fbpx
Насловна / Србија / Србији су на челу земље велеиздајници, криминалци и шиптарски лобисти!
Србији су на челу земље велеиздајници, криминалци и шиптарски лобисти! 1

Србији су на челу земље велеиздајници, криминалци и шиптарски лобисти!

Први од тих велеиздајничких гована који је узурпирао место председника Србије крађом гласова је Александар Вучић који је не тако дуго положио заклетву на српском Уставу и Мирослављевом Јеванђељу да би се данас отворено залагао за комадање Републике Србије јер би огроман део територије Републике да преда у руке шиптарских терориста на чијем се платном списку налази! То комадање Републике Србије и њене територије клан лопова, велеиздајника и убица у самом српском државном врху зове разграничењем, компромисом и сличним небулозама. Република Србија је са шиптарима одавно разграничена и са Републиком Албанијом већ готово век има уређену границу мада то велеиздајничко говно Вучић изгледа још није чуо.

Сви позиви на поделу, разграничавање и постизање некаквог компромиса са шиптарским терористичким вођама су криминални акти по Уставу и Кривичном закону Републике Србије и морају од стране надлежних државних органа тако бити и третирани. Као акти отворене агресије на сувереност и територијални интегритет Републике Србије! Они који јавно износе такве ставове и који раде на комадању територије Републике Србије нису ништа друго до најобичнији криминалци и као такве их треба и тертирати.

Читав врх српске драве од државног удара 5. октобра 2000. године одбија да обавља државничке дужности које су прописане Уставом и законима. Тако данас имамо ситуацију да су највећи заговорници цепања територије, територијалног интегритета и суверенитета Републике Србије садашњи министар спољних послова Ивица Дачић и председник Републике Србије Александар Вучић. Та два криминалца свим средствима и што пре треба привести правди и осудити по слову важећег закона и послати на издржавање казне. 

Све што та два криминалца и велеиздајника раде од доласка на валст 2012. године је тежак криминал који прети да комплетно урушу важећи Устав и Законе. Та два криминалца српској држави и народу већ доста дуго буквално раде о глави и свима треба да је јасно да они нису никакви политичари и још мање лидери већ најобичнија криминална дружина која урушава и уништава Републику Србију а све то зарад личних материјалних интереса што ће бити доказано и на суду. Да су Александар Вучић и Ивица Дачић припадници удружене криминалне злочиначке организације која за циљ има рушење Уставног поретка, територијалног интегритета и сувренитета Републике Србије. 

Милинко Милинчић, Србија данас

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Држава „Крушику“ забранила уговорени посао са Јерменијом, а пар месеци касније га одобрила приватној фирми 11

Држава „Крушику“ забранила уговорени посао са Јерменијом, а пар месеци касније га одобрила приватној фирми

Фабрика оружја „Крушик“ остала је без посла вредног више милиона долара јер је држава одбила …

Шта бре то БУДАЛЕТИНО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКА БУЛАЗНИШ? Кога то мислиш да зајебеш са твојим идиотским причама? 15

Шта бре то БУДАЛЕТИНО ВЕЛЕИЗДАЈНИЧКА БУЛАЗНИШ? Кога то мислиш да зајебеш са твојим идиотским причама?

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да ће наставити да од међународне заједнице тражи …

3 Коментара

  1. Sve ovo ti je uredu samo ono lupetanje o drzavnom udaru 5 oktobra moze da napise onaj ko apsolutno nezna desavanja u to vreme sto sigurno nisi ti. Kakav bre drzavni udar crni Milinko?

  2. Милинко, Даки, двадесет и неког јуна је Никола Алексић сео испред скупштине, позвао полицију и војску да раде свој посао , да штите Устав, границе, земљу, да оне који то крше ухапсе… Почео је штрајком жеђу и глађу…..
    То није био његов први позив војсци и полицији, но на жалост, изостала је масовна подршка која би могла
    дати одговор . Чак ми се чини да ни Србија данас није писала о томе и ако је то трајало до Видовдана , неких шест или седам дана….
    Могло се закључити да и они који пљују власт, у чланцима, и коментарима нису спремни на ситан уступак, излазећи на улицу(???)….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *