fbpx

Напредна лоповска фукара присиљава раднике Крушика да за пропаст фабрике оптуже узбуњивача Александра Обрадовића

5
(7)

Савез за Србију (СЗС) упозорава да криминогени део актуелне власти уз помоћ својих послушника у ваљевском Kрушику жели да узбуњивача, Александра Обрадовића, преко кога је јавност сазнала за коруптивну трговину муницијом, прогласи кривцем за пропаст те фабрике и отпусти 1200 радника.

Према нашим сазнањима руководство Kрушика је преко Надзорног одбора тражило од представника свих синдиката који делују у тој фабрици да потпишу унапред написан проглас у коме се Александар Обрадовић оптужује за уништавање фабрике. Такође, саопштено им је да ће у наредним месецима по нејасним критеријумима бити отпуштено 1200 радника.

Сви синдикати су изразили незадовољство, одбили да потпишу проглас и у понедељак ће одржати састанак након чега ће се обратити јавности и изнети шта се догађа у Kрушику.

Због великог незадовољства најавом отпуштања и информација које су процуриле у јавност, у петак је у ту фабрику дошла екипа јавног сервиса РТС и снимила видео где је запосленима сугерисано шта да кажу током давања изјава, прекидали им изјаве по неколико пута, вероватно како би измонтирали фингиран прилог.

Упозоравамо режим да престане са вређањем интелигенције радника Kрушика, јер они добро знају у каквом је хаосу и стању њихова фабрика.

СЗС је и раније упозорио да је то државно предузеће од стратешког интереса Србије у финансијским проблемима и пред банкротом, захваљујући малверзацијама око трговине муницијом, у чему је умешан и отац актуелног министра полиције Небојше Стефановића.

Савез за Србију

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Порекло твоје имовине и имовине твојих напредних лопова провераваће специјализована екипа

4 (8) ПРЕДСЕДНИK Србије Александар Вучић поручио је данас да нико није изнад закона и …

Србија међу првих 20 земаља које ће платити вакцину за корона вирус

2 (4) Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је Србија у разговору са …

Један коментар

  1. У Крушику мало је радника, већина су чланови снс-а , које нико ни на шта не присиљава, него чувају своје ухлебљење.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *