То користиш полицију да бата Андреју почистиш конкуренцију у Новом Саду?

0
(0)

Председник Александар Вучић најавио је данас, на свечаној промоцији нових припадника МУП-а у Новом Саду, жесток удар против нарко-криминала у том граду.

  • У Новом Саду одржавамо ову свечаност управо зашто што ће један од жестоких удара догађати управо у овом граду, где ћемо показати грађанима да можемо да их заштитимо од оних који би да угрожавају будућност наше деце – рекао је Вучић у свом говору.

Истакао је да ће држава настојати да они који су први када је реч о безбедности никада више не буду последњи по ономе што држава даје. Он је обећао веће плате, као и безбеднији живот припадника полиције и њихових породица, јер они дају држави што је најтеже дати.

Вучић је поручио младим полицајцима да данас започињу посао који је најважнији у сваком друштву, па и нашем, који значи да ће радити и увек бити прво за друге, па тек онда за себе. Он је истакао да је бити полицајац једна од најлепших ствари на које може неко да се одлучи и изразио уверење да су њихове породице поносне, и да ће они са поносом носити њихово име и презиме чувајући углед не само своје породице, већ сваког грађанина у држави у целини.

Вучић је изјавио и да је поносан на нашу полицију и ватрогасце.

  • Али, увек може да се постигне више и мора боље – рекао је Вучић новинарима у Новом Саду, где су промовисане три нове класе припаника МУП-а.

Додао је да је уверен да ће полицајци и ватрогасци бити још више мотивисани, пошто ће имати све већа примања.

  • Верујем да ће дати све од себе да успеси полиције и ватрогасаца буду још већи. Они јесу наш понос. Раде један од натежих послова, много тога од њих зависи, безбедност и сигурност и зато је важно да буду школовани, обучени и добро опремљени – закључио је Вучић.

Вестионлине

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Предраг Поповић: Бетонирање Дунава

5 (7) Под влашћу Српске напредне странке Србија је престала да постоји као држава, постала …

За оне који се усуде да увреде породице политичара КАЗНА пет година затвора?

5 (6) Чланови породица највиших државних функционера убудуће би могли да буду заштићени од сваке …

2 Коментара

  1. Nista ako nemaju letnje cizme!

  2. ПерунГромовник

    Говнара дефинитивно треба на јарбол да лелуја, од када су снс смрадови узјахали на власт, нит више убиства, нит више дроге на улицама Србије…види се да батица андреј марљиво ради са арнаутском багром….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend