„Тетка из Канаде“ је мало дете за мајку Маје Гојковић: 3 стана, 4 куће, воћњанци, виногради…

Гојковићи поседују пет станова у центру Новог Сада вредних око пола милиона евра, а ту су још три стана у истом граду!

Маја Гојковић је једна од оних политичарки која има „вештине“ да преживи све политичке бродоломе и опет остане у политици. Е, сад, у којој странци више није ни битно, јер после младе радикалке „прошла је сито и решето.“ Да је Маја све ове године пажљиво бринула да обезбеди себе и чланове своје породице, најбоље показује имовинска карта породице Гојковић.

Мрежа за истраживање криминала и корупције КРИК објавила је имовину председнице Народне скупштине Србије.

Гојковићи поседују пет станова у центру Новог Сада вредних око пола милиона евра, а у њиховом поседу била су још три стана у истом граду. Власници су и две куће и других некретнина.

Интересантно је то да мајка Маје Гојковић поседује више некретнина од ћерке. Наиме, на име Савке Гојковић води се три стана у Новом Саду, четири куће од којих три нису легализоване. Такође, Славка Гојковић поседује и гаражу, три помоћна објекта од којих један није легализован, земљиште, њиве, винограде, воћњаке, шуму и две зграде од којих једна није легализована.

Дакле, Савка Гојковић у свом поседу што се тиче кућа и зграда, има 746 метара квадратних.

Маја Гојковић у Београду користи стан који изнајмљује за око 300 евра месечно које добија из буџета, показују подаци у уговору чију копију поседује КРИК. Стан изнајмљује од Александра Становића, директора предузећа „Енергопројект Нискоградња“ и бившег члана Надзорног одбора фирме „Интер-коп“ из Шапца.

Маја Гојковић је одбила да за КРИК говори о својој имовини.

Рођена је 1963. године у Новом Саду. Завршила је Правни факултет Универзитета у Новом Саду, а правосудни испит положила 1989. године. Адвокатица је од 24. године, а ћерка је чувеног новосадског адвоката Мите Гојковића.

Еспресо.рс

Актуелно

Друмски разбојници на Kоридору 10

Брже и боље су Мрњавчевићи изградили Скадар на Бојани, него што ће Вучићи Kоридор 10 …

Цео живот у пепелу због Вучићевих мафијаша

„Нећу престати да пишем о мафији, па макар ме убили“, каже Милан Јовановић коме су …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons