ja budaletino napisao da je zena Vlade Divca ubila covjeka , i neznam da je ozenjen, nego je problem sto je javljeno da je ona ubica a onda odjedno zemunski klan ukradeno auto u EU pa nestao u Turskoj , koliko je tu sumnjicavih radnji, kako nije provaljen sa ukradenim autom , zemunski klan pa u turskoj , otkud znaju , ako vec znaju sto ga neporobe , dobro jos nisu rekli da je na marsu. meni nije nikakav cilj da optuzujem jedno ni drugo nego kazem da treba te ubiti iz puske a ne sklanjati sa ministarskog mjesta , a ti sigurno neznas da se ubijstva u BG maskiraju za lovu

 2. PENZIONERI POSLANICI UŽIVAJU
  Za samo dva meseca legne im prosečna godišnja penzija!

  Pojedini penzioneri, koji su u isto vreme i poslanici u Skupštini Srbije, za dva meseca zarade više 500.000 dinara, što je više od godišnjeg primanja običnog penzionera, koji dobija samo prosečnu penziju od oko 24.000 dinara. Penzionisani parlamentarci primaju poslaničku platu, plus obavezan paušal, naplaćuju i do 100 hiljada dinara mesečno na ime troškova prevoza, a na sve to, na račun im svakog meseca legne i penzija, koja po pravilu debelo premašuje republički prosek.
  Njihove mlađe kolege, ukoliko imaju dve funkcije, jedne plaćene fotelje moraju da se odreknu, ali penzionisani predstavnici građana nemaju taj problem, jer zakon dozvoljava da im, osim penzije, na račun legne i poslanička plata.

  Tako ćemo dok se ne promeni zakon: Čolaković (PUPS)

  Prema podacima iz skupštinske evidencije i sa sajta Agencije za borbu protiv korupcije, građani iz svog džepa najviše novca izdvajaju za poslanike Srpske napredne stranke (SNS) Momira Stojanovića i Jezdimira Vučetića, a slede predstavnici Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Momo Čolaković i Milorad Stošić (vidi tabelu).
  Naprednjak Stojanović je tokom maja i juna zaradio 407.634 dinara po osnovu plate i penzije, a nije zaobišao ni skupštinsku blagajnu, na kojoj je za dvomesečne „troškove vožnje“ podigao 180.441 dinar.

  Rekorder: Naprednjak Momir Stojanović za dva meseca inkasirao skoro 600.000 dinara

  – Penzija je stečeno pravo. Moj dodatni angažman u parlamentu je plaćen. Tako je po zakonu – pravda se Stojanović

  Pupsovac Čolaković je u maju i junu zaradio čak 531.564 dinara. On u Skupštini prima platu od oko 120.000 dinara, poštar mu na vrata donese penziju od 85.000 dinara, a za ova dva meseca sa skupštinske blagajne podigao je još 121.564 dinara na ime korišćenja sopstvenog vozila. Čolaković kaže da je sve to „normalno i po zakonu“.
  – Svi penzioneri u Skupštini to rade, primaju platu i penziju. Tako ćemo dok se ne promeni zakon – jasan je Čolaković.
  Socijalista Milutin Mrkonjić prima platu u Skupštini od 99.534 dinara, paušal od 30.354 dinara, a ujedno i penziju od 109.398 dinara.

  a – Ma, sve je po zakonu, dušo!
  Mićun za sat zaradi skoro 40.000!
  Bez obzira na to što retko ulazi u parlament, poslanik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović nije se odrekao plate (poslanička plata 91.974, paušal 30.354), a osim zarade u Skupštini, redovno prima i penziju od 80.000 dinara. Tokom maja i juna Mićunović je od svih penzionera-poslanika najmanje vremena proveo u poslaničkoj klupi – svega 6 sati, 12 minuta i 27 sekundi, i za to vreme samo u parlamentu zaradio 244.656 dinara. To znači da su građani ovog iskusnog demokratu plaćali čak 39.460 dinara na sat!

  1. Ти исти бескрупулозни ликови, сложно су за смањење плата и пензија. Они чувају углед парламента?А да, они све по закону—без образа.А и шта ће им, када за њега имају замену—шушке шуште.Омађијани не осећају наш презир, јадници.

  1. Ovde se ustaje na 20 d0 30 godina tek kad i budale vide da ne ide,ali to ne znaci nista jer i posle tog “ustajanja” samo dolaze nove budale na vlast,jek ko ce normalan sa njima u kolo.

 3. ???????Шта се ово догађа у земљи Србији?????Ја сам ЛИЧНО доживео саобраћајну незгоду/самном био и мој колега/ када ме је неки дрогирани-пијани скот на аутопуту ка Душановцу/има камера на надвожњаку код аутокоманде??/готово убио ударивши ме у лева врата заставе 101/ја сам се кретао десним точком по зауставној траци/и набацио на воуило “ладу” која је скретала у десно и побегао са лица месата!!Штета на возилу је била 1400е и срећом ми нисмо изгинули јер сам имао доста искуства као возач али полиција није ништа предузела да се пронађе злотвор који нас је готово убио!!!!још сам ја остао без бонуса од ОЗ “Дунав” јер је преко моје полисе оправку извршио возач “Ладе” на коју ме је набацио тај дрогирани скот!!!!По информацијама радило се о возила Ауди Љ5 беле боје којих у граду има можда 5-6!!!И остао је тај кримос надувани НН а ја срећан што смо ја и колега а и возач ладе остали живи са доживозном траумом!!!!!!

 4. Da je u pitanju sin korumpiranog i iskompromitovanog direktora Policije, Nemanja , koji nije autoritet ni u svojoj kuci Milorada Veljovica, dal bi pokusali da sakriju, da je u pitanju sin Luka Ivice Dacica, jer bi tad pokusao da zataska istinu. Osudjujete novinare koji se bore za istinu. Ocas posla naslo se i jagnje. I to sa dosijeom. On ima napakovano, pa da mu se jos doda. Dacic misli sto se oprao dok je ministrovao od afere Kofer, da moze i da pere i druge afere. Ovde je u pitanju ugasen ljudski zivot i jos jedan koji bi neopravdano na pravdi Boga bio zatvoren, jer bolje i on, nego drugi neko, ako od tog drugog pretpostavka imaju i neku korist. Ajd da ne kazem bas materijalnu, ali drustvo ovo je korumpirano do zla Boga. Sta reci ako se zna da postoji farmaceutska firma, koja prodaje upakovane narkotike u tablete i to vrlo legalno po apotekama, zna to Veljovic bolje od mene. Ima tamo jedna firma u kojoj radi sin neoborivog Milorada Veljovica, koja sponzorise Veljovicevog sina i za njega ima pare, kupuje i novinare, sad su novinari bagatela, neke mozes za veceru da dobijes, a to sto Mikoje duguje seljacima po celoj Macvi pare za mleko mesecima unazad i sto su advokatima pune ruke posla, jer ih mlekara ne isplacuje, al im ne mos nesta, vlasnik je prijatelj kriminalca Milorada Veljovica i za Veljovica ima da bidne, sto rekli satiricari. Te mi ocito mirise da i u ovom slucaju providnom ko najlon para vrti gde burgija nece. Ja bih ovoj korumpiranoj gospodi porucila da kupe vazelin i to u ogromnim kolicinama, jer je narodu kriminalaca preko glave i treba ih dobro naguziti, a onda sa pociniocima krivicnih dela u aps. Majku vam korumpiranu.

 5. Ko pokusava da zataska istinu . Sta ako je zena Vlade Divca nije Bog. Ako je pocinila krivicno delo ni stotinu joj korumpiranih Direktora Policije Milorada Veljovica neve pomoci, a kamoli kritika UNS ciji je predsednik Ljiljana Smajlovic urednik Politike, ciji je jedan od vlasnika kriminalac i tajkun iz Sapca Miroslav Bogicevic kod kojeg u Farmakomu radi sin Milorada Veljoviva Nemanja za 20.000 evra. Eto sto se oglasio UNS reagovanjem!

  Nek Vam korumpirani Direktor Policije
  Milorad Veljovic javi moju adresu jedva cekam

  P.S: Ovo je demokratska drzava i svako ima pravo da javno iznese svoje misljenje, a ne da mu to misljenje namece tamo nekakvo rukovodstvo, pod uticajem………. i posle telefonskih razgovora sa……….
  Prezirem kupljene novinare………

  Nika kurva nije priznala da je kurva, nikad lopov nije rekao da je lopov. Dosta su prikrivali krivicna dela . Ako je ovo istina i Ivica Dacic i korumpirani direktor policije Milorad Veljovic treba da snose odgovornost!

 6. A STO MEDIJSKA UDRUZENJA NISU REAGOVALA KAD JE U KONTINUITETU NEOPRAVDANO NAPADANA ZANDARMERIJA, BOLJE TI JE STEFANOVICU DA CUTIS, INACE CE NEKO POMISLITI DA I TEBE PLACA FARMAKOM TAJKUNA I PREVARANTA BOGICEVICA KAO STO PLACA SINA KORUMPIRANOG MILORADA VELJOVICA STA JE TABLOID TU IZMISLIO ? I ZENU VLADE DIVCA JE POSETILA POLICIJA, NIJE ONA BOG!? “DOKTOR” STEFANOVIC IIMA DOKTORAT I TO NA TEMU OBMANJIVANJE JAVNOSTI, ZAJEDNO SA NAJKORUMPIRANIJIM DIREKTOROM SVIH VREMENA, CIJU SLIKU MAFIJA DRI KO IKONU; JER SU RASCERUPALI SRBIJU I OPLJACKALI KO POSLEDNJU KOKOSKU; KO POSTAVI OVOG ZUTOKLJUNCA ZAR MI NEMAMO KVALITETBIJIH LJUDI ZA MINISTRA!

  Povodom teksta :” Tabloid krsi sve novinarske norme” gde je UNS
  najostrije osudio postupak lista “Tabloid” sto ne navodi izvore, jasno
  je da se radi o dvostrukum arsinima. Pretpostavljam da je neko vrlo
  mocan intervenisao kod ovog Udruzenja novinara Srbije, koje je
  najmanje srbsko, jer mu je predsednik bio Nino Brajovic, a sada je
  Generalni sekretar. Jasno je da je ovaj poluhrvat – po majci i
  polucrnogorac po ocu , za Zapad, poznate su njegove veze sa Vladimirom
  Bozovicem bivsim Generalni Inspektorom policije, istaknutim clanom
  SPO i sa drugim ” Cenogorcima” , koji su prvi priznali Nezavisno
  Kosovo, a ne priznaju SPC. Zbog cega Nino Brajovic nije reagovao
  konkretno, kada je zapocela okestrirana hajka, dezinformacije,
  medijski linc i progon postenih i casnih ljudi poput recimo Srbina
  Generala policije dr. Bratislava Dikica, poluhrvat Nino Brajovic nije
  kritikovao. A sada po necijem nalogu i direktivi reaguje, po savetu
  cijem. Postoje telefonski listinzi. Ako Srbija nema sposobnog novinara
  Srbskog porekla da rukovodi Udruzenjem novinara Srbije, a ne da njim
  rukovode Niksicani i Katolici iz Dubrovnika, radeci za sve druge
  sluzbe, a protiv interesa Srbije. Nina Brajovica treba smeniti sa svih
  funkcija, jer ko garantuje da ne radi za svoje zemljake Milovica,
  Bozovica itd. Ovi dvostruki arsini kad UNS nije ni pisnuo kad je
  vrsen medijski linc cestitih ljudi i nije trazio izvore drugim
  redakcijama, gde takodje nisu bili navedeni izvori. Ko te to ucenio
  Nino? Ocigledna je tvoja ” zapadnjacka” pristrasnost. A ako je
  gospodja Divac odgovorna za neciju smrt i treba da se pise. Dosta mi
  je ovih ljigavih katolika koji su se uvukli u sve srpske institucije i
  radeci za Djukjanovica i Hrvate, a protiv interesa Srbije . UNS je
  mutavo, kad to rukovodstvu hrvatsko- crnogorsko- sarajevskom odgovara,
  ali kad ih “neko pozove telefonom” , onda zvone na sva zvona,
  uglavnom po narudzi a protiv srbijanskih listova. Smeniti Nina
  Brajovica, a postaviti srbskog novinara u rukovodstvo. Nino to moze da
  bude i u hrvatskom i u crnogorskom Udruzenju, te je logicno da bude
  tamo gde je rodjenjem predodredjen . Sta ako je UNS zloupotrebljen da
  se spreci istina da izadje na videlo. Ko garantuje da ovo medijsko
  udruzenje nije zloupotebilo sluzbeni polozaj. A jeste, jer kad su u
  pitanju drugi listovi godinama unazad bilo je gluvonemo!!! Ako iko krsi novinarske kodekse, to upravo ovim oglasavanjem cini Udruzenje novinara Srbije, jer se ni jednom nije oglasilo povodom serije tekstova ostrascenog Petra Lukovica, koji u svojim tekstovima podvodi Srbkinje . Ovo Udruzewnje se nije nijednom oglasilko povodom serije nekih drugih tekstova konkretno lista ” Blic” i drugih, gde se ne navode izvori, UNS je cutalo, jer to tako odgovara zemljaku Nina Brajovica Vladimira Bozovica, koji iako je u redovima SNS i dalje radi za SPO , a tu takodje crnogorsku stranku finansira narko- mafija, a tu si jos i Molovic i Saric. Zaista ljigavo od UNS . Postali ste politicke marionete. A da pri tom u Udruzenju novinara Srbije i niste Srbi, pre bi to moglo biti hrvatsko i crnogorsko udruzenje novinara, ili mozda Sarajevsko ? Kad pokazete reagovanje protiv nekih drugih listova gde ne navode takodje izvore, te da vam covek poveruje. Ovako ste Nino Dubrovcanine, mnogo providni ….. I jos vrlo bitna stavka, ako je Ljiljana Smajlovic urednik Politike, a kao vlasnik lista se spominje i Miroslav Bogicevic, kod koga u Farmakomu radi sin Direktora Policije Milorada Veljovica za 20.000 hiljada evra , onda je sve jasno ko upravlja , diriguje i cenzurise ovim novinarskim Udruzenjem : Policijska mafija, koja stiti najvece narko dilere Balkana. A relacija Milorad Veljovic – Vladimir Bozovic- Danica Draskovic- Rodoljub Milovic Papaja- Darko Saric i ” neimenovani ” IU UNS je ocigledna !!! Cast izuzecima!

  Nepristrasna

 7. Срби се боре до смрти за 1.500 еура!

  Крвава такмичења на тајним локацијама у околини Београда. Одабран круг људи клади се на крваве борбе у којима нема правила.
  Крваве борбе

  Два мишићава борца у рингу, око њих напаљена маса, док момак са цигаретом у устима прикупља новац за клађење. Бука је све јача, а борци онако крвави ударају се готово до смрти јер нема никаквих правила. После бруталног двобоја, један од њих пада и губи свест. Победник скаче у масу која је у делиријуму и одмах добија 1.500 еура за победу. Пораженог, претученог готово на смрт, износе из ринга… Ово није сцена из неког америчког акционог филма, већ само једна од бројних илегалних борби у Србији.

  Магацини као арене

  Борбе на црно у којима се борци у импровозованом рингу бију на тајним локацијама, и то само за одабран круг људи, последњих неколико година су за појединце у Србији добар извор зараде, љали и забаве. Уместо борби паса и петлова, сада су примат узеле борбе људи.

  У тучама учествују борци из различитих борилачких спортова, све дешава у строгој тајности, најчешће на периферијама, у напуштеним објектима или чак подрумима напуштених кућа. Правила у рингу скоро да и нема, јер је циљ да борба буде што крвавија и бруталнија.

  – Борбе се организују неколико пута месечно, а локације су строго чувана тајна, позната уском кругу људи. Да би учествовао у борби, борац мора да уложи између 1.500 и 2.000 еура у зависности од “правила” у рингу – да ли се бију голоруки, са рукавицама, да ли се меч прекида или се бију до губитка свести… Ове борбе су извор зараде многима, како онима који се кладе, тако и организаторима, па и самим борцима

  На подручју Београда нелегалне туче су се до сада организовале у приградским насељима Шимановци, Батајница, Угриновци,… У ринг најчешће улазе боксери и кок-боксери, ММА борци, Ултимат-фајтери, а нешто ређе џудисти и каратисти…

  – То су крваве и бруталне борбе готово до смрти. Борци се бију док један не падне и остане без свести. Колико се пута десило да потпуно изломљени и изубијани заврше у Ургентном центру. Знам за случај кад је један човек остао без ока, а многи су завршили са тешким повредама. Ипак , у болницу их носе само у најтежим случајевима. Много чешће се о њиховим повредама побрине лекар, који је ангажован да буде присутан приликом борби, за хонорар од неколико стотина еура, уз обавезу ћутања

  Наше новине су на више места добиле потврду да се борбе на црно у Србији организују последње три-четири године за одређен број људи међу којима су најчешће љубитељи насилних и крвавих борби, особе из криминалног миљеа, новокомпоновани богаташи, али и деца тајкуна.

  Зид ћутања

  Покрајинска секретарка за спорт Маринка Чобану потврдила је да и она има сазнања да у Србији има мечева на црно, да је за то чула, али да на жалост нема доказа.

  – Још прошле године сам чула за нелегалне борбе, али нисам успела да сазнам када и где јер постоји зид ћутања. Али то је сада већ јавна тајна, јер знате ви и зја и још десет људи је чуло за то. Али нико се не усуђеје да се ухвати у коштац с тим – упозорава жена која је прошле године тражила чак укидање ММА позивајући се на Закон о спорту, према којем је забрањено организовати борбе без правила или борбе у кавезу.

 8. Tužno je što se u ovoj zemlji sve prodaje za pare. Nema pravde za bogate,rade šta hoće i sa parama se izvlace. Bez problema. Koje je ovo po redu buržujsko dete ubilo nekog? Tužno sta smo dozvolili da nam rade. Da ga je udario neko od nas “smrtnika” za 2sata bi nas nasli!!!! 15 dana pored 18kamera ti ne znaš ko je vozio!???SMEŠNO KOLIKO NAM SUMLJAJU U INTELIGENCIJU

 9. zaboravili ste da kazete da lazni doktor ministar policije Stefanovic ima I kucu u Petrovcu na moru od 350m2 na placu od 800m2 koju je kupio od rusa Sergeja Marahovskog Ivanovicha za 2 miliona eura u martu ove Godine. a da je peder to je tacno jer je bio u vezi sa Modelom I glumcem Nikolom SOC.

 10. Вучићу су прошле све преваре и лажи па их сада шири на сва министарства и њихове преваранте! Чврсто верујем да се иза овога крије страшна превара и да се нешто дешава што не треба да знамо.Особа о којоЈ се прича није Бог, али је са њима у дилу и они чувају све своје мафијаше. Јутрос ми је комшиница прошла поред капије носећи из продацвнице хлеб и каже ми да до пензије нема шта да једе са хлебом. Дала сам јој оно што сдам имала, мало сира и једну паштету, па нека чува до 10. ог, кад јој дође пензија. Питам Вучића и камарилу, како мисли да народ живи када му да 25.000 дин, а хоће да опорезује све преко тога. Када су пре неку годину дали посланицима да живе од плате лекара, ОН ЈЕ ПРВИ ОДУСТАО! МАФИЈО И БАНДО, ПУСТИТЕ НАС ДА ЖИВИМО, ПА МАКАР САМО СА ОВИМ ШТО ИМАМО, АЛИ НАС ВИШЕ НЕ ВРЕЂАЈТЕ И ПОнИЖАВАЈТЕ!

 11. Kad tvrdite da je ona ubica, zašto ne date neki dokaz za to? Uslikajte taj auto, da vidimo da li se podudara sa ovim što je na snimku, da vidimo jel ima crni krov, koliko je oštećenje, da li ima petora vrata, nosače za gepek na krovu…?

  Pričate bajke, kao sad je njih sedmoro prihvatilo zločin i robijaće samo da bi žena Divca ostala na slobodi.

 12. gospodo ajte molim vas….jeste zena divca video sam,kada joj ispala maskara ispod sedista i dok je trazila udarila je decka. Milicev je bio sa njom jer su u kombinaciji zajedno sa doticnim gospodjicama koje su devojke sumnjivog morala i prodaju telo svoje za pare. Inace Ministar je takodje u kombinaciji sa gospodjom Divac pa je optuzio Miliceva za to kako bi otisao na more u prcanj zajedno. I na sve to kada je Vlade to cuo zazvoni mu sat on se probudi i ode da pomogne Saletu Djordjevicu da se uzme medalja 😀

 13. Gospodje i gospodo,kda sam sve ovo pročitao,meni je ovde sram da kažem da sam SRBIN.Iz vaših pisanja vidim toliko pokvarenosti,mržnje,zaostalosti,nemoralnosti pa čak i na bazi nacionalnosti još uvek netrpeljivosti.Neka vam bude velika sramota za takvo ponašanje.Mene možete osuditi koliko hoćete,pa i da me psujete ili proklinjati,ali VI ipak postavite se u red BAR malo civilacijski narod.

  1. Izvinjavam se nekim piscima komentara koji su nastupili ipak kulturnije i bez banalnih reči.Pa i to,ja sam izvan Srbije,živim u Sloveniji i čekam parakkevu da dodje po mene jer jih brojim nepunih 88,ali svejedno nemogu,a da ne reagiram na pojedine stvari.

 14. Pa da pojasnim administratoru i ostalima . Uz pitanje Ko je ubica u stvari pravi pokojnog Luke, uz ovu tragediju nameću se i sledeća pitanja: Ko je i po čijem nalogu izrežirao i ovu tragediju ? Dokle da trpimo bahatost dece čiji su roditelji danas prerasni u Srpsku buržoaziju ? Koliko novaca je Lukin otac dobio za odštetu i nadoknadu za smrt svoga sina ? Kakvu ulogu je u ovoj nesreći imao američki ambasador u Beogradu ? Zašto je mlađi sin Vlade Divca istu veče navrat nanos napustio Beograd i odleteo avionom u SAD ? Cela priča po kozna koji put spada u tzv Srpski DOSIJE X.. U stvari šta ovu javnost i građanstvo briga što je poginuo još jedan mladi čovek zbog bahatosti drugog Srbina ? Zašto je dotični kantrimen Ane Divac parkiran u garaži na NBgd-u prekriven ceradom i stavljen pod čuvanje i nadležnost policije iako se gđa Divac obratila javnosti konferencijom da sve optužbe protiv nje opovrgne ? Da li će pokojni Luka ikad naći mir i spokoj tamo negde gore, a mi slepo verovati u zakon i pravdu onih koji nas slepo vode i plasiraju nam informacije samo onako kako njima odgovara?

 15. Dosli smo do toga da skrivamo pravog ubicu i da svi prstom pokazujemo na Marka Markovica,sramota je velika… Nista sto je receno o njemu nije tacno,nekim ljubima oci nemozete zamazati!!

 16. Polako i Stefanovic ce biti nabijen na kolac i cela njegova porodica a o Dacicevoj i njega da ne pricamo . Sami znate da su sve to gangsteri pocev od Nikolica majmuna idiota stoke kretena koji ima sex sa transexualce

 17. Ako je gospodja Divac to napravila,to se moze svakom od nas desiti,ali treba da to i prizna,jel kakva je to majka i covek da gleda da optuzuju neduznog coveka nema veze ko je on dobar ili los i on je necije djete,a doticna koliko znam ima djecui djecu.kako bi njoj bilo da njeno djete neko tako optuzuje a ono nema nikakve veze sa tim udesom.GOSPODJO AKO SI KRIVA STOJ IZA TOGA; imas i ti svoju djecu,a sve sto se uzami mora da se vrati kad tad,budi covje bas sad,ako si to uradila i krijes se to ti posteni ljudi nece oprostiti,jer si kukavicki pokusala da neduzna coveta potuze za ono sto on nije kriv velika sramota od tebe.

 18. Po svemu sudeci, kad sve sagledam ocigledno je da ova prica ima politicku pozadinu i da je neka veoma poznata faca umesana u ovaj cirkus! Jer da je neki obican smrtnik ubio Luku, imali bi i snimke sa kamera u boji i to u visokoj rezoluciji, vec bi se nasao kantrimen (ako je uopste i kantrimen u pitanju a ne neki drugi auto, a mozda i sluzbeni auto nekog naseg politicara, da bi sakrili dokaze – kad malo bolje pogledate snimke sa kamera, snimak na kom kantrimen u krupnom planu prelazi raskrsnicu je crno-beli a snimak gde se udaljeno vidi mesto udesa je u boji. ZASTO??? Na snimku sa kantrimenom se ne vidi ni datum ni vreme pa to, meni licno, dovodi u sumnju tvrdnju da je kantrimen u pitanju a ne neko drugo vozilo, tj. moze da bude a i ne mora), vozac bi vec sigurno bio uhapsen i nebi davali ni priblizno tako veliku medijsku paznju na slucaju! “Nesto smrdi u drzavi Danskoj”…

 19. OK, kantrimen koji je viđen nije ovakav, nego je onakav i nije vlasnik ovaj, nego onaj, a stvarni krivac je Snežana Divac. Možda ja nisam u stanju poloviti osnovnu nit, a to je “Svi koji su bili umešani u ovaj slučaj, plačeni su svedoci, a krivac nije krivac već plačeni krivac” Pomalo neverovatno i bajkovito. Nekoliko devojaka koje su umešane u ovaj slučaj nisu u stanju ćutati i čuvati ovako veliku tajnu, dakle, malo je verovatno da policija ima toliko dugačku ruku pa je u stanju vršiti pritisak i na one koji sa ovim slučajem nemaju blage veze. Ako je ovo istina, onda smo žešća banana država !

 20. Pitam ja sve vas sta cekate . Vidite da osudjuju lazno bilo koga ocete li I vas . Ubice setaju po svetu sa diplomatskim pasosima . Snezana Divac je ubica I mora da se uhapsi a svi oni koji nevino lazno okrivljuju druge mora im se dati smrtna kazna kako njima tako I njihovoj deci da svi znaju da nesme niko tako da koristi zakon. Nesa slina mora biti osudjen na smrt I to na najstrasniju nabijanje na glogov suvi rapav kolac a pored njega Vucic I Dacic a preko puta njih njihova deca . Smrt svim zlocincima I njihovim porodicama

 21. Ovo nije znao samo ko nije hteo ili želeo da zna. Splet okolnosti je čak u čitavu istragu u Srbiji uključio i FBI a onda je baš tih nedelja u MOK primljeno i Kosovo i to bez makar glasića ili šapata protiv od strane Srbije ! Itd….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!