Ти бре немаш везе са животом, ПРОИЗВОДЊА и ИЗВОЗ нам треба!

Ти бре немаш везе са животом, ПРОИЗВОДЊА и ИЗВОЗ нам треба!

Србија данас: Србија је са напредним плагијаторима и лудацима на власти дефинитивно постала чардак. Није више чардак ни на небу ни на земљи већ чардак у дубоком подземљу и мраку глупости, криминала, корупције и општег лудила које влада у тзв. елитама. Представник те прозападне атлантистичке елите је и премијерка Брнабић која буквално не може дан да пропусти а да се не налупета глупости. Јуче је лупетала нешто о кошницама и пчелама да би одмах саму себе исправљала јер је схватила отом потом да је лупила најобичнију глупост.

Данас опет покушава да се прави паметна па се вратила њеној омиљеној теми дигитализације. Лепа и велика реч та дигитализација, зар не? Само што ту реч премијерка погрешно користи а погрешно је користи зато што уопште не схвата шта та реч заиста значи. Иначе премијерки је дигитализација један од стубова одрживог развоја?! Оп цврц гевензе зајн! Увођење дигитализације у државну и јавну управу свуда у свету подразумева смањивање броја запослених док је код нас управо обрнуто.

Република Србија је данас у земљи највећи послодавац што је економски и политички гледано права КАТАСТОФА. Бирократски паразитски систем је огроман и у њега се убацују страначки послушници како би им се обезбедила плата а са том платом и послушност и веома често извор финансија за владајуће странке што је код напредњака и доказано. Да све оне које запосле у државну службу рекетирају са најмање 10% плате.

У Србији је преко пола милиона људи запослено у државној служби што значи да је око милион ипо људи зависно од државног новца пореских обвезника којим управљају корумпирани и криминализовани врхови владајућих странака. Тако се лепо на рачун и терет пореских обвезника ствара владајућа гласачка машинерија. Економски гледано чињеница да је држава у Србији највећи послодавац је равна КАТАСТРОФИ. Држава није та која треба да мисли о пословима и да их ствара већ послове и радна места треба да стварају привредници. Радна места и привреда је посао привредника а не посао приучених идиота са купљеним дипломама који уз то ни дана нормалног радног стажа немају па да макар може да се каже да имају некаквог радног искуства. Врхови владајућих странака немају никавог радног искуства јер никада нигде ништа конкретно нису радили али итекако мисле да њихове њушке треба да забијају у сваку пору економског живота земље што је бесмислено. Држави је посао да обезбеди правну државу и исте услове и третман за све и да се потруди да стратешке привредне гране и ресурсе земље контролише и држи на оку.

Што је брзина процесора и моћ компјутера све више расла ми уз помоћ дигитализације уместо да прогресивно смањујемо број запослених у државној служби ми их повећавамо?! И онда слушамо премијерку како нон стоп серенда којекакве глупости о дигитализацији. СЕДИ БРЕ ДОЛЕ И ПОКРИ СЕ УШИМА! Имаш кеца као врата за крај године! Те бесмислене и тупаве приче о дигитализацији више не пролази ни у пределима Африке које насељавају племена Банту. Дигитализација је основна цивилизацијска тековина свуда у свету осим код нас. Код нас приучени папци о томе морају јавно да разглабају већ годинама док с еу свету нико и нигде више на то необазире.

О том образовању. И то сте решили да уништите као и све остало чега сте се дохватили у протеклих пет година.

Тај одрживи развој је још једна од мантри коју користе усранци који не знају и немају о чему да причају јер ништа под благоветним небом не знају нити су ишта икада нормлано радили па се ухвате одрживог развоја као пијан плота. Да их неко пита да објасне шта значи одрживи развој и шта то подразумева слободно ме пљуните ако би знали да одговоре.

Премијерка некаквој невладиној организацији које финансирају стране владе преноси који су приоритети владе?! Добро бре, јесте ли ви имало нормални? Какав бре НАЛЕД и шта бре ти хоће? Па у влади идиоти једни имате више министарства, агенција и служби него НР Кина па вам онда поред свега тога треба још и НАЛЕД?! Државне послове, планове и управу предајете у руке невладиним организацијама које су на платном списку страних влада и организација?! Много је то!

Владавина права? Како вас бре није срамота да ви некоме нешто причате и говорите о владавини права? У Србији од доласка Вучића на власт владавина права не постоји. У земљи влада безакоње и право и правда се само селектовно спороводе и то само онда када је то у интересу владајућих идиота и њихових подгузних мува. Газите Устав и законе Републике Србије буквално сваки дан и ви некоме причате о владавини права? Ти тукице следећи пут када се чујеш са Вучићем поразговарај мало о премијерским и председничким надлежностима, обавезама, дужностима и правима па се јави да поразговарамо о тој владавини права.

Ви сте бре гомила бескорисних, коримпираних и криминалозованих идиота које све од председника државе па до кафе куварице у минисатрству екологије треба стрпати у затвор.

У наставку можете прочитате најновије небулозе и идиотизме наше премијерке.  Толико небулоза и општих просеравања на једном месту много је чак и за напаћену Србију.

———————–

Београд — Премијерка Ана Брнабић је изјавила данас да су реформа образовања и дигитализаицја два стуба која могу да обезбеде Србији дугорочно одржив раст.

Трећи стуб је владавина права, а кров свега је регионална стабилност, рекла је премијерка новинарима.

Брнабић је након сусрета са члановима и партнерима НАЛЕД-а рекла да је то био први у низу њених састанака са привредом, страним и домаћим инвестторима, као и сектором малих и средњим предузећа.

Она је рекла да је добила јуче дугу листу питања од чланова НАЛЕД-а и да је хтела да им пренесе који су приоритети владе.

“Три стуба су на којима почива политика Владе Србије: економске реформе, екномска снага и стабилност, реформа јавне управе како би имали ефикасну администрацију која је ту за своје грађане и привреду и трећи стуб је владавина права. Као кров свега је регионална стабилност”.

Она је рекла да нисмо довољно велики и немамо довољно велико тржиште да на нас не би утицао сваки потрес у региону.

“Зато је важно да имамо комуникацију са свима у региону и да будемо стуб реигоналне стабилности. Други део је стратешки правац ка ЕУ.

Желимо да постанемо део европске породице и томе ћемо тежити у нашој спољној политици”, нагласила је Брнабић.

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

ЗА КРИВИЧНУ ОДГОВОРНОСТ? Кон и Несторовић признали: Лагали смо! (видео)

ЗА КРИВИЧНУ ОДГОВОРНОСТ? Кон и Несторовић признали: Лагали смо! (видео)

“Нисмо у почетку имали довољно тестова и заштитне опреме”, рекао је синоћ на ТВ Хаппy …

Чачак: Кад САТАНИСТИЧКИ РЕЖИМ народу забрани цркву, црква иде у народ! (видео)

Чачак: Кад САТАНИСТИЧКИ РЕЖИМ народу забрани цркву, црква иде у народ! (видео)

Добила сам снимак од пријатељице. Ево како су се свештеници у Чачку досетили да прославе …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *