Вучићу, да ли је истина да тренутно странцима продајете 240 српске деце коју сте отели од српске сиротиње?

Вучићу, да ли је истина да тренутно странцима продајете 240 српске деце коју сте отели од српске сиротиње?

До нас је стигла информација из веома поузданог извора који тврди да се тренутно преко социјалних установа у Србији припрема продаја 240 српске деце странцима којима ће та деца бити понуђена на продају тј. усвајање. Нови напредни изроди вођени злотвором Александром Вучићем припремају нови данак у крви као да нам је било мало оних турских који су трајали 370 година. Уместо да држава Србија материјално и нематеријално помогне сиромашне породице у Србији Вучић и његови изроди буквално отимају децу од њихових сиромашних родитеља и продају их странцима. Сазнаћемо за какве и колике паре по детету.

Ова банда напредних сецикеса, издајника и фукаре какву Србија није запамтила на власти у својој модерној историји усуђује се да буквално продаје српску децу странцима. Вучић и његова напредна банда злотвора тргује и српском децом и то на велико!

Захтевамо од надлежних државних органа Републике Србије да упознају јавност са бројем деце која су отета од родитеља због сиромаштва или по било каквом другом основу и захтевамо да се ОДМАХ ПРЕКИНЕ и обустави пракса продаје и давања на усвајање српске деце странцима. Ако неко већ српску децу мора да усвоји онда нека то буду српске бездетне породице којих је буквално на хиљаде. Законом треба забранити модеран данак у крви и трговину српском децом.

Схватате ли ви људи са каквим злотворима на власти имате посла?

ПРОДАЈУ НАМ ДЕЦУ као да су кромпир!

Милинко Милинчић, Србијаданас.нет

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

МИЉКОВИЋ: Вулин одабрао кућу за клање у Ритопеку, састајали смо се и с њим и са Вучићем

МИЉКОВИЋ: Вулин одабрао кућу за клање у Ритопеку, састајали смо се и с њим и са Вучићем

Newsmax Аdria “Преглед дана” дошао је у посед исказа Марка Миљковића, главног сарадника Вељка Беливука, …

СНС има 750.000 чланова, колико њих је у криминалу

СНС има 750.000 чланова, колико њих је у криминалу

Живимо у земљи бизарних догађаја и информација. Јер, кад вођа тренутно највеће криминалне групе Вељко …

Један коментар

  1. НЕСТАЛА ДЕЦА ИЛИ НЕШТО ДРУГО?

    Недавно на ТV Happy дана 30. октобра 2020. године откривено је неки Др Стефановић продавао децу од, како је речено, 1998. године и то за по 10.000 $. Ништа чудно, чудно је да органи нису га ухапсили за две деценије, уколико је радио тачно то што му се приписује. Једино оправдање активности доктора је што је, можда, спасио децу да не гладују и да се муче као скотови на овом брдовитом Балкану. Зло је ако та деца, сада одрасле персоне, данас живе горе него да су у земљи где су рођени. На крају, мајкама којима су отета деца, плач, бол и јади нико и на никакав начин не може да им пружи утеху. Показало се да је у овом случају држава немоћна или се, не дај боже, солидарисала са крађом и продајом деце странцима или другима, а тачна бројка отете деце нити се зна нити ће се знати, а велика је..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *