fbpx

Погледајте како су напредне лопине продале ски центар Брезовицу шиптарима (видео)

0
(0)

Окупиране територије – Из приложених снимака се јасно може закључити ко је и кад продао Ски центар Брезовица,а наше писање употпуњује и писање медија да је спрега са Марком Ђурићем и Братиславом Николићем градоначелником општине Штрпце односно Далибором Јевтићем министром за повратак и заједници у такозваној „Влади Косова“ био управо финансијски део који би припао Марку Ђурићу,да ли јесте или није сами закључите ? Можда вам даљи текст помогне у размишљању.

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=KmI_v411IJU“]

После бомбастичне вести у медијима од пре неколико месеци о колективном учлањењу око 3.000 нових чланова у Штрпцу и јавном промовисању градоначелника Штрпца Братислава Николића као новог СНС лидера на Космету, данашњи догађаји и седницима Главног одбора СНС-а нам поставља питање шта је по функцији Братислав Николић у СНС-у ?

Наиме данас је у Београду одржана седница ГО СНС- на којој је између осталог била и тема расписивање вандредних избора на свим нивоима,што би се рекло једна од најбитнијих одлука за све чланове СНС и грађане Србије.На тој седници су присуствовали сви чланови Главног одобора целе Србије и са Космета. Али на тој седници није био позван Братислав Николић,иако је он приликом колективног учлањења представљен као најбитнији функционер СНС на КиМ-у.

напредни-лопови

Провером кроз структурну организацију СНС-а смо установили да Братислав Николић није члан ГО СНС-а,заправо званично није папиролошки именован ни на једну фунцкију од стране СНС-а.

Међутим данашњим саопштењем се огласио Братислав Николић у коме каже да на данас одржаном састанку ОО Српске напредне странке у Штрпцу донесена је једногласна одлука да се за председника СНС-а предложи Александар Вучић и потписао се као повереник Српске напредне странке за општину Штрпце Братислав Николић.

По свему судећи видно је да Братислав Николић жестоки присталица и са великом жељом и нестрпљењем жели да постане неки функционер СНС-а,али да се можда због своје прошлости или садашњости која је „братски“ везана са његовим пријатељ Ненадом Цветковићем СНС све више и више удаљава од њега а сам врх дистанцира.

Наравно после писања медија о спреги Марка Ђурића и Братислава Николића (његовог клана) о уделу у продаји Ски центра Брезовица, данас се очигледно и Марко Ђурић дистанцирао од њега,на фотографијама која је круже друштвеним мрежама са данашње седнице ГО –СНС Марко Ђурић је у искреном окружењу свих чланова ГО-СНС са КиМ-а под вођством Владете Костића и Бранимира Стојановића.Као што смо већ рекли Братислава Николића нема нигде ту ?

Видео снимак где Братислав Николић уз албанске трубе и гочеве игра „ШОТУ“ показује њега на најбољи могући начин( други видео прилок шко смо вам послали Братсислав Николиц игра уз албанску шоту ).

[youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=EBoA-_J_6zQ“]

Васељенска

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ВЕЋИНА ЋЕ МОРАТИ ДА СЕ ВАКЦИНИШЕ: Министар Смрт упозорава – нема опуштања, живећемо са маскама

1.5 (8) МИНИСТАР здравља Златибор Лончар је рекао на данашњем обраћању јавности да не сме …

Порекло твоје имовине и имовине твојих напредних лопова провераваће специјализована екипа

4 (8) ПРЕДСЕДНИK Србије Александар Вучић поручио је данас да нико није изнад закона и …

Један коментар

  1. Ako narod izabere (recimo) ovakvog tipa koji ga potom izda, ko je kriv onda tu? ok. moguće da su krivi i narod i taj koji nije opravdao poverenje naroda, ali ako narod ne uma da ga kazni strogo (adekvatno šteti koju je napravio) onda narod nije dorastao istorijskom vremenu kao ni njegovi lideri (vođe) što nisu. Srbima je to problem, što su zaostali u vremenu, kroz čitavu svoju istoriju nisu (ne žive) u duhu i paralelno sa vremenom u kome se istoriski trenutak dešava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *