РЕЖИМ У ПАНИЦИ: Цензурисали све снимке намештеног Лото извлачења!

0
(0)

Готово сви снимци намештеног “Лото” извлачења који су објављени у домаћим медијима побрисани су са Јутјуба. Цензуру снимака извршила је руска компанија “Quiz Music Group”.

Режим Александра Вучића нашао се у потпуној паници када је откривено да је 59. “Лото” извлачење намештено. Брже боље су побрисали готово све снимке које су преносији медији.под изговором да је реч о “кршења ауторских права”.

цензура1

Да ли намештање игара на срећу потпада под кршење ауторских права? Ако је режим Александра Вучића патентирао или заштити намештање “Лото” извлачења, онда можда и јесте дошло до кршења ауторских права.

За цензуру немештеног извлачења ангажована је компанија “Quiz Music Group” из Русије.

Подсетимо, у Србији је бугарска компанија под именом “КВЗ Мусиц” један од главних цензора на Јутјубу. Они су били главни актери у афери “Фекетић” када су почетком 2014. године у року од неколико минута побрисали све снимке пародије на Вучићево спасавање детета.

“КВЗ Мусиц” наводно сарађује са ТВ “Пинк”. Телепромптер.рс је већ неколико пута имао проблем са том компанијом сумњивог порекла. “КВЗ Мусиц” је покушала да цензурише снимак Вучића како виче на водитељу током гостовања на ТВ “Пинк”.

Телепромптер.рс се жалио Јутјубу на злоупотребу система, па је снимак убрзо враћен. “КВЗ Мусиц” је пре месец дана поново ударио на Телепромптер.рс када смо објавили снимак намештених позива током Вучићевог гостовања у емисији “Тешка реч”.

Поново смо поднели жалбу због злоупотребе система, али овог пута снимак није враћен, већ је званични Јутјуб канал “Телепромптер.рс ТВ” кажњен због измишљеног крешења ауторских права.

Иако цензори попут “КВЗ Мусиц” и “Quiz Music Group” веома добро знају да Јутјуб по закону дозвољава да се објављују туђи снимци у сврхе извештавања, коментарисање или критике, то их не спречава да злоупотребљавају систем.

Уосталом, какве везе имају компаније које се баве заштитом ауторских права певача и музичара са ауторским правима које Александра Вучић полаже на своје лажи и обмане?

Сада нека неко каже да ове сумњиве иностране компаније сасвим случајно неосновано цензуришу баш оне снимке који раскринкавају режим Александра Вучића.

Ако спорно “Лото” извлачење није било намештено, како тврде из “Државне лутрије Србије”, због чега се онда цензуришу снимци? Пустите народ да сам донесе закључак!

 

Телепромптер.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Вучић распродаје државу да би нахранио напредни мафијашки клан

5 (5) Тужитељка Доловац вероватно има своје разлоге за невидљивост и неадекватан рад. Надам се …

Телеком донео одлуку о издавању обвезница, задужује се за још 200 милиона евра

5 (4) Скупштина а. д. „Телеком Србија“ донела је одлуку о издавању 2,35 милиона корпоративних …

5 Коментара

  1. buy buy parice ovo je najveći udar do sad jer pre bile moralne prevare sad uhvaceni u kradji

  2. Lažete i niste ništa bolji od Vučića….. ovaj klip savršeno radi…https://www.youtube.com/watch?v=7QGldsnLpL0

  3. evo vam još jedan klip koji normalno radi…. zašto urušavate svoj kredibilitet?!https://www.youtube.com/watch?v=Yyu8WOjrFHw

  4. @cicalepacica nije tačno, lično sam proverio, rade klipovi, evo probaj https://t.co/2U7XTVYyW8 i ovaj https://t.co/ajtd7kXcAh.

  5. Oni mogu da rade I dobrovoljno ZA Leva Ruka desni djep ! Oni nam nisu ni potrebni !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *