ОДМАЗДА: Вучићев брат Андреј смењује по општини Чајетина због афере „Златибор“

0
(0)

Брат премијера Александра Вучића, Андреј Вучић, почео је да смењује људе у јавној управи који су подржали председника општине Чајетина Милана Стаматовића у намери да заустави Зорану Михајловић око продаје најскупљег златиборског земљишта једном бизнисмену, тврде челници општине Чајетина.

– У нервози, јер су им осујећени планови око расподеле плена најскупљих залтиборских пашњака, Андерј Вучић почео је са неконтролисаним сменама и отпуштањима у републичким јавним предузећима, свих оних људи који су јавно стали уз председника општине Чајетина у напорима да сачува Златибор од најезде харачлија и заштите државни интереси, наводи се у саопштењу које је објављено на званичном интернет сајту општине Чајетина.

Додаје се да су по кратком поступку без критеријума редом “скинуте главе”‘ директора ЕПС-а у Чајетини, управника одмаралишта Дунав на Златибору и његовог заменика, руководиоца скијалишта на Торнику, а најављена је и смена директорке Катастра у Чајетини.

– Сви су уклоњени са руководећих места само зато што поштују право и правду, што имају свој став у вези пљачке државне земље на Златибору и што су јасно ставили до знања да не дају своју општину криминалцима, закључује се у саопштењу.

Подсетимо, Телепромптер.рс је први пренео саопштење председника општине Чајетина, Милана Стаматовића, у којем је писало да је министарка Зорана Михајловић својим потписом поклонила више од две хиљаде хектара најскупљег златиборског земљишта једном бизнисмену.

Како се афера развијала, по провереном рецепту, установљено је да министарка Михајловић уопште није знала шта је потписала. Наводно су административни радници у њеном министарству једном бизнисмену поклонили две хиљаде хектара златиборског земљишта!

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Државни секретар МУП-а Милосав Миличковић као сведок одбране у афери планатаже марихиане Јовањица

5 (1) Адвокатица Предрага Колувије, оптуженог за узгајање 1,6 тона марихуане, данас је на суђењу …

Планатажа марихуане “Јовањица”: Тужилац испитао 115 сведока, али не и СНС кадарове

4.5 (6) На данашњем главном претресу у поступку против Предрага Колувије, већинског власника пољопривредног газдинства …

4 Коментара

  1. jednom, kada se u srbiji opet desi narod, andrej će morati brzo i daleko da beži, ako se ikada više srbiji desi narod?

  2. Pa valjda će narod na sledećim izborima lokalnim a i republićkim staviti prst na čelo i razmisliti o tome kome će dati poverenje. Toliko od mene ako nisam u pravu izvinite,

  3. @bogdanovicv03 sta on radi tamo , zar nije u Mionici , Lucanima , Kuli , Kosjericu …

  4. Rekoh ja to je međed iz Tuzle zvani Zorana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend