fbpx

Посланици СНС-а немају појма о чему гласају, већ им се звуком звона као овцама шаље сигнал када треба да гласају за

0
(0)

БЕОГРАД – Посланик Ђорђе Вукадиновић изјавио је да посланици владајуће већине у парламенту, углавном немају појма о чему гласају, већ им председница парламента, или неко од њених заменика звонцем (које иначе служи за утишавање галаме) шаље поруку да ли гласају за прихватање неких закона.

Вукадиновић је новинарима рекао да позив звонцем упућује председавајући Скупштине Србије, а када, како је рекао, звонца нема, онда се не гласа „за“.

Он је додао да не зна да ли је таква пракса постојала и раније, али да је реч о невиђеном скандалу, срамоти и рушењу највише институције у земљи, подсетивши Да скупштина мора да буде неутрална, а не да се скупштински ресурси и техника стављају у службу једне групације.

Посланици СНС нису гласали за сопствени предлог о формирању Анкетног одбора за утврђивање чињеница о изборној крађи

Као пример он је навео да владајућа већина није гласала за сопствени предлог Анкетног одбора о утврђивању чињеница о изборној крађи а за који су толико галамили и журили да донесу тај предлог.

„Ја сам био изненађен када сам сазнао да посланици из владајуће, гласају тако што реагују на звонце. Звонце служи када треба послати знак или сигнал посланицима владајуће већине да се гласа за. Када звонца нема онда се не гласа за, што је страшно“, рекао је Вукадиновић.

Он је такође рекао да је сада јасно да је наводно напредњачко инсистирање на утврђивању изборне крађе било шарена лажа како би се замаскирао истински захтев опозиције да се утврде чињенице о крађи избора 24. априла.

НСПМ-агенције

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Нови Сад: Вучевићев саветник гради насеље од 40 милиона евра

4.4 (7) Поред Телепске долине, Нови Сад ускоро добија још један комплекс луксузних стамбених зграда …

Србију до краја године чека још три милијарде евра Вучићевог новог дуга

5 (2) Други пакет помоћи привреди који обухвата двомесечну исплату 60 одсто минималне зараде, што …

Један коментар

  1. Чобан тера овчице…
    Јадна је Србија која има таквог чобана!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *