РЕЖИМСКИ ТЕРОР! Суд не пушта на слободу српске патриоте док не признају кривицу

5
(3)

Како Србин.инфо сазнаје из врха српског правосуђа, четворица младића из Српских патрола се налазе у Прекршајном суду јер дежурни судија за прекршаје инсистира да признају да су они покретачи протеста испред Скупштине Србије кад је народ пробио полицијски кордон и ушао у српски парламент, односно да признају дела прекршаји дела које нису починили и мрцваре их већ више од пола дана.

Момци из Народних патрола одбијају да признају наведену кривицу инсистирајући на томе да су они дошли испред Народне Скупштине као и остали народ због кршења закона и Устава од стране председника Александра Вучића.

Испред прекршајног суда су и Дамњан Кнежевић, пријатељи и присталице Народних патрола који одбијају да се разиђу све док њихови другови не буду пуштени на слободу.

Подсећамо да су младиће јуче ухапсили припадници БИА упадајући по кућама српских патриота који су одбили сарадњу са режимом Александра Вучића.

Такође, данас у 15:00 часова позван је у својству осумњиченог у полицијску станицу Стари град у улици Мајке Јевросиме у предистражном поступку народни посланик Срђан Ного. Њега МУП терети за наводно насилничко понашање на јавном скупу који се већ више дана организује испред Скупштине Србије.

Срђан Ного је по позиву дошао да да исказ али му је  промењен термин па је позван да то учини сутра од 11:00 часова. Разлог због ког је дошло до промене термина није познат Срђану Ногу те он сматра да је овај данашњи позив, задржавање четири момака из Народних патрола и хапшење Дамњана Кнежевића био притисак на српске патриоте да би им се забранило учешће у народном протесту испред Народне Скупштине и омогућио просорошевским снагама да преузму контролу над оправданим народним бунтом и тиме се покаже да су они једина алтернатива режиму Александра Вучића.

Србин.инфо

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Срби Косова и Метохије: Вучића чека затвор због предаје електро-привреде шиптарским терористичким бандама

4.4 (7) Иако је прошло не 72 часа него 372 часа још увек нисмо добили …

ОДБИО ДА МЕЊА ПАРАМЕТРЕ Еколошки стручњак отпуштен, противио се директору Агенције

5 (6) Пре последњих измена начина на који се класификује степен загађености ваздуха у Србији, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend