Полиција у Србији не истражује радикалне исламисте и терористе, већ забрањује дечији православни камп!

0
(0)

Београд – Поводом најаве „Српске истински православне цркве“ о организовању овогодишњег дечијег кампа, прво се огласио дежурни антисрпски дневни лист „Блиц“ наводећи како „екстремисти“ не одустају.

Одмах затим огласио се и Небојша Стефановић министар полиције, који је казао да су тужилашту предати докази и да ће дати све од себе да се одржавање овогодишњег кампа спречи. Наравно уколико буде било елемената кривичног дела, у шта уопште не сумњамо да ће пронаћи, по цену измене закона.

„Ми смо наш део посла обавили и на основу евентуалних квалификација Тужилаштва предузећемо даље кораке. Ако Тужилаштво сматра да има елемената кривичног дела, ми ћемо забранити“, рекао је Стефановић.

Изгледа да је нашој полицији али и режимским медијима важније да спрече одржавање дечијег кампа у организацији Истински православне цркве, где се деца уче основама преживљавања у природу, него да забране исламистичке кампове у којима се и деца и одрасли обучавају да убијају.

Вехабије код Зворника

Тренутно се у Рашкој, Босни и Херцеговини, на окупираним територијама и Македонији, налази на десетине познатих локација где се врше обуке исламиста, у којима посебну улогу имају имами који и регрутују младе а полиција ништа не предузима по том питању.

Тврдњу за ово можемо узети из недавног сведочења једног муслимана из Тузле који је изјавио да му је полиција рекла да они не могу ништа да ураде по питању вехабија. Чак ни након напада и убиства полицајца у Зворнику, као ни након данашњих дешавања у Скопљу.

Васељенска ТВ

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

СЛУЧАЈ „ЈОВАЊИЦА“ Одбрана нарко дилера Kолувије оптужује МУП

5 (6) Суђење Предрагу Kолувију, већинском власнику пољопривредног газдинства „Јовањица“ на коме је новембра прошле …

Нови Сад: Због саркастичног коментара на Фејсбуку ухапшен на сред улице пред малом децом

4.6 (10) Због ироничног коментара на друштвеним мрежама на конто новосадске полиције, Новосађанина Александра Остојића …

5 Коментара

  1. beograđanin na vodi

    NATO avijacija kao i zemaljska tehnika mogu slobodno da preleću Srbiju kao i da koriste naše puteve uz prethodnu najavu i vreme preleta ili prelaska. To im je naša Vlada omogućila nedavno potpisanim sporazumom. A to što Dačić tvrdi da je to maksimum nije tačno. To je samo prvi korak pre sledećih koraka u učlanjenje u NATO.

  2. Bela Kuca, bela ladja....

    Nema sta policija Srbije da brine oko dzihadista njih je organizovala i drzi pod kontrolom Bela kuca, a pravoslavne kampove ne kontrolisu s toga je potrebno da se zatvore a ovi nasi poltroni ima da zatvore ne samo one kampove koji postoje nego i one koji ce tek biti osnovani. Veoma su predani i pedantni u svom poslu..

  3. beograđanin na vodi

    Šta je SIPC ili Srpska istinska pravoslavna crkva? To je nekanonska pravoslavna crkva, otcepljena frakcija SPC. Nalazi se pod pokroviteljstvom Grčke pravoslavne crkve i vodi je Vladika Akakije. SPC ne priznaje SIPC. Srpska istinska pravoslavna crkva smatra neprihvatljivim ekumenizam, tj. pomirenje, saradnju i ravnopravnost između hrišćanskih crkava u svetu i smatra da je ona jedina prava hrišćanska crkva. Aktivna je u Srbiji kao i u rasejanju od 1995. godine. Sinonim joj je i Zilotska crkva ili Ziloti.

  4. Sada je ISPC ustvari SPC.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend