Нећемо дозволити присилно вакцинисање деце у Србији

Нећемо дозволити присилно вакцинисање деце у Србији

0
(0)

Београд – Окупација наше државе достиже неслућене размере! Поред државне отимачине и распродаје, безалтернативног срљања у амбис звани Европска унија, усклађивања наших закона са наднационалним институцијама  по сваку цену, а против воље већинског становништва у Србији, колонијална управа и агенти мултинационалних корпорација  у белом врше недопустиву узурпацију родитељских права у Србији! Преко својих медијских кербера свакодневно се врши понижавање родитеља који одбијају вакцинацију своје деце уз зулумћарске претње одузимањем деце. Истовремено, информисаним и мислећим родитељима не даје се ниједан смислен и артикулисан одговор поводом ове контраверзне медицинске интервенције која постаје безалтернативна.

Док су широм Европе, актуелно у Италији и Пољској, милиони људи на улицама борећи се за основно људско право неповредивости физичког идентитета, које је загарантавно и Уставом Републике Србије, српском народу се објашњава да је необразован, глуп и зао, а деци нуди „људско право“ избора пола којем ће да припадају и сексуалног партнера.  Заговорници и лобисти обавезне, а заправо присилне вакцинације, су редом, неки чак и по сопственом признању, финансирани од стране фармацеутских кућа или им каријере и радна места директно зависе од политичке коректности по овом питању. Са друге стране, лекарима који се сећају лекарске етике,  принципа информисаног пристанка и правила  „primum non nocere” прети се одузимањем лекарске лиценце, због става о недопустивости присилне вакцинације!

Слепо веровање препорукама Светске здравствене организације чије кампање вакцинације финансира Бил Гејтс једнако је рационално као и веровање прве пратиље на избору за мис да Уједињене нације чувају мир у свету. На страну што те “препоруке” у Србији постају обавеза.

Ако постоји народ који је везан за своје потомство, то је српски народ. Ако постоји родитељ који је спреман у сваком тренутку да жртвује сопствени живот за одбрану свог детета, то је српски родитељ. Можда је то “мајмунска” љубав, али Срби нису покусни мајмуни!

СРПСКА ВЕРТИКАЛА  за слободу избора!

др Јована Стојковић

председник Одбора за здравље покрета “СРПСКА ВЕРТИКАЛА”

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Др Несторовић о Ковид-19 апокалипси и вакцинама - Заштита од болести или страха?! (видео)

Др Несторовић о Ковид-19 апокалипси и вакцинама – Заштита од болести или страха?! (видео)

4.8 (11) Гост: Проф др Бранимир Несторовић – Начелник одељења за алергологију, пулмологију универзитетске дечије …

КОЛИКИ ЈЕ ПРОЦЕНАТ Кон је стручни саветник „Фајзера“ од кога узимамо вакцине?!

КОЛИКИ ЈЕ ПРОЦЕНАТ Кон је стручни саветник „Фајзера“ од кога узимамо вакцине?!

4.9 (23) Србија и цео свет воде битку са пандемијом корона вируса, а чини се …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend