Томислава Николића избацити из државне виле на Дедињу коју противзаконито користи

Томислава Николића избацити из државне виле на Дедињу коју противзаконито користи

4.7
(15)

Покрет обнове Kраљевине Србије (ПОKС) захтева од Владе Србије да укине „противзакониту и неморалну“ одлуку да Томислав Николић користи луксузну вилу од 800 квадрата у Ужичкој 23, на Дедињу, а на терет државног буџета и грађана Србије.

ПОKС захтева од државе да престане да плаћа 4.000 евра сваки месец за одржавање виле и још милион динара за одржавање чисте воде у базену, као и да хитно исели бившег председника Томислава Николића из тог објекта, који је узурпирао.

“Привилегије бивших председника су према важећем закону огромне и неоправдане. Због тога је овај случај прекорачења таквих привилегија који закон предвиђа, врхунац безобразлука и простаклука, нарочито у ово тешко време у којем грађани живе и у којем се налази држава”, саопштио је ПОKС.

Покрет оцењује да “бившег председника Николића треба да буде срамота, тим пре што добро зна да ова вила има правог власника, а то су потомци др Моачанина, који је био лични краљев лекар.

“Томислав Николић би требао да зна да је отето проклето и да има имало морала не би је никада ни користио, а нарочито не сада када нема више ни законско право”, навео је потпредседник ПОKС-а Војислав Михаиловић.

Бета

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

И Тома гробар улетео у посао са минихидроелектранама

И Тома гробар улетео у посао са минихидроелектранама

4.7 (15) Мини-хидроелектрана на Пањици за месец дана ће бити завршена, а иза званичног инвеститора …

'Скромни' Вучић у луксузној државној вили (видео)

‘Скромни’ Вучић у луксузној државној вили (видео)

3 (2) Држава Србија обнавља инвентар у згради Владе, Kлубу заступника, али и својим резиденцијалним …

5 Коментара

 1. zar se ovaj nije udavio u dzibri opijen brljom za sarane i dace.

 2. grobaru, geaku i nistaku, uspeo si saraniti Srbiju.
  sve sto si pokrao na lekopve dao, crkni pasce pogano a emljoptres ti srusio sve sto imao. HHHRRRKKK PUU

  • Када је постао прецедник,кажу да је реко“Е сад ћу да једем и јебем,само“.
   Поглеј му кез,од најгорег гноја комуњарског,цинкарошког и дволичног…фуууј пашчета огавног.

 3. ТОМА ОСТАЈЕ ТОМА, СМИРЕН, АКТИВАН И САМОСТАЛАН

  Господин Томислав Николић, екс председник Србије, својим ангажовањем и гурање привреду ка шампионском пиедесталу Европе, како каже његов „политички потомак“ ΛV. Следећа политичка заслуга Томе је што више нема Шешеља у Скупштини, уздигао привредну сарадњу са Русијом и Кином до невиђених висина, поставио најпре свога прику за амбасадора у Кини, а сада утицао да га замени син Радомир, најуспешнијег градоначелника у историји Крагујевца, и утицао на успостављање стамените односе Србије са Кином и Русијом, на пример. У слободном времену бави се производњом ненадмашне „Томоваче“, ктитор је цркве у родном месту, дипломирао на факултету, чије име заборавио, пије воду на Морави с кинеским пријатељима и кинезима продао на милионе флаше ракије, ангажовао се у градњи минихидроелектрана и много још тога? Лако је њему када има ΛV, који за време његовог председниковања је водио политику и био главни оперативац у Србији, али зато га, на председничким изборима, ишутирао из председничке фотеље на Андрићевом венцу. Јесте, изгубио је или му отели функцију председника, али зато ужива у државној вили на Дедињу и мучи се са платом јачом од десет хиљаде евра, наместио сина за амбасадора у Кини, а сада има више времена за производњу чувене „Томоваче“. На здравље ти било Томо.

 4. Да Николић не заслужује узурпирано – то је јасно. Треба га вратити у стан из кога је почео ктиминслну политичку каријеру.

  Али онако узгред, од кад лекар, па био он и краљев, треба да ужива овакав посед? Да га није можда зарадио од лексрске струке? Ако је новац добио од краља, одакле краљу новац?

  Па од народа.

  Шта је онда заједничко за Николића, краља и Моачанина (одакле ли је тај?)? Заједничко је што су сва тројица, сваки на сбој начин, пљачкаши и пијавице на српслом народу.

  Пијавице у краљевини СХС, пијавице у комунизму, пијавице у глобализму.

Leave a Review

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Send this to a friend