Тешке оптужбе СНП НАШИ: „Шапић је Вучићев лажни опозиционар“

СНП “Наши” раскринкаће још једног у низу Вучићевих лажних опозиционара,а овога пута реч је о Александру Шапићу.

Режим Александра Вучића који спрема издају Косова и Метохије не жали новца како би у што краћем времену створио низ “патриотских” организација које ће га подржати у велеиздаји.

Као што се може приметити сасвим изненада и ниоткуда појављује се странка СПАС – Српски патриотски савез, а за њеног лидера бира се Александар Шапић, десна рука Александра Вучића за крађу гласова опозиције и испомоћ режиму.

Александар Шапић сада је добио улогу “патриоте” који треба да подржи издају Косова, а око себе окупља “еминентне” кадрове попут Владана Глишића који је променио више странака од Маје Гојковић (ДСС, Двери, Српска Мрежа, Слободари, СПАС) и који се не скида са режимских медија Пинка, Хепија и емисија код Марића и Сарапе и издају Косова покушава да покрије другим “горућим” темама.

Шапић и режимски прикључци имају само један једини циљ, а то је стварање лажне патриотске опције која ће служити интересима Александра Вучића и издаји Косова.

Не треба заборавити да је Шапићева власт на Новом Београду сервис за запошљавање свих лажних националиста, почевши од СРС и Шешељевих синова, па на даље.

СНП “Наши” позивају грађане да не наседају на режимске подвале и људе који немају везе са српским родољубљем и служе једино као јефтина понуда како би Вучић што лакше издао Косово.

Информативна служба

СНП “Наши”

Актуелно

Професор Абрамовић: Добрица Ћосић није написао ниједну своју књигу! (видео)

Професор Велимир Абрамовић, у једној емисији, изнео је шокантне тврдње о књижевном раду Добрице Ћосића …

Вучићева најава изградње јефтиних станова за припаднике безбедносног сектора личи на причу о цени белог хлеба за три динара

Станови за припаднике безбедносног сектора чију је изградњу јуче председник Србије Александар Вучић најавио за …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons