Од Вучићеве крилатице „Не дам Трепчу, Волач и Газиводе“, остала само гола лаж
фото: КоССев

Од Вучићеве крилатице „Не дам Трепчу, Волач и Газиводе“, остала само гола лаж

4.5
(8)

Пренос права снабдевања, дистрибуције и промета електричне енергије на северу Косова и Метохије са Електро-мреже Србије на КОСТТ представља још један доказ велеиздајничке политике Александра Вучића.

Истовремено, сведоци смо свакодневних покушаја да се пажња јавности скрене са постојања докумената који доказују ове тврдње и које су претходних дана износили поједини медији као што су портал „Коссев“, „Вечерње новости“ и многи појединци међу којима и Млађан Ђорђевић председник покрета „Ослобођење“.

Од Вучићеве крилатице „Не дам Трепчу, Волач и Газиводе“, остала само гола лаж

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић приликом јучерашње посете северу Косова и Метохије покушао је да демантује болну чињеницу да се Србија још потписивањем Бриселског споразума одрекла своје имовине у својој јужној покрајини. Да ли ће пренос права снабдевања, дистрибуције и промета електричне енергије бити извршен 14. децембра, како су последњих дана тврдили неки медији, или ће то бити учењено неколико дана или месеци касније, неће променити жалосну чињеницу да ће се Србија одрећи електро-енергетске мреже на Косову и Метохији.

Ако је истина оно што тврди Петар Петковић да се Србија неће одрећи електро-енергетског система на северу Косова и Метохије поставља се питање зашто приликом своје дводневне посете северу покрајине није обишао трафостаницу високог напона „Валач“ која је на само 3 килиметра од Косовске Митровице и са лица места упутио поруку да ће Србија сачувати своју имовину.

Пре неколико дана Петар Петковић је у изјави медијима констатовао да предузеће које ће се бавити дистрибуцијом електричне енергије на северу Косова и Метохије треба да формира Заједница српских општина, да би се јуче брже-боље „исправио“ и истакао да ће га наводно формирати Влада Републике Србије. Права истина је да ово предузеће већ постоји и да је регистровано по законима самопроглашене републике Косово.

Међутим, и за овај корак у издаји није одговаран Петар Петковић, већ као и за све до сада Александар Вучић. Јер је управо он Бриселским споразумом сепаратистима предао српску полицију, уступио цивилну заштиту, интегрисао правосудни систем у сепаратистичко правосуђе, омогућио пријем тзв. Косова у све међународне спортске организације, предао им телекомуникације, укинуо српске општине и натерао Србе да изађу на шиптарске изборе.

Кроз неколико дана по слову истог споразума шиптарским сепаратистима биће предат и целокупни систем снабдевања електричном енергијом на северу КиМ. Све ово је резултат осмогодишње владавине Александра Вучића који се приликом доласка на власт обавезао да ће се одрећи Косова и Метохије.

Од Вучићеве крилатице „Не дам Трепчу, не дам Валач, не дам Газиводе“ остала је само гола лаж.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић поручио Србима: Биће још вируса, следеће године примaте другачије вакцине!

Вучић поручио Србима: Биће још вируса, следеће године примaте другачије вакцине!

4.3 (6) По „милионити“ пут, Александар Вучић вечерас гостује на телевизијама с националном фрекфенцијом. И …

Вучић задужио Србију за преко 12 милијарди евра и сваког грађанина за 1.700 евра

Вучић задужио Србију за преко 12 милијарди евра и сваког грађанина за 1.700 евра

5 (5) „Александар Вучић и Српска напредна странка су за девет година власти јавни дуг …

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend