Насловна / Вести / Расуло у Скијашком савезу Србије

Расуло у Скијашком савезу Србије

Скијашки савез Србије ускоро ће добити ново руководство, а очекује се да за председника буде изабран Срђан Аџемовић.

На Скупштини ССС, одржаној у недељу, 12. маја, нису изабрани чланови Радног председништва, које је требало да води седницу, па је због тога Владета Радивојевић поднео оставку на место председника.

Формирано је Радно тело, које би требало да припреми ванредну изборну скупштину Скијашког савеза. На челу седмочланог Радног тела налази се Горан Јевремовић, отац бившег скијаша из Чајетине. То тело тренутно руководи Савезом, преузело је све ингеренције, а требало би само да организује ванредну скупштину на којој ће бити изнети предлози будуће структуре Ски савеза, као и избор председника, чланова извршног одбора и осталих тела која предвиђа Статут ССС.

Изборна скупштина би требало да се одржи у јуну. Истакнути бизнисмен, дугогодишњи спортски радник и професор спорта Срђан Аџемовић је прихватио да се кандидује на изборима за председника Ски савеза. За разлику од досадашњих руководилаца Ски савеза, прави скијаши, који воле тај спорт и верују у могућност његовог развоја, очекују да Аџемовић направи препознатљиву брендирану институцију, која годинама недостаје српском скијашком спорту.

Предраг Поповић

Актуелно

Димитрије Љотић: Отпор према расулу

Све тежи и све судбоноснији иде развој догађаја у свету. Ми смо већ рекли: ушли …

ЕУ у расулу због миграната

Европа је поводом мигрантске кризе у стању отворене политичке неслоге, и то само два дана …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *