Насловна / Забава / Хумор / ЊУЗ: ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ГРАЂАНА ПОНАВЉА СЕ ПРОБИЈАЊЕ ТУНЕЛА САВИНАЦ НА КОРИДОРУ 11
ЊУЗ: ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ГРАЂАНА ПОНАВЉА СЕ ПРОБИЈАЊЕ ТУНЕЛА САВИНАЦ НА КОРИДОРУ 11 1

ЊУЗ: ЗБОГ ВЕЛИКОГ ИНТЕРЕСОВАЊА ГРАЂАНА ПОНАВЉА СЕ ПРОБИЈАЊЕ ТУНЕЛА САВИНАЦ НА КОРИДОРУ 11

БЕОГРАД 2. фебруар 2016, (Њуз) – Због великог интересовања грађана који у понедељак нису успели да присуствују, пробијање тунела Савинац на Коридору 11 биће ускоро поновљено.

Како је објаснила министарка грађевине, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, Влади Србије јавили су се бројни грађани који нису успели да се самоорганизују и дођу на свечаност поводом тако важног догађаја као што је пробијање тунела Савинац.

– Ми као одговорна Влада не смемо и немамо право да останемо неми на захтеве грађана. Термин поновног пробијања тунела биће врло брзо објављен. Нови термин морамо да ускладимо са обавезама премијера Александра Вучића како би и он био присутан јер не желимо да грађане ускратимо за комплетан доживљај – рекла је Михајловић.

Она је додала и да се размишља и о организовању поновног почетка радова на изградњи моста преко Саве код Остружнице и на поновном отварању станице Прокоп.

– Међутим, у та два случаја не можемо да гарантујемо да ће бити присутан и наш премијер због бројних обавеза које има, тако да ћемо видети да ли ће и до тога доћи. Грађани ипак морају да знају да је самоорганизација на њима и да не може Влада Србије да их организује како би самоиницијативно присуствовали неком од догађаја – казала је министарка.

Према њеним речима, опција о којој се размишља како би се изашло у сусрет свим грађанима који су пропустили неко отварање, јесте да се понови почетак радова на изградњи Београда на води.

Бане Грковић, Њузнет

Како бисте оценили овај текст?

+Кликните на звезду за оцену!

Актуелно

Швајцарска: Бизарно отварање тунела - рогови и топлес беба анђео (видео) 11

Швајцарска: Бизарно отварање тунела – рогови и топлес беба анђео (видео)

После 17 година изградње и 28,2 милиона тона ископаног материјала, свет је добио најдужи и …

Па по други пут за шест месеци отварате исти тунел који сте тек пола завршили, о чему дромбуљате лудаци неопевани?! 12

Па по други пут за шест месеци отварате исти тунел који сте тек пола завршили, о чему дромбуљате лудаци неопевани?!

БЕОГРАД- Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да грађани Србије увек …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *