fbpx

РАЗОТКРИВЕНА ЗАВЕРА: Mозак не оштећује вирус „ЗИКА“, већ отров који производи „МОНСАНТО“

0
(0)

Упркос велике буке која се подигла у јавности, сви случајеви микроцефалије који су откривени у Бразилу нису научно повезани са Зика вирусом.

Група лекара и научника из Јужне Америке каже да деформације мозга нису резултат Зика вируса, већ су узроковане масовном фумигацијом сиромашних грађана Бразила хемикалијом ларвицидом, а не комарцима који носе Зика вирус.

Фумигација је поступак уништавања инсеката (дезинсекција) плином, односно врло јаким отровима (Т+). Због високог ризика (отровности фумиганата), фумигацију могу спроводити само посебно овлашћене компаније, попут Монсанта, са едукованим и технички оспособљеним кадровима.

Оно што видимо код деце са деформисаним мозгом више личи на деловање талидомида, лека преписиваног трудницама који је узроковао рађање деце без удова, преносиNaturalNews. (Талидомид је продаван у бројним земљама широм света од 1957 до 1961, кад је повучен са тржишта након што је установљено да је узрок урођених аномалија. Овај фијаско се сматрао “једним од највећих медицинских трагедија модерних времена”. Wikipedia)

Zika_Virus_Outbreak_in_Brazil_1200x600

Службено, масовни медији приказују ту (лажну) везу са Зика вирусом како би оправдали још више хемијске фумигације, више вакцина и више генетски модификованих комараца.

Доктори са Црвеног Универзитета за околину и здравље објавили су документ (изворни документ) у коме се наводи:

“Драматичан пораст од конгениталних малформација, посебно микроцефалије кoja je откривена код новорођенчади,  брзо je повезана са Зика вирусом од стране Министарства бразилског здравља.

Међутим, они не препознају да je на подручју где већина болесних особа живи, током 18 месеци примењиван хемијски ларвицид који изазива малформације код комараца, и да је тај отров (пиропроксифен) убациван у воду за пиће коју користи погођено становништво.”

Изгледа да су светски здравствени стручњаци причом око комараца и Зика вируса покушали да прикрију штету проузроковану отровним хемикалијама које производе моћне стране глобалистичке корпорације.

Ларвицид који се распршује у Бразилу, на пример, назива се “пиропроксифен”, и он је произведен од стране Sumitomo Chemical-a, јапанске корпорацијe која је “стратешки партнер” Монсанта.

GM Watch даље извештава:

“Пиропроксифен је инхибитор раста младих комараца, који мења процес развоја од младог до одраслог комарца, чиме се генерише малформација која их убија или онеспособљава”.

Хммм … инхибитор раста у развоју организама? Да ли то поставља било какав упитник изнад ваших глава о узроку недовољно развијених кранијалних и неуролошких система код оболеле деце?

Из извештаја:

„Малформације, откривене код хиљада оболеле деце чије мајке живе у подручјима где је бразилска држава додавала пирипроксифен у воду за пиће, нису случајност, иако Министарство здравља Бразила за то директно окривљује Зика вирус, покушавајући да игнорише своју одговорност и искључи хипотезе о директним и кумулативним хемијски оштећењима проузрокованим дугогодишњим тровањем становништва.

Доктори из бразилског удружења за колективно здравље (ABRASCO) захтевају да се хитно направи епидемиолошка студија узимајући у обзир ову узрочну везу, посебно када међу 3,893 случајева малформација потврђених до 20. јануара 2016., 49 деце је умрло, а за само петоро од њих је било потврђено да су били заражени Зика вирусом.“

Зика вирус не узрокује микроцефалију!

Као што су известили доктори у својем извештају, никада није потврђено да Зика вирус узрокује мождане деформације код деце:

“Раније епидемије Зика вируса нису узроковала урођене мане код новорођенчади, упркос зарази од 75% популације у тим земљама.

Такође, у другим земљама попут Колумбије не постоје записи о микроцефалијама, иако има доста Зика случајева.

За ове деформације мозга окривљује се Зика вирус, тако да моћне хемијске компаније могу продати више отровних хемикалија које трују људе и околину чак још и више!

Из докторског извештаја:

„Бразилски доктори (ABRASCO) тврде да ова стратегија хемијске контроле контаминира околину и људе, да она не смањује број комараца, и да та стратегија уствари представља комерцијални маневар индустрије хемијских отрова, радња која је дубоко интегрисана у латиноамеричко министарставо здравља, као и у WHO и PAHO.“

То је зачарани круг, наравно: Влада шприца хемикалије које узрокују мождане деформације код деце, али како би избегли да за то оптуже хемикалије, они криве комарце и тако захтевају да се више отровних хемикалија распршује, што узрокује још више деформације које захтевају још више хемикалија … и тако унедоглед.

Ипак, веза између Зика и микроцефалије није доказана. Та тврдња носи исту научну тежину колко и ова реченица: “црна мачка може узроковати лошу срећу” или “трљање зечје шапе ми може донети срећу”.

Након што сте саставили све делове слагалице заједно, постаје вам кристално јасно: реторика у медијима о Зика вирусу је масивна шарлатанска научна превара.

Прави узрок микроцефалије се систематски занемарује, дајући још већу подршку идеји да је то све део Агенде контролисаног тровања људи у Бразилу, намерног смањења трудноћа и повећавања броја побачаја.

Сви знакови су ту. Ово је депопулациони план Била Гејтса у пуном замаху, прикривен причом о вирусу којег узрокују комарци. То није грешка да се ларвицидне хемикалије распршују у најсиромашнијим подручјима Бразила, циљајући ту исту популацију којој се тиме говори: “Немојте имати више деце!”
_________

GMWATCH

Интермагазин.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Жико, мораш идиотима поново да објасниш како стоје ствари! (видео)

0 (0) Кад би водили ментални људи, боље би било! [youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=UVFIcHtnzpw“]       …

Највећи светски ГМО тровач „Монсанто“ у финансијским проблемима, отпушта преко 2.600 радника

0 (0) Америчка компанија за производњу ГМО семена, Монсанто, у последњем кварталу фискалне 2014-2015. године …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *