Продани Слободан Милошевић, шеф резиндентуре МИ6 у Београду Ентони Монктон, Чедомир Јовановић, Владимир Беба Поповић, Душан Михајловић, Зоран Ђинђић

Тома Фила: Милошевић је продан на брзака

0
(0)

Београд-Био сам са Милошевићем у ноћи хапшења. Покушавао сам да му спасем главу. Тројица председника, Милутиновић, Ђинђић и Коштуница, потписали су да га не хапсе због Хага и да га никада неће испоручити. Одмах сам му рекао:

Ово ти вреди за ноћас, ови људи те лажу. Не знам ја да ли је неко узео паре, али сам чуо од Руса да је Милошевић продат, а не предат Хагу. Више пута су ми рекли: Ваш председник Милошевић није предат, он је продат“, казао је Фила.

Продани Слободан Милошевић, шеф резидентуре МИ6 2001. год. у Београду Ентони Монктон, Чедомир Јовановић, Владимир Беба Поповић, Душан Михајловић, Зоран Ђинђић

Адвокат Фила казао је за „Курир“ да не може доказати своје тврдње, али тврди:

„Ја сам чуо од Руса да Милошевић није предат, већ продат Хагу. Онај ко је узео новац био је јако моћан човек у то време. А истина ће кад-тад изаћи на видело“, казао је Тома Фила.

Курир.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Раст продаје великих трговинских ланаца у Србији 61 одсто

5 (1) Велики трговински ланци у Србији имали су 61 одсто већу продају робе широке …

Комерцијална банка не иде Словенцима, већ америчким инвеститорима

3.9 (7) Када се продаја Комерцијалне банке приводи крају и када је извесно да ће …

Један коментар

  1. objavite resenje beograskog suda o nasledjivnju iz koje se vidi sta je gospodja Ruzica nasledila pa ce mozda nesto biti jasnije, mislim da je svojevremeno resenje objavljeno u dnevnim novinama pobeda ili slicne.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend