Нека неко из УКП-а министру Стефановићу објасни разлику између наркотика и опијата

Нека неко из УКП-а министру Стефановићу објасни разлику између наркотика и опијата

Припадници Министарства унутрашњих послова само ове недеље запленили су више од 190 килограма наркотика, чиме су, како наводи потпредседник владе и министар Небојша Стефановић задали одлучан ударац нарко-дилерима.

„Желим да искажем огромну захвалност припадницима полиције који и у ванредном стању не заборављају свој основни задатак – борбу против криминала”, навео је Стефановић, преноси МУП у саопштењу, преноси Танјуг.

Он је поручио да ови резултати јасно говоре да су се преварили сви они који су помислили да ће успети да искористе тренутак док се Србија суочава са коронавирусом, а припадници полиције снажно боре да помогну здравственом систему да сузбије ову опаку болест.

„Преварали су се ако су мислили да полиција неће обратити пажњу и да неће имати снажан одговор на сваку њихову активност. Тако ће бити и убудуће”, рекао је Стефановић.

Он је навео да ни тренутна ситуација ни будући задаци које буде добила од грађана Србије, полицију неће спречити да истовремено буде и један од најснажнијих штитова у борби против криминала.

„Наша деца и наши грађани биће сигурни, а ми ћемо и током ове године наставити са снажним ударом на нарко-дилере”, поручио је министар.

Политика.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Лазаревац: Удружење грађана Свети Сава захтева формирање посебне јединице за сузбијање наркотика

Лазаревац: Удружење грађана Свети Сава захтева формирање посебне јединице за сузбијање наркотика

07.03.2021 на седници управног одбора УГСС донета је једногласна одлука o покретању иницијативе за формирање …

Колувијин „Савет за безбедност“ - Како су из МУП-а, БИА-е и ВОА-е штитили плантажу у "Јовањици"

Колувијин „Савет за безбедност“ – Како су из МУП-а, БИА-е и ВОА-е штитили плантажу у “Јовањици”

КРИК објављује детаље нове оптужнице из случаја „Јовањица“, недавно подигнуте против полицајаца и агената обавештајних …

Један коментар

  1. vec danas receno; vrana s vranom, satanista sa satanom a bosanac s bosancom; naucilo to cergariti, tudje uzimati, po vasarima mecku voditi, u buretu smrti motor voziti i sekundarne sirovine kupiti, nadjose se takvi koji ubistvima i otmicama bogatstvo stekli i zsa praskom trgujuci.
    sad druga vremena, pomanuti sa sibicarima vlast osvojili, pa se dobro zivi.
    necete dugo ker vam mamu jebo banditi bosanski.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *