Стаматовић: Најлакше је раскрчмити туђу стечевину и дедовину, као што то ових дана, ужурбано, чине режимске распикуће

0
(0)

Лако је раскућити, тешко је скућити, мучно је стећи, а најлакше раскрчмити туђу стечевину и дедовину, као што то ових дана, ужурбано, да би све представили као фантомске стране инвестиције, на примеру пољопривредних комбината „Београд“ и „Златибор“ и аеродрома у Сурчину и на Пониквама, чине режимске распикуће, изјавио је данас кандидат за председника Србије Милан Стаматовић.

„Да би хиљаде хектара најскупље земље на Златибору поклонили режимском тајкуну, нама Златиборцима не дозвољавају да за потребе највећег развојног пројекта у српском туризму, изградњу панорамске жичаре (гондоле) „побијемо шипове на државно земљиште“.

„ПКБ-у који је некада хранио цели Београд и запошљaвао 30 хиљада радника, разни Малији који се крију иза леђа самозваног лажног вође, желе да отму 20 хиљада хектара најплодније земље надомак престонице“, рекао је Стаматовић.

Он је нагласио да „Златиборци имају пуно право да устану против ове отимачине јер, што би рекао најпознатији овдашњи песник Ршум и Србија, у економском смислу, има свој Запад, а то је Златибор“.

Он је навео да су „кућевни преци били су чувари своје земље и кућног прага, па чак, у делу Западне Србије, сахрањивали своје најближе у двориштима и на окућницама, да потомци никад и не помисле да отуђе парцелу коју су наследили, шуму или њиву и зато наше очеве и дедове никада не смемо да изневеримо“.

ИЗВОР: БЕТА

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Стаматовић за смену премијерке Брнабић због противуставног деловања на и око КиМ!

0 (0) Чајетина, 13.11.2018 – Здрава Србија (ЗС) је позвала свих 250 посланика Народне скупштине …

Стаматовић: Кад већ бране ТВ „Пинк“, нека премијерка, др Стефановић и РЕМ одговоре уместо Митровића – ко је наручио потерницу против Оливера?

0 (0) Чајетина, 24.9.2018 –  Да је ТВ Пинк главно оружје за освајање и најважнији …

Један коментар

  1. Хајде Милане сви ћемо ти помоћи да победиш
    и растераш ове издајнике и пљачкаше Србије!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *