fbpx
Насловна / Србија / Продаја 22 војна комплекса и осам пословних простора који „нису неопходни за функционисање Војске Србије“

Продаја 22 војна комплекса и осам пословних простора који „нису неопходни за функционисање Војске Србије“

БЕОГРАД – Републичка дирекција за имовину огласила је продају 22 војна комплекса и осам пословних простора који нису неопходни за функционисање Војске Србије.

На списку су: клуб војске у Белој Цркви, складиште Сајмиште у Младеновцу, комплекс Сремчица у општини Чукарица, вежбалиште Кличевац у Ваљеву, складишта Гркљан у Зајечару, касарна Добочас у Иригу, складиште Вила Катарина у Књажевцу, стрелиште Илине воде у Крагујевцу као и складиште Мира у Лесковцу.

Продају се и складишта Медошевац у Нишу и Винарце у Лесковцу, комплекси „Алибеговац-Карагач“ и Мишелук – Горња Каменица у Новом Саду, као и комплекс Буковац у Петроварадину и складиште Парагово у Новом Саду.

Понуђени су и складиште Ћириковац у Пожаревцу, комплекс у Петровцу на Млави, складиште Барице у Рашкој, вежбалиште Шикара у Сомбору, као и војни комплекси Станишин рид и Власина у Старој Пазови и касарна у Старој Пазови.

Продаје се и осам пословних простора, по четири у Београду и Новом Београду.

Понуђена имовина продаје се у виђеном стању и као јединствене целине без права купаца на рекламацију, а рок за подношење писаних понуда је 15 дана.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Нико још није гласао. Будите први!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

На продају остаци имовине фабрике „21. мај” из Раковице

Агенција за лиценцирање стецајних управника огласила је продају дела непокретне и покретне имовине некадашњег југословенског …

Оглашена продаја имовине ЕИ Ниш, почетна цена – 135 милиона динара

Агенција за лиценцирање стечајних управника (АЛСУ) огласила је продају имовине Холдинг корпорације Електронска индустрија а.д. …

3 Коментара

 1. ПерунГромовник

  Па мајку вам јехбем кретенску, ово се зове подривање борбене готовости и силе војске Србије! За ово неко МОРА на вешала!

 2. OVO SE ZOVE VELEIZDAJA!
  UNISTAVANJE BORBENE GOTOVOSTI!
  SATIRANJE VOJSKE!
  PEDERI NAM VODE DRZAVU I VOJSKU, ODNOSNO NJIH SU GAZDE NJIHOVE POSTAVILE NA TA MESTA ZARAD IZVRSAVANJA NAREDJENJA, NITI SU TO MINISTRI, NITI JE TO PREDSEDNIK!

 3. Није ГРКЉАН, него село Грљан. Верујте знам, јер живим у истом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *