Посланик СНС-а први на Шапићевој листи у Новом Саду?!

Посланик СНС-а први на Шапићевој листи у Новом Саду?!

“Нико не зна како је Шапић скупио потписе за локалне изборе у Новом Саду. Носилац те листе је извесни Зоран Суботић, покрајински посланик СНС-а у активном сазиву покрајинског парламента”, рекао је функционер Народног блока Мирослав Паровић на конференцији за медије, где је говорио о злоупотреби потписа за листе на изборима, а како тврди, владајућа партија помаже појединим листама из редова такозване опозиције.

Он је, на конференцији за новинаре, рекао да Српска напредна странка „изнајмљује“ своје чланове за наводне опозиционе листе и навео пример покрајинског посланика „напредњака“, који је носилац листе Српског патриотског савеза Александра Шапића у Новом Саду.

– Најочитију злоупотребу можемо видети на лити Александра Шапића. Шапић је, нико не зна у Новом Саду како, сакупио листу за локалне изборе. Носилац листе је извесни Зоран Суботић, који је покрајински посланик СНС-а у активном сазиву покрајинског парламента. Он је уједно и председник Покрајинског одбора партије Бранислава Швоње. Човек је двоструко изнајмљен. Изнајмљен је код Шапића, иако је покрајински посланик СНС-а, а уједно је и код Бранислава Швоње, рааспитајте се ко је он. Био је већник општине Обровац у Хрватској – нагласио је Паровић.

Додао је и да је СНС сакупљала потписе и коалицији Чедомира Јовановића, Муамера Зукорлића и другима, као и да зато Народни блок тражи од Републичке изборне комисије да хитно јавности стави на увид све потписе, како би се знало како су се и на који начин сакупљали.

Директно.рс

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Због претњи смрћу, кривична пријава против Шапића!

Због претњи смрћу, кривична пријава против Шапића!

Због претњи смрћу, кривична пријава против Шапића!Коаутори сатиричне телевизијске емисије “Добар, лош, зао” Марко Видојковић …

Лазаревац: Александар Димитријевић подршка протесту "Нећу трг, хоћу воду"! (видео)

Лазаревац: Александар Димитријевић подршка протесту “Нећу трг, хоћу воду”! (видео)

Александар Димитријевић, одборник Српских заветника у Скупштини општине Лазаревац о пројектима владајуће СНС секте и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *