Насловна / Србија / Скупи су и тендери које додељујеш брату као и редовни контакти које имаш са хрватским обавештајним службама

Скупи су и тендери које додељујеш брату као и редовни контакти које имаш са хрватским обавештајним службама

Премијерка Србије Ана Брнабић синоћ је изјавила да је трагедија која се догодила на пружном прелазу код Ниша, када је погинуло петоро људи, велика и оценила да системски проблем који деценијама постоји у саобраћајној инфраструктури не може да се поправи за пет-шест година.

Гостујући на РТС-у, он је рекла да је на том пружном прелазу постојала адекватна сигнализација, али не и рампа, јер су стручњаци процении да не треба да буде на том месту и додала да ће ускоро бити постављена.

„Мислим да не треба на свим пружним прелазима да постоји рампа, али сигнализација да. Пуно је времена потребно да сви прелази буду безбедни и ми на томе радимо. Апсолутно је једноставније поставити рампу, али да ли је сврсисходно на свим пружним прелазима поставити је? То пуно кошта“, рекла је Брнабићева.

Премијерка је додала да ће Влада у 2019. години бити фокусирана на пруге, као и да је приоритетан пројекат модернизација пруге Ниш – Димитроивград.

Истовремено, она је апеловала на све учеснике у саобраћају да буду озбиљни и одговорни, да не возе у алкохолисаном стању, да не куцају поруке, не разговарају.

„Осећам одговорност сваки дан и због ове несреће и због воде у Зрењанину и што школе немају довољно компјутера. Kада се нешто деси, не можете све истовремено решити, али зато апелујем да сви будемо одговорни“, рекла је Ана Брнабић.

Инфобриф, Танјуг

Актуелно

Андреј Вучић у друштву нарко мафијаша који са шиптарима заједно шверцују дрогу

Новинари КРИК-а дошли су до фотографија које приказују сусрет Андреја Вучића, брата председника Србије, и …

Арапи власници 12.000 хектара земљишта у Србији

Kомпанија за производњу житарица Елите Агро ЛЛЦ регистрована у Абу Дабију, преузела је недавно 100 …

2 Коментара

  1. Ako bata dobije tender za rampe , verovatno ce nas kostati dzaba ….bud zasto ….brukooooo

  2. Mutant nakaza.
    Mutavi mutant „premijer“, tako bese?
    Sacuvaj i sakloni Boze.
    Ono ne zna ni sta je.
    Degenerik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons