Продајемо маглу, немамо више кишобрана! Навали народе, код нас је најјефтинија мића у граду

0
(0)

Председник Либерално демократске странке Чедомир Јовановић изјавио је у Сарајеву да је Милорад Додик на погрешном путу и близу тачке после које неће моћи назад“ и оценио да нема велике разлике измеду њега и опозиције.

У интервјуу за сарајевски „Дневни аваз“, Јовановић је рекао да нема великих концепцијских разлика између опозиције и власти у РС те да је и једнима и другима искључиви оријентир Београд и Србија, јер је то, како је додао “ начин на који се, заправо, опстаје на власти у РС“.

“Као у пилотирању, када идете по писти, имате тачку након које нема повратка. Мислим да је Додик близу тачке после које вишšе неће моћи назад. Не мислим да гриешим кад кажем да ће он једног дана завршити сам са собом и да ће Миле организовати митинг, а Додик контрамитинг, рекао је Јовановић јуче током боравка у Сарајеву.

На питање како види тренутне односе БиХ и Србије, Јовановић је казао да су они запали у стереотипе те да у њима има превише фраза, а да су, глобално, односи талац неискрености и немоћности да се води конкретна политика која би била способна да решава проблеме генерације политичаре нагомилале у последњих скоро 30 година.

– Мислим на идеју да можете једно говорити у Бања Луци, друго у Сарајеву. Мислим да је неискреност и у политичарима који, немоћни да решавају проблеме, алиби траже у нерешеним међунационалним односима, а они често нису једини узрок стагнирања БиХ“, рекао је Јовановић.

Коментишући резултате избора одржаних недавно у Србији, Јовановић је рекао да је за њега кључни проблем чињеница да народ није успео дефинисати циљ који би будућност земље учинио бољом.

Танјуг

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

На’ватан дилер са EXIT-a! Ал оног у Мексику! (видео 18+)

0 (0) Овако у Мексику пролазе ситнији нарко дилери. На’ватан дилер са EXIT-a: pic.twitter.com/n0dVvwnH8o — …

Прешево: Пронађено 30кг дроге у породичној кући полицајца

0 (0) На основу наредбе Основног суда у Врању, полиција је данас претресла породичну кућу …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend