Републички завод за статистику поново демантовао лажи Вучићевог режима

0
(0)
У Србији се 2013. годинечак и по званичној режимској статистици реално лошије живело него годину дана пре тога! Када се сагледају статистички подаци, расписани избори нису ништа друго него панични потез да се власт учврсти пре него што ефекти исте не постану свима јасни!

Републички завод за статистику објавио је на свом сајту податке о исплаћеним зарадама по запосленом по месецима у 2013. години и за целу 2013. годину [i]:

Просечна зарада исплаћена у периоду јануар–децембар 2013. године у Републици Србији, у односу на просечну зараду исплаћену у периоду јануар– децембар 2012. године, номинално је већа за 5,7%, а реално је мања за 1,9%.

Просечна зарада без пореза и доприноса исплаћена у периоду јануар– децембар 2013. године у Републици Србији, у односу на просечну зараду без пореза и доприноса исплаћену у периоду јануар– децембар 2012. године, номинално је већа за 6,2%, а реално је мања за 1,5%.  

Другим речима, реалне зараде у Републици Србији чак и по званичној режимској статистици су по први пут  реално мање у односу на претходну годину, почевши од петооктобарских промена 2000. године.Бруто зараде реално су мање су за 1.9%, а нето зараде реално су мање за 1.5% [ii]:

Покрет Двери већ је указао на поразни учинак СНС режима на примеру Универзал банке. Банка са историјом пословања од 20 година, у року од годину дана доведана је у губитак и стечај. Претходно смо већ демантовали првог потпредседника Владе у вези са фамозним смањењем незапослености у октобру 2013. године, и објаснили да незапосленост у Србији не да није пала, него се напротив повећала! Најновији подаци Републичког завода за статистику и даље демантују владајући режим, и показују поразне учинке власти. Оно што „досманлијски“ и „жути“ режим није успео за претходних 12 година, Александар Вучић, Ивица Дачић и њихови сателити, успели су за само годину дана. У Србији се 2013. године реално лошије живело него годину дана пре тога!

Оно где морамо изразити чуђење јесте то како се Републички завод за статистику отео контроли, и како је ППВ интернет цензура пропустила да то спречи. Вероватно због тога што је била заузета цензуром youtube-a.

Још једном истичемо да је време да се сви пробудимо и запитамо куда све то води. Питање је да ли ћемо дочекати сутра!?

Глас против овог режима, глас је за спас Србије од економског суноврата!

 

Двери

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучића поново нападају атентатори са Интернета, па хапсе људе и трпају их у затворе

4.8 (6) КАКО „Новости“ сазнају, лице које је осимњичено да је преко друштвених мрежа претило …

Сва деца ће морати да приме вакцине, родитељи се ту ништа не питају

3.6 (21) Kако је најавио председник Србије вакцине против короне ће ускоро стићи у Србију, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend