ПОЛУИДИОТ из МУП-а Биљана Поповић Ивковић пита оца убијеног детета где је он био док му је убица убијао дете?! (видео)

ПОЛУИДИОТ из МУП-а Биљана Поповић Ивковић пита оца убијеног детета где је он био док му је убица убијао дете?! (видео)

5
(9)

Биљана Поповић Ивковић, државна секретарка МУП-а Србије, изговорила је јутрос невероватну реченицу и Игора Јурића, оца зверски убијене Тијане, упитала „где је он био кад се злочин догодио“.

Државна секретарка и оснивач Фондације “Тијана Јурић“ свађали су се јутрос на ТВ Прва, по њеном мишљењу Јурић мора да каже ко је познати политичар који злоставља децу, о којем је пре непуна три месеца први пут говорио.

У константној расправи гостију водитељке Марије Стаменић, док су обоје причали о несталој деци, оној која беже од куће или нестају, Јурић је рекао да су институције заказале када је спасавање живота његовог детета било у питању.

– Ми смо пронашли убицу – реаговала је Поповић Ивковић.

– Зашто нисте пронашли живо дете? – питао је Јурић.

– А, где сте ви били тада – изговорила је државна секретарка МУП.

Отац убијене девојчице шокирано је одговарао:

– Kако вас није срамота?! Где сам ја био?? Срам да вас буде, срам вас да буде!!

„Политичар који обећава бољи живот је педофил“

„Ако Јурић има доказе о педофилији – нека их достави“

Стефановић: Јурићу, дај доказе. Јурић: Држава их има

У наелектрисаној атмосфери разговора није могло ни бити, Ивковић Поповић се све време жалила да Јурић опструира емисију, да се бави манипулацијом јавности и да неће да каже ко је политичар педофил јер то не зна.

– Ја сам био у министарству, разговарао са људима… Они који то знају, плаше се да говоре о томе јер немају адекватну заштиту. Госпођа Биљана и ја смо се стално чули и није било потребе да излази у медије и поставља једно те исто питање. Kад будем имао конкретне доказе, ја ћу са њима изаћи, немам никаквих тајни. Имали сте три месеца да питате да ли некако можете да помогнете, али сте причу провлачили преко медија – тврди Јурић.
И министар Стефановић је позвао Јурића да да доказе И министар Стефановић је позвао Јурића да да доказе

На питање водитељке, државна секретарка каже да у Србији нема ниједног несталог детета, него од бројке 1.500 су деца која „беже од куће“. Систем „амбер алерт“ значи да су у року 24 часа јавност и медији алармирају о случају нестанка или отмице детета, за који се Јурић залаже и због чега је предао потписе грађана иниституцијама.

– То нису нестала деца, она беже од куће. Деца су пронађена и враћена родитељима или старатељима. Ми немамо нестале деце. А овај разгвор нема смисла јер Јурић још није рекао ко је политичар педофиил – додала је Биљана, а она је Јурић открио делове разговора у кабинету Ане Брнабић.

– Имам сведоке у кабинету премијерке да је Биљана била против система „амбер алерт“. Имам сведоке! – још једном гласно говори Јурић.

– То није тачно, ви сте то измислили! Рекла сам да је полиција са тужилаштвом способна да препозна кривично дело отмица. Kако можете то да кажете? Ми желимо наш „амбер алерт“, још снажнији… То је потпуна неистина, полицијски службеници са сарадњом тужилаштва, они своји знањем и искуством могу процене да ли се дете удаљило од куће или је реч о кривичном делу. Ви тај посао не знате – каже Биљана Ивковић Поповић.

Kао главни разлог због ког Јурић не жели да изађе са информацијама навео је да то дете после оног што он каже, може да буде убијено. Такође, каже да је сагласан са мишљењем министра Небојше Стефановића да се од овог случаја прави медијска сензација.

– Нисам ја ни судија ни тужилац, ја радим свој посао. Ако ме тужилаштво позове, ја ћу рећи шта имам, нећу детаље износити овде. Само желим да кажем да су институције често заказале – подвукао је Јурић.

Директно.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

РАТ НАРКО КЛАНОВА У СНС: Вучић у клинчу са Звонком Веселиновићем, следи буран епилог!

РАТ НАРКО КЛАНОВА У СНС: Вучић у клинчу са Звонком Веселиновићем, следи буран епилог!

5 (19) Србијом већ тридесет година влада организовани криминал. Спрега политике и мафије уништила је …

Беливук имао таблице ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ, значку, блинкере...

Беливук имао таблице ДИРЕКТОРА ПОЛИЦИЈЕ, значку, блинкере…

5 (3) Вођи навијачке групе „Принципи“ је неко из врха МУП-а уступио две полицијске „шкоде“ …

3 Коментара

  1. Kad se dete ne vrati kuci – placu mama i tata.
    A kad se tata ne vrati kuci – placu deca i mama, jel tako?

  2. Па ова неспособна полиција два месеца јурила свим сретствима ,,МАЛЧАНСКОГ БЕРБЕРИНА“ на срећу дете нађено живо али је за толко дуго времена могло пуно деце страдати. Шта би било да упадне неко обучен неби га нашли никад скотови.

  3. Доктор са Чубуре

    На жалост, у добром делу народа се изгубила функција породице. Многи очекују да њихово дете треба да васпитава школа, а чува полиција. Много ми је жао овог човека, а још више његове ћерке. Али да је само делић ове енергије коју сада улаже у доказивање да полиција не ваља уложио у бригу о безбедности свог детета, да је сачекао и допратио до куће као што је ред и логично када је дете малолетно, целе ове трагедије вероватно не би ни било.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend