fbpx

„Постоји снимак на коме челни људи Коридора примају мито“!

0
(0)

У овом тексту можете прочитати поруку коју је један инжењер, који је напустио посао на коридорима, послао угледном српском економисти Бранку Драгашу. Овај стручњак је сада водећи инжењен у једној арапској држави и контролише квалиет израде аутопутева.

Поштовани Бранко,

ево актуелни су поново Коридори и министарство грађевине. Можда би се могло поставити питања као што су одакле Дмитру Ђуровићу (на слици испод) две згаре у власништву иза храма Светог Саве.

Како је Зека Смиљанић бацио 1 мил евра на девијацију код Црвене Реке. Како је Игња Танко отпуштао људе који нису хтели да раде по његовим инструкцијама речима „пакуј кофере“ уз циничне осмехе Козловића, Зеке Смиљанића, Дмитра Ђуровића и осталих. Какве везе има Гаша Кнежевић и Вучићев брат са набавкама, подизвођачима и сл. Како су од Хрвата и Фракаса набављали ограде заштитне мимо пројекта, које немају потребне краш тестове. Сад је актуална та тема. Одузимају се људима лиценце, а да се спере одговорност са правог кривца Коридора који је узимао паре грађана, илити крали су паре грађана и Министарства које је терало људе да се што пре завршава пројекат. При том не треба трошити речи како их Актор све држи у шаци. Они имају код себе чак и снимке како им дају паре, и тако их држе у шаци. Може се о томе доста писати.

На ово писмо надовезао и Драгаш:

А да, заборавих, како су бацали милионе евра за заштиту од буке код Пирота, а где је поред викендица која вреди 10.000 евра, где ништа около у на раздаљини од 1 км нема ничега.

Ј…. им ја матер свима!!!!

И не само ја него и сви инжењери који су доле радили а имају образа. То слободно могу рећи. Они се од жутих само разликују по томе, што су једнако крали 300 евра и милионе евра. Толико су били проклети.

Како су изменили пројекат где су ставили да у цементну стабилизацију иде 7% цемента, а у ствари у цементну стабилизацију иде 2,5% цемента. Знамо сви шта то значуи. Да иде 7% онда не би била цементна стабилизација него бетон.

Исто тако, требало би покренути писање петиције да се изјасни народ да ли је за продају ПКБ-а, ЕПС-а, да ли дозвољава уништавање река, аеродрома и др.. Па бре докле више? Изабрали су га неки тамо уцењени и лажним гласачима по диктату некога вани а он арчи све оно што није његово. Имовина је бре неотуђива. Ако народ на петицији каже да није за то, па не можеш ти као лажно изабран управник зграде да продајеш зграду. Ти само си протзочни бојлер који говори умесо нас, да не би ето сви говорили и трошили речи. А не то да ти продајеш зграду и узмеш паре и нас отераш на улицу. Па где то има? Ако се пре те нелегалне продаје народ изјасни да није за то имамо легитимно право да то вратимо поново народу. А народ је држава. Имамо легитимно право да их отерамо у ћумез. Па не можеш ти пријатељу да продајеш оно што ти тата није направио, јер сам ништа и ниси зарадио.

И не можеш ти да правиш путеве, дотираш стране компаније а да ми не знамо како и од ког новца ти то радиш а нас задужујеш. Па не може мене да неко баци у беду а да ја се ни не питам за то. Не може неко да прави зграде и изнајмљује локале а мени да одузима лиценце. Па где је та Инжењерка комора била када су се људи жалили на притиске. Па што онда нису рекли тим истима у Министарству и Коридорима, не можете ви да отпуштате наше чланове са посла јер неће да потпишу ваша ср.ња. Ова држава је зрела за реконструкцију. Мора се знати све, народ мора да одлучује о ономе што њему приада и да се за то пита, а то је и Косово и Метохија, а не наки балавац да намештеним изборима узме власт и од нас да прави робље. Никада то Србија није била.

(извор: фацебоок / Бранко Драгаш)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Србија је најкорумпиранија држава у Европи

5 (6) Чланица Савета за борбу против корупције Јелисавета Василић изјавила је да „након осам …

ДИЈАЛОГ: Иван Пајовић и Томислав Kресовић – Завере моћника су откривене и све су тачне! (видео)

5 (1) Гости емисије Дијалог на каналу Славија инфо били су професор Иван Пајовић и …

3 Коментара

  1. Ајмо људи, ако смо људи, дижимо буну јер ово су савремене дахије.

  2. kud se okrenes za javasluk su odgovorni jedino ,,uceni doktori,, pa i oni naj uceniji u knez mihajlovoj naj rasprostranjeniji. — mi seljaci kad zidamo obor ili svinjac, klozet il kokosinjac znamo kako ozidati, zivinu i stoku ne poubijati a sebe i celjad od upadanja u izmet i pogibije sacuvati a da ni osnovnu ne moramo imati a kamo li inzinjirem biti. — ono sve se oko pare vrti; treba sve podmiriti a sto ostane za ,,potporni zid,, upotrebiti. — a kad se suvi ,,zid,, srusi ko je tu prvi da svoje zlo delo vidi i opravdanje i ,,krivce,, pocne vatati. — i mi koji dokoni pred prodavnicom seoskom sabajle flasu drzimo i politiku ovdasnju bistrimo znamo da ovaj ,,zid,, ni sneg ne bi izdrzo a kamo li par kubika zemlje a betoniranje povrsine zemljanog klizista jos se u nasim krajevima nije radilo ni za to culo. — lepu bosancicu u bugojno poslati a njene mentore bi trebali doktori ozbiljno pregledati i u ustanovu za to odredjenu poslati a za poso zidare i majstore pozvati.

  3. kud se okrenes za javasluk su odgovorni jedino ,,uceni doktori,, pa i oni naj uceniji u knez mihajlovoj naj rasprostranjeniji. — mi seljaci kad zidamo obor ili svinjac, klozet il kokosinjac znamo kako ozidati, zivinu i stoku ne poubijati a sebe i celjad od upadanja u izmet i pogibije sacuvati a da ni osnovnu ne moramo imati a kamo li inzinjirem biti. — ono sve se oko pare vrti; treba sve podmiriti a sto ostane za ,,potporni zid,, upotrebiti. — a kad se suvi ,,zid,, srusi ko je tu prvi da svoje zlo delo vidi i opravdanje i ,,krivce,, pocne vatati. — i mi koji dokoni pred prodavnicom seoskom sabajle flasu drzimo i politiku ovdasnju bistrimo znamo da ovaj ,,zid,, ni sneg ne bi izdrzo a kamo li par kubika zemlje a betoniranje povrsine zemljanog klizista jos se u nasim krajevima nije radilo ni za to culo. — lepu bosancicu u bugojno poslati a njene mentore bi trebali doktori ozbiljno pregledati i u ustanovu za to odredjenu poslati a za poso zidare i majstore pozvati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *