Сестри Зорана Бабића 1,3 милиона за „пројекат кисељења купуса“? (видео)

5
(9)

Сестра Зорана Бабића, у народу познатог као вазуплохов, добила је од општине скромних 1,3 милиона динара за „пројекат кисељења купуса“, а све у циљу „задржавања младих и спровођења популационе политике“.

– Сестра Зорана Ваздуплохова Бабића добила од Општине Врњачка Бања 1.300.000,00 динара за пројекат да кисели купус и предкупус. Општина је препознала значај овог пројекта, јер ће исти задржати омладину у Врњачкој Бањи. Млади ће остаи да киселе купус и предкупус. Није шала, није виц – написала је једна од корисница Твитера.


И заиста није виц, општина Врњачка Бања очигледно је препознала таленат ове младе предузетнице те није штедела новац из буџета. Како и сама Милијана Пађен каже „они су препознали жељу да радимо, да задржимо овде младе људе, да се остваре материјално у својој земљи“.

Како ће то тачно кисељење купуса да задржи младе људе да не побегну из ове земље главом без обзира, остаје да видимо.

Директно.рс

 

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Планатажа марихуане “Јовањица”: Тужилац испитао 115 сведока, али не и СНС кадарове

4.5 (6) На данашњем главном претресу у поступку против Предрага Колувије, већинског власника пољопривредног газдинства …

Kо ће прекинути „пословање“ премијерке са братом Игором?

4.4 (32) Игор, брат премијерке Ане Брнабић од државе добио послове вредне преко 40 милиона …

3 Коментара

  1. Тако то иде,а моја жена која ради скоро 30 година у тој истој општини и други запослени , не добијају плату ,путне трошкове ,а о повећању плата да се и не говори.В.Бања најпосећенија бања у Србији ,али кајмак узимају полуписмени џукци и јајаре.

  2. Hajde da kraduckaju, ali oni drpaju na svakom koraku i šakom i kapom i ne kriju i ne možeš im ništa.
    Možeš samo da ih mrziš.

  3. ko izgleda i zivi ko gomila glavica kupusa i treba da dobije para, tako nesto samo u serviji, zemlji sluga i robova tudjina ima, a njen budzet alajbegova slama.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend