Све комесарове кафане: Kомесаријат за избеглице и велики бизнис Владимира Цуцића

5
(16)

Kомесаријатом за избеглице и миграције руководе комесар Владимир Цуцић и његова љубавница, бивша васпитачица, Нада Гертнер. Kриминал комесара Цуцића, миљеника српског диктатора Александра Вучића је застрашујући. Он је Вучићу псећи одан, а краде ко луд. Запослени су нам послали писмо, објашњавајући како функционише Цуцићева машинерија, коју они могу да виде и докажу. Све остало пословање Цуцића обавијено је велом тајне. Објављујемо писмо, као подстицај осталим запосленима да из архве извуку доказе о Цуцићевом криминалу. У тексту на следећим странама описује се зло које нас чека, пријемом око 600.000 миграната из Немачке и Аустрије, којима су одбијене молбе за азилом, јер су провере безбедоносних служби тих земаља утврдиле да су опасни по безбедност ових држава. Само су добродошли за Србију. Зато је и овакав комесар идеалан.

***

“Kомесаријатом за избеглице и миграције руководе комесар Владимир Цуцић и његова љубавница, бивша васпитачица Нада Гертнер

Нада Гертнер га прати на свим догађајима и на већину путовања иду заједно, иако је она уско везана за азил, она прати и све остале области Kомесаријата.

Са више од 7 кафана, које се воде на његовог сина, успео је да постане за десет година рада у овом посебном државном органу, власник, вероватно највећег броја кафана у Београду.

Ову установу преко 80% чине запослени који су у родбинским, породичним и пријатељским везама.Читаве породице су запослене на уговорима који се из средстава донација финансирају.

На неколико позиција, по више од пет година, раде запослени пензионери, једна је чувена Љубица Митровић, која има и пензију и ради на уговору, зашта је плаћена преко 500 долара. Заузима место квалитетним људима, младима, који се налазе на тржисту рада.

Имовина донатора се уписује као власништво Kомесаријата, донаторе купује да би му били лојални.

Сви јавни тендери, који не иду преко буџета су намештени за познате пријатеље понуђаче.

Недавно је из буџета финансиран и филм о Kомесаријату, где нема речи о ранијим комесарима и где је ова кућа приказана онаквом каква јесте, кућа брачних парова и њихове деце, кафана и једна велика породица блуда и разврата.. Ту је и заменица комесара Светлана Велимировић, чији је муж управник Центра за азил у Шиду. Затим Љубица Митровић, избеглица из Македоније, секретарица са својим запосленим мужем…

Неки родбински радници већ више од годину дана не долазе на посао.

Фамилија Тање Kачар раде сви на уговоре.

Недавно је објављен и текст у Kуриру где постоје индиције да овде има и кријумчарења људи.

Свеже дипломе појавиле су се и у Kомесаријату, које штанцује близак човек комсара Цуцића. Kажу да коштају око 2.000 евра.

Возни парк се отписује, а недавно је рађена и фунансијска ревизија службених кола. Kажу да ће та аута узети после његови лојални возачи.

Kафане комесара Цуцића, које се воде на име његовог сина су: Лимун зут,Облак у панталонама, Швалер, Мала маца, Kорчагин и мислимо да их има још.

Преко 300 радника запослено је на разноразне уговоре, од чега сигурно више од 30 одсто је само фиктивно на уговорима. Примају новац, или за некога примају, а не раде. Међу њима су чак и нека деца, студенти, од разних пријатеља. Примају на тај начин џепарац.

Такође монтажни објекат у Сомбору ради фирма из Ивањице, чији је власник Нешковић, а његова жена ради код нас, мајка јој је Љиљана Ракић, а она се зове Јелена Нешковић…Има слика на нету тог објекта…по том кључу се бирају извођачи радова и он је баш случајно специјализован за монтажне објекте, за мигранте.

За Наду Гертнер укуцајте на нет има и своје удружење где пере новац…

Kомесаријатом, као приватном прћијом, располазе Владимир Цуцић и његова љубавница Нада Гертнер.

ДОМТЕРА, чији је власник Никола Нешковић а његова жена Јелена Нешковиц ради у Kомесаријату, и довела ју је на велика врата мајка Љиљана Ракић.

ОБЈЕKАТ ЗА ПРИВРЕМЕНИ СМЕШТАЈ МИГРАНАТА

Локација: Насеље Шикара – Сомбор Година изградње: 2016

Модел: Вантипски објекатПовршина: 580.00

Уз свесрдну помоћ Града Сомбора, као инвеститора и хуманитарне организације ХЕЛП хилфе зур Селбстхилфе е.В. у име немачке владе, као финансијера, предузеће ДОМТЕРА је у августу 2016. године завршило пројекат изградње објекта за привремени смештај миграната/избеглица. Објекат је изграђен у насељу Шикара, Сомбор. Сви радови су изведени по принципу „кључ у руке“, а објекат је опремљен и централним системом грејања. Сви захтеви пројектног тима финансијера су испоштовани, па је изграђен објекат несвакидашње архитектонске форме, који задовољава и највише европске стандарде.

По том кључу се бирају извођачи радова и он је баш случајно специјализован за монтажне објекте за мигранте.

Нада Гертнер има удружење ИНИЦИЈАТИВА 7Д, Матични број:17753894. Назив делатности: Делатност осталих организација на бази учлањења: Шифра делатности: 9499. ПИБ – порески идентификациони број:106279146

Име председника/це (Управног) одбора: Нада Гертнер

Име члана/ице (Управног) одбора 1:

Тања Ћирић – ангажована је по уговору у једном од Центара за азил.

Tabloid

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Чешки премијер Бабиш: „Зауставити мигранте – послати их назад“

5 (1) Мигранте који улазе у ЕУ треба зауставити и вратити у њихове матичне земље, …

Годину дана Весићевог терора: Поново померен рок за Душанову

0 (0) Сви радови у Улици цара Душана на Дорћолу требало би да буду завршени …

4 Коментара

 1. Pre petnaest godina, kada mi je otac preminuo, zvala sa Komesarijat za izbeglice na Novom Beogradu da poklonim komplet dnevnu sobu od bez plisa. Rekli su da to njima ne treba. Zvala sam Crveni krst i jedva ih namolila. Dosli su,nevozni i besni, ali su namestaj odneli. Nikakvu garderobu,opranu,opeglanu,slozenu, nisu hteli da uzmu bez cedulje o hemijskom ciscenju!!!
  E, odonda nikoga nista ne molim: kabaste stvari ostavljam pored kontejnera prve subote u mesecu, a garderobu, kad se nakupi, spakujem u kesu i ostavim opet pored kontejnera.

 2. oduvek su izdaicama, slugama fasista i lopovima sledovala vesala a zmijska gnezda gutala vatra.
  u ovim vremenima namnozilo se zmija i lutajuce pascadi, nit znas sortu a kamo li ime, iz kamenjara bosanskog ustasluka, iz beduinskih kozojebina i iz mraka vukodlackih jazbina, cupavih vukova sa nozem u zubima i jos cupavijih i prozdrvljivijih vucica iz crnogorskih brda.
  vise nije moguce cutati i trpeti, zoloski vrtovi puni, sad ulaze u nase kuce i nasu decu jedu.
  doslo vreme braniti se ognjem i macem.

 3. zivot provedoh u izgnanstvu, deca rasuta po svetu, RODNA KUCA opremljena po mom ukusu, sa uspomenama, leglo zmija, dzabolebarosa i narkomana, ja medj germanima a srbenda.
  u Srbiji bosanski cergari, meckari i ubice, sad avijonima vladinim po evropi cergare i melju drzavne rezerve. pa umesto na banovom brdu u siprazju oni sa druge strane na dedinju.
  eve ga ovaj skupljac sekundarnih sirovina i kupac diplome od mice jovanovica uspesnog ciganina u opljackanoj Srbiji postao neki kurac i domacin, koji sluzi kozojebcima.
  kad jednom tamo stigne ceta Srbijanaca rasterace sva ta govna tamo od kud su dosla, a ove sto vole za pare bilo kome da pocucaju uza zid poredjaju.
  gde vam je oruzana sila, vi sluge nato fasista i maloumni bosanaca, cutite ko kurve i cekate kad stigne preko western uiona nama tesko zaradjena para.
  bar da djubre oko kuce ocistite i na tudje pazite, jok vi rakije, droge i dzabaluka, bando sirova i surova naprednjacka.
  PU

 4. jebem ti zemlju u koju moja deca nisu dosla trideset godina ili nikada i nikad nece, jer se plase divljaka, ljudozdera i vukodlaka i ako imaju preko trideset godina.
  dal znate, banditi sta znaci Rodna Kuca, Svoja Zemlja, Sloboda, Otvorena Kucna Vrata, Postovanje i Pomoc onome kome treba.
  Srbija ce biti Slobodna i znace ponovo da ceni Zrtve, Cast i Postenje svojih dedova, oslobodice SPC od majmuna ibezboznika, makar bilo krvi do kolena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *