fbpx

ПКБ продат браћи Вучић, цена 105,055 милиона евра

0
(0)

Министарство привреде Србије је компанију Ал Дахра из Ирига прогласило купцем ПКБ-а, а понуђена цена је 105,055 милиона евра.

Финансијску понуду Ал Дахре, чија је матична компанија из Уједињених Арапских Емирата, данас је отворила комисија која спороводи поступка продаје ПКБ-а и утврђено је да она испуњава услове тендера.

Како је саопштило Министарство привреде, почетна цена за понуђену имовину ПКБ-а одређена у износу од 50 одсто процењене вредности и износила је 104.554.593 евра.

На цену коју је Ал Дахра доставила, биће додата и цена за стадо према попису који ће бити урађен непосредно пре увођења купца у посед и износиће 100 одсто процењене вредности стада на дан пописа.

Закључење купопродајног уговора се очекује у наредном периоду, након што Управа за спречавање прања новца достави Министарству привреде обавештење да за то не постоје сметње, наводи се у саопштењу Министарства привреде.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нарко дилер Предраг Колувија у редовном и сталном контакту са државним врхом, људима из врха МУП-а, војске…

4.3 (25) Оптужница против Предрага Kолувије, коју је KРИK јуче добио од Тужилаштва за организовани …

Скандал с народним парама: „Око соколово“ на половним возилима ГИМ-а!?

4.7 (12) Одборник Народне странке у Скупштини Београда, адвокат Милош Павловић, изјавио је данас да …

7 Коментара

 1. Odakle braci Vucic 105 miliona evra? Da nisu taj novac zaradili za 6 godina Vucicevog mandata? Da im nije mozda novac pozajmio lopuza Dinkic od Kiparskih para koje je jos davno morao vratiti Srbiji? Koji su to Arapski posrednici brace Vucic da ih tliko vole i za njih kupuju nekretninu vrednu 105 miliona evra? Koje su to lopuze, bitange i veleizdajnici zasele da se bogate na racun Srbije i lome joj kicmu? Sve te „biznismene“ treba postrojiti pred pocasni streljacki stroj i uputiti im cestitke celog Srbskog narda.

 2. Банда уновчава своју издају. Постали смо тупав народ кога гузи ко стигне па и шиптарско усташка фамилија из Чипуљића.

 3. Где су наше паре

  Магазин таблоид је још пре годину или две израчунао за колико је кога изрекетирао и тако му нарачунали да је „тежак“ 1,2 милијарде евра, док су западни медији писали да се ради о неколико десетина милијарди.
  Предраг Поповић из Таблоида пише:
  „– Од Ђиласа сам узео 50 милиона евра. У кешу. Требало је да тражим више – причао је Вучић почетком 2013, после бруталне медијске кампање коју је водио против свог дојучерашњег пандана.“

  Магазин је навео документе под бројем и датумом, који говоре да је ОН власник Београда на води, јер то финансира преко преко оног Арапина, његовог пријатеља, Бин Заједа, а уствари, безначајно је пара уложено (до 30 милиона), јер се углавном финансира из пристиглих пара од продаје станова и пословног простора.
  Итд, итд…

 4. Biće opet nacionalizacije!

 5. Да ли Арапи знају да после пада издајника у Србији, следи национализација? Можда би неко то требало да им јави?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *