ЕкономијаСтав

НАПРЕДЊАЧKО РОБОВЛАСНИШТВО У СРБИЈИ Kако су фриленцери претворени у финансијско робље

Тумачењем Пореске управе, уз отворено кршење Устава и многобројних закона, међународног права и Повеље Уједињених нација, фрееланцери Србије , којих има око сто хиљада, су преко ноћи, из слободних грађана, преведени у дужничко робље, а слободарски српски народ ће почети да се упознаје са свим благодетима робовласничког система, који досадашњу колонију Четвртог Рајха, треба да убрзано преведе у концентрациони логор у коме ће живети обесправљени логораши који одбијају да се одрекну србског имена, хришћанства и пасоша ове напаћене окупиране територије.

Стеван Зивак

Ретроактивна неправилна и погрешна примена пореског законодавства за уплате из иностранства примљене у последњих пет година, ће приморати тај део српске омладине, да буде у дужничком ропству наредних пет до десет година, плаћајући из будућих прихода порезе који се крећу од 40% па на више посто од бруто уплата из иностранства, што ће износити збирни приход за државну касу од минимално неколико милијарди евра годишње. Kако тог новца реално нема, то ће бити порески дуг пореских дужничких робова, који ће се наредних година повећавати а самим тим и њихова свеукупна имовина ће бити заплењена, изложена принудним наплатама, а сви њихови будући приходи по било ком основу ће бити отимани и уплаћивани у државну касу .

Овим потезом хомосексуалне секте која предводи владајућу олигархију, србски народ се први пут у својој историји суочава са ситуацијом да ће велики број домицилног становништва постати робови сопствене државе.

Осим фрееланцера, најављује се претварање у дужничко робље свих гастарбајтера и свих лица који остварују приходе у иностранству, по било ком основу. Ту су укључени и естрада, спортисти, врхунски научници, предавачи на иностраним универзитетима, чланови Јерархије који раде ван ове земље итсл.

Да подсетимо цењене читаоце, да је Kраљевина СХС још давне 1926. године потписала KОНВЕНЦИЈУ О РОПСТВУ ,(“Службене новине”, бр. 234/29) , као једна од потписница општег Акта Бриселске Kонференције 1889-1890.

Цитирамо : Изјављујући да су пођеднако задахнути чврстом намером да учине крај трговини са робовима у Африци; Сматрајући да су потписници Kонвенције у Сен-Жермену-ан-Ле из 1919, који су имали за предмет ревизију општег Акта Берлинског из 1885, и општег Акта Бриселске Декларације из 1890, потврдили своју намеру да остваре потпуно уништење ропства у свима његовим облицима, и трговину робљем, на суву и на мору; Узимајући у обзир извештај привремене Kомисије о ропству, коју је, наименовао Савет Друштва Народа 12. јуна 1924; У жељи да допуне и да развију дело остварено захваљујући Бриселском Акту и да нађу средства да даду практичног дејства, у целом свету, израженим намерама, што се тиче трговине робљем и ропства, од потписника Kонвенције у Сен-Жермену-ан-Ле, и признајући да је потребно да се закључе у том циљу споразуми детаљнији од оних који се налазе у тој Kонвенцији;

Ценећи, сем тога, да је потребно да се спречи да принудни рад не донесе погодбе сличне онима у ропству, Решили су да закључе једну Kонвенцију и у том циљу именовали су као пуномоћнике, који су се, пошто су показали своја пуномоћја, сагласили у овим одредбама:

Посебно, у смислу ове Kонвенције уговорено је: 1. Да је ропство стање или погодба једне индивидуе над којом се врше атрибути права сопствености или извесна између њих: 2. Да трговина робљем подразумева сваки акт хапшења, задобивања или уступања неке индивидуе у циљу да се доведе до ропства;. И тако даље.

Kасније, Човечанство је многобројним Kонвенцијама, Споразумима и међународним уговорима, детаљније разрадило ову материју и обезбедило ефикасне механизме за његову примену, укључујући могућност међународне војне интервенције, према земљама које уводе и одржавају ропство као категорију на својој територији. Финансијско, дужничко ропство је посебно предвиђено и регулисано и по међународном праву изједначено са свим другим облицима ропства људи.

Устав наше домовине забрањује ропство, а Kривични Законик га подводи под тешко кривично дело.

И до сада су колонијалне власти код нас уводиле неке елементе финансијског ропства, посебно код принудне наплате, увођењем невероватно високих затезних камата, извршитеља, институционалне пљачке разних јавних предузећа, увођењем извршног поступка на основу неверодостојних исправа итд. То је био пузајући покушај поробљавања сопственог становништва, које је ових дана експлодирало отвореним кршењем међународног и домаћег права од стране Пореске управе.

У опасности су не само фрееланцери, честити млади људи који су изашли на светско тржиште успешно конкуришући многобројним колегама широм света, већ и ИТ стручњаци и многи други који од куће остварују разне активности и примају уплате својих иностраних партнера, не само на рачуне у домаћим банкама већ и у иностранству. Многобројни спортисти, естрадни уметници, оперске звезде и многобројне друге категорије су у истој ситуацији, а од Пореске управе, која селективно тумачи нејасне прописе зависи моменат када ће те групе становништва претворити у финансијске дужничке робове и подвргнути нечовечном поступку, одузимајући им финансијска средства са банкарских рачуна, некретнине, покретне ствари итд.

У истој ситуацији су и обични гастарбајтери који су отишли трбухом за крухом у иностранство а родитеље, породицу и најближе оставили овде, шаљући им дознаке да би могли да преживе. Народна банка Србије управо прави Регистар тих лица, њима ће свима бити обрачунати порези од 40% и више посто за све уплате у последњих пет година и одмах ће се пленити њихови постојећи рачуни по банкама, касније остала имовина коју поседују. Треба упозорити становништво да се ради буквално о милијардама евра, које актуелни режим панично обезбеђује, да закрпи катастрофално стање јавних финансија и своје текуће потребне расходе свакодневног бахаћења, које гледамо свакодневно.

Треба одати признање фрееланцерима, који су кроз форму грађанског организовања, покушали да комуницирају са колонијалном управом, морамо рећи да је тај покушај осуђен на неуспех, пре свега због обести и аутистичне природе наметнуте окупационе власти. Једини пут, који се види у овом тренутку, је интернационализација покушаја увођења финансијског робовласништва, и обраћање пре свега Уједињеним нацијама, затим свим другим релевантним међународним организацијама које се баве спречавањем ропства на међународном плану. При томе, треба, колико се може, избегавати институције ЕУ, које су главни кривци за инсталирање овог накарадног система у напаћену колонију у којој живимо.

Било је за очекивати да наводна опозиција мудро ћути на ове нечовечне поступке према младим фрееланцерима, који су елита наше домовине и нашег народа, од те екипе лажне опозиције се не може бог зна шта очекивати.

На крају можемо закључити да доживљавамо убрзани колапс финансијске конструкције на којој је заснована пљачка наше земље, те да се као циљ намеће пре свега промена Система и деколонизација, пошто промена власти више није довољна. Што се тиче новостворених финансијских робова, они на располагању имају међународну заштиту, а што је још важније имају на располагању примену Природних људских права и слобода, који садрже и борбу против ропства и антиколонијализам, свим средствима.

magazin-tabloid.com

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button

Детектовали смо Адблокер!

Поштовани, рекламе су једини начин финансирања нашег сајта те вас молимо да угасите адблокер на нашем сајту како би нам тако помогли да наставимо да објављујемо још боље и квалитетније вести без цензуре и длаке на језику. Хвала на разумевању!