fbpx

НАВАЛИ БАНДО ЛОПОВСКА! Отимај, граби, пљачкај! Још мало па нестало…

0
(0)

БЕОГРАД – Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић изјавио је данас да очекује да ће у наредном периоду бити расписани јавни позиви за приватизацију Ласте, Петрохемије, Јат Технике, Јат апартмана, али и позиви за друга предузећа за које се јаве потенцијални купци.

Стевановић је за ТВ Прва рекао да ће тендер бити расписан за 15 до 20 предузећа из приватизационог портфеља, онда кад се за њих појаве заинтересовани инвеститори.
Према његовим речима, у протеклих неколико година, приватизациони портфељ од око 560 предузећа, сведен је на 85 – 86 предузећа.

„Мени је драго што са аспекта Министарства привреде, приватизација није више тема број један. Сада смо почели да причамо о неким другим стварима и да будемо мало више креативни“, рекао је Стевановић.

Како је објаснио, за око 30 предузећа тренутно није могуће објавити јавни позив, јер се воде судски процеси, постоје имовински или други проблеми.

„У портфељу имамо и 11 бања за које очекујемо да ћемо ускоро почети са објављивањем јавних позива за приватизацију. Имамо и десетак предузећа на Косову и Метохији, а њихово решење ће бити део општег решења и консензуса око КиМ“, рекао је Стевановић.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Ево докле смо стигли: Продаје се национално благо Србије за 80.500 долара

5 (6) Неки људи заиста не разумеју значење речи национално благо! То је оно што …

Највеће афере Владе: Kрушик – шверц и оружје испод цене

5 (2) Мали број афера успео је да уздрма српску јавност, одавно навикнуту на “мутне …

2 Коментара

  1. ПерунГромовник

    sns lopurde prodale i uništile sve u Srbiji, takvu pošast i pustoš iza sebe u istoriji još niko nije ostavio….

  2. Да ли ово државни криминалци, са све спакованим коферима, узимају све из Србије пре но што крену пут избеглиштва на егзотичне дестинације?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *