ЊУЗ: ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ГРАЂАНА ПОНАВЉА СЕ ПРОБИЈАЊЕ ТУНЕЛА САВИНАЦ НА КОРИДОРУ 11

0
(0)

БЕОГРАД 2. фебруар 2016, (Њуз) – Због великог интересовања грађана који у понедељак нису успели да присуствују, пробијање тунела Савинац на Коридору 11 биће ускоро поновљено.

Како је објаснила министарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, Влади Србије јавили су се бројни грађани који нису успели да се самоорганизују и дођу на свечаност поводом тако важног догађаја као што је пробијање тунела Савинац.

– Ми као одговорна Влада не смемо и немамо право да останемо неми на захтеве грађана. Термин поновног пробијања тунела биће врло брзо објављен. Нови термин морамо да ускладимо са обавезама премијера Александра Вучића како би и он био присутан јер не желимо да грађане ускратимо за комплетан доживљај – рекла је Михајловић.

Она је додала и да се размишља и о организовању поновног почетка радова на изградњи моста преко Саве код Остружнице и на поновном отварању станице Прокоп.

– Међутим, у та два случаја не можемо да гарантујемо да ће бити присутан и наш премијер због бројних обавеза које има, тако да ћемо видети да ли ће и до тога доћи. Грађани ипак морају да знају да је самоорганизација на њима и да не може Влада Србије да их организује како би самоиницијативно присуствовали неком од догађаја – казала је министарка.

Према њеним речима, опција о којој се размишља како би се изашло у сусрет свим грађанима који су пропустили неко отварање, јесте да се понови почетак радова на изградњи Београда на води.

Бане Грковић, Њузнет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

У тунелу усред мрака сија напредна петокрака! (видео)

0 (0) „Најбоља влада“ у новијој српској историји касни са завршетком радова који су најављени …

Имате ви идиоти повелики тунел у глави!

0 (0) Београд већ следеће године може да распише тендер за извођача радова за нови …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend