Нова мистерија Цвијанове смрти – крију где је сахрањен
Фото:БЕТАПФОТО/МИЛАН ТИМОТИЋ

Нова мистерија Цвијанове смрти – крију где је сахрањен

Мистерија за мистеријом у вези са смрћу Владимира Цвијана не престају да се нижу, а овог пута репортери Нове наишли су на још једна затворена врата када су покушали да сазнају где је сахрањен некадашњи сарадник Бориса Тадића, Томислава Николића и Александра Вучића.

Трагом информације коју је званично саопштило Више јавно тужилаштво у Београду, да је Владимир Цвијан преминуо 5. јануара 2018. године и то услед утапања, пошто је његово тело пронађено у Дунаву у Београду, покушали смо да сазнамо шта се након тога догодило са Цвијановим телом. Обратили смо се служби ЈKП “Погребне услуге” у чијој надлежности се налази 10 београдских почивалишта, али нам је речено да се за такву информацију морамо обратити породици.

Због чега је ова информација тајна, шта би се хипотетички догодило уколико неко ко се интересује за гробно место није у добрим односима са породицом или просто не може да до њих дође из било ког разлога, питања су која смо додали на листу нелогичности о Цвијановом случају.

И можда ово “тајење” гробног места не би било толико чудно и мистериозно, да овај случај сам по себи није једна велика мистерија у којој живимо већ нешто више од три године.

Kако је Нова.рс писала, од како смо недавно сазнали да је Цвијан преминуо и да се о томе ћутало три године, надлежни заправо нису одговорили ни на једно конкретно питање како је могуће да нико није нашао за сходно да за све ово време обавести јавност да је преминуо угледни београдски адвокат, некадашњи сарадник Бориса Тадића, Томислава Николића и Александра Вучића, посебно имајући у виду да се о смртима условно речено мање битних личности нашироко говори у медијима.

Посебно је необично што се о томе није огалсила ни породица, макар читуљом у новинама.

Заправо све што знамо у Цвијновој смрти јесте да је завршио у Дунаву код Београда тог јануара 2018. али како се нашао у реци усред хладног јануара, остала је мистерија до данас. Више јавно тужилаштво је у свом саопштењу навело да, будући да на Цвијановом телу нису пронађени трагови механичке повреде, случај је затворен исте године.

Аутор: Јована Алексић, Нова.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Нова мистерија: Судови нису обавештени да је Владимир Цвијан мртав

Нова мистерија: Судови нису обавештени да је Владимир Цвијан мртав

Случај Владимира Цвијана, бившег генералног секретара Председништва Србије за време мандата Бориса Тадића и некадашњег …

Пала прва оставка због „афере Цвијан“

Пала прва оставка због „афере Цвијан“

Због афере Цвијан данас је пала прва оставка у Адвокатској комори Београда (АКБ), објавио је …

Један коментар

  1. Vise javno tuzilastvo je slagalo sve o smrti tog coveka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *