На продају бања „Златар” из Нове Вароши

На продају бања „Златар” из Нове Вароши

5
(1)

Републичка дирекција за имовину и Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање огласили су продају Бањског комплекса „Златар” у Новој Вароши по почетној цени од 3,9 милиона евра (3.906.818 евра).

Како се наводи у документацији објављеној на сајту Републичке дирекције, бањски комплекс за превенцију, лечење и рехабилитацију кардиоваскуларних обољења, има корисну површину од 12. 298 квадратна метра, а унутар њега се налазе други објекти различите намене.

Комплекс се продаје у постојећем, „виђеном” стању, без права купца на накнадне рекламације. Понуде за куповину достављају се најкасније до 12. новембра ове године, наводи се у документацији.

Политика.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ: Врањска бања понуђена на продају за 870.000 евра

РЕПУБЛИЧКА ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ: Врањска бања понуђена на продају за 870.000 евра

3 (2) ДРЖАВНА Специјална болница за рехабилитацију „Врањска Бања“ понуђена је на продају по почетној …

Народ продаје оружје у бесцење због високих државних намета

Народ продаје оружје у бесцење због високих државних намета

5 (7) Оружје у Србији никад није било јефтиније, а упућени кажу да је то …

2 Коментара

  1. Пензионери су деценијсма улагали у ПИО фонд огромна средства. ПИО фонд НИЈЕ ОВЛАШЋЕН да ОТУЂУЈЕ непокретна и друга добра којима располаже. По закону ПИО фонд има обавезу да штити и одржава, а не да КРЧМИ друштвену/државну имовину која му је ДАТА НА ОДРЖАВАЊЕ, А НЕ НА СЛОБОДНО РАСПОЛАГАЊЕ.
    Ко је власник бање? Пио фонд. ДРЖАВА. Да ли је гарнитура, овлашћена да УПРАВЉА државом, овлашћена да УНИШТИ државу коју би по Уставу морала да штити и чува? Распродаја државних ефектива и трошење тог новца, плус криминал, плус кршење Устава, јесте ВЕЛЕИЗДАЈА.

  2. Пензионери су се гласањем за издајнике, суштински одрекли својих права. Неизласком на улице, покорношћу и сагласношћу са издајом, некадашњи титови пионири одрекли су се пензија као категорије минулог рада и ставили се на буџетски расход да им неписмени политиканти бацају коске са буџетске трпезе да их глођу, одрекли су се здравства које је приватозовано и срозано, одрекли су се социјале и бриге за старе.
    А тако ће и завршити – као пси.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend