НАРКО ФАШИСТИ кренули да се рокају! Нишки одбор изгласао неповерење Стефановићу и Лончару
фото: Танјуг

НАРКО ФАШИСТИ кренули да се рокају! Нишки одбор изгласао неповерење Стефановићу и Лончару

Нишки Градски одбор Српске напредне странке изгласао је неповерење двојици функционера – Небојши Стефановићу и Златибору Лончару. Док званичних информација нема, јер се цео процес у одборима широм Србије одвија у великој тајности, извори Јужних вести кажу да Ниш није једини град где се гласало и да је за чланство било очекивано да се ту нађе Небојша Стефановић, али је Лончар изненађење.

Незваничне најаве да је планирано да се чланство изјашњава о поверењу једном од оснивача СНС, члану Председништва, потпредседнику Главног одбора, бившем министру полиције, а тренутно министру одбране Небојши Стефановићу, сада су незваничне објаве да је њему неповерење у Нишу изгласано.

– То је за нас било очекивано, али ме изненађује и није ми јасно откуд сад Лончар. Гласало се и о једном и о другом. Само је једна (име познато редакцији) била уздржана, сви остали су били за – каже члан Одбора.

Ни он, међутим, није могао да потврди шта тачно ова процедура значи, да ли је то унутарстаначки поступак који води искључењу или се односи на њихов рад на министарским местима.

Зашто се то ради, ја не знам. Рашчишћавање са Небојшом је већ дуго очекивано, али ја не знам шта је радио Лончар. Оно што знам јесте да се гласа и на градском и на месним одборима – каже извор Јужних вести.

Изјашњавање странке о раду појединих функционерима најавио је њен председник Александар Вучић. То изјашњавање се, међутим, сада спроводи у најстрожој тајности.

Нишки функционери су тако без одговора и званичне потврде о томе да су и како гласали. Ипак, не негирају да се састанак данас догодио.

Народни посланик Братимир Васиљевић каже да је био на састанку нишког СНС-а, али да не може да даје никакве информације, јер за то није овлашћен.

Јужне вести

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Лепо се друштванце окупило, одђутуре брат брату једно 500 година робије!

Лепо се друштванце окупило, одђутуре брат брату једно 500 година робије!

„Kандидати за градоначелнике на предстојећим локалним изборима на Kосову и Српска листа – добили су …

Данке Дојчланд човека “који испуњава све“

Данке Дојчланд човека “који испуњава све“

Дарежљива и љубављу према Србији обузета „Мути“, даровала нас је са читавих пола милиона евра, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *