fbpx

ПРЕВАРА?! Нови власник ПКБ-а су браћа Вучић а не Арапи

0
(0)

Продаја ПКБ-а многима је пробудила негативна осећања. Продала се овиме цела лева обала града Београда јер земљиште које има ПКБ је много веће него читава територија Београда.

ПКБ је купила званично фирма Ал Дахра, која је на почетку ове године отворила своју мању фирму и то у Србии у Иригу са капиталним уделом од СВЕГА 100 ДИНАРА!

Иако је ово уобичајно за Србију већ неколико година, према појединим информацијама до којих смо дошли, прави власници нису Арапи већ људи из државног врха док “Арапска прича” служи за прикривање прања новца.

Ово је потврдио и бивши министар финансија Саша Радуловић који је изјавио, да Арапи само перу паре и да за то узимају проценат док су прави власници браћа Вучић, којима је он док је био министар како сам каже, раније стопирао све сумњиве послове због чега су он и председник ушли и у отворени сукоб.

Нови власници ПКБ-а располагаће огромним жемљиштем у насељима Овча, Борча, Чента, Падинска Скела, Сефкерин, Сакуле, Опово, Крњача, Себеш… Овиме заправо НЕКО покушава да контролише све будуће токове градње и развијања Београда јер је у плану да леви део обале Београда буде нови “Нови Београд”.

Дневни Журнал (дневнижурнал.цом)

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

МУП готово две године кочи истрагу о пореклу имовине инвеститорке објекта на Панчићевом врху

5 (4) Готово две године Више јавно тужилаштво у Kраљеву није донело одлуку да ли …

ДА ЧОВЕК ЗАПЛАЧЕ: Напредњачко затирање Србије! – Апокалипса на Венчацу (ВИДЕО)

4.8 (5) Планина Венчац полако нестаје захваљујући Српској напредној странци и њој блиских компанија које …

2 Коментара

  1. NE MOGU DA VERUJEM.POSTENI LJUDI SAMO JE JEDAN IZGUBIO LICNU KARTU

  2. ma kod nas nema odgovarajuce kazne za neke, koje treba zatvoriti pa cela apsana treba nekoliko puta se izredjati i za nagradu sve pustiti /i najgore ubice/, a onu govnariju ostaviti da istrunu. PU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *