понедељак , април 23 2018

У сусрет коначном обрачуну са диктатором

Обистинило се оно што сам предвидео на почетку прошле године. Аца Драмосер, НАТО премијер, српски Краљ Иби, највећи лажов и преварант у историји српске политике, одлучио је, на силну молбу свог покореног страначког робља, да се кандидује за председника државе и да победи у првом кругу. Упркос свим лажима, заклињањима и обећањима да се неће никада кандидовати, АВ је одушевљено одлучио да постане десетогодишњи председник Србије. Два мандата сматра сигурно загарантованим, па је морао да неписменог Неверног Тому склони са историјске позорнице, јер четнички војвода из војничког казана, све са покондиреном помпадурком Драгицом, није могао да понесе тако тежак терет као што је победа на председничким изборима у покраденој, опустошеној, несрећној и силованој Србији.

Ко једино може да настави тај злочин и то насиље? Ко је једини спреман да, притисцима, крађама, уценама, поткупљивањем и насиљем, победи у првом кругу и покаже ко је Господар Србије? Ко је довољно луд да иде до краја, док све у Србији не сравни са земљом, како су му наложили његови послодавци? Само један човек – АВ!

Тако је идиотски плагијат спот у авиону, који је коштао, према уобичајним лажима АВ, само четиристо евра, лансиран одмах после нокаута Неверног Томе, најбољи доказ моје тврдње да је годину дана раније лажљиви АВ донео одлуку да буде председнички кандидат. Само глупи и потплаћени политички дебили аналитичари то нису могли да виде. Свима осталима је било кристално јасно ко ће бити нови председник Србије. Било је више разлога да се претпостави да АВ неће пропустити ову прилику, јер је изјавио да не воли да му неко звоца над главом. Он не воли да чује никакву критику. Органски не подноси критику. Почиње да луди и прави искривљено и згрчено лице, када неко изнесе нешто против њега, што је довољан доказ психијатрима да га позову на лекарски преглед и да утврде његово ментално стање.

Упркос силном маркетиншком сликању и праћењу свих камера националних телевизија у његовом естрадном премијерском раду, само док су камере упаљене, АВ је изворно велики радикалски лењивац и лајавац, сплеткарош и цинкарош, докоњак и перверзњак, који више воли да чита шта ко о њему пише и говори, него да се бави напорном дневном економијом , коју не разуме и која га прилично нервира и мучи и која показује, упркос свим фалсификовањима финансијских података и подешавањима буџета, да безобразни и размажени грађани, нерадни и неповерљиви, неће да прихвате маркетиншке трикове и спиновање АВ и његове лажи да је Србија шампион реформи и бољитка у свету.

Након пет година владавине и задуживања од 13 милијарди евра, што је највеће задуживање у историји Србије, после бекства 100.000 младих из Шошенка и 100.000 њихових родитеља од лудила апсолутисте и самодршца, принуђена бекства из земље да би се преживело и сачувало људско достојанство, постало је потпуно јасно да је овај настављени концепт неолибералног задуживања и распродаје дошао у завршну фазу, да се мора распродати преостало породично благо, јер пропали систем не може да функционише без новог свежег новца, па издајнички режим припрема распродају: Аеродрома, ПКБ-а, Телекома, ЕПС-а, плодне земље, рудника, чак и оних који имају злато, распродају свега и свачега што нам је преостало у држави, на самоме крају продаће и своје грађане као робове или топовско месо, само да би се АВ одржао на власти.

Међутим, потресе у држави, који сигурно следе, јер стање у друштву је неиздрживо, лукави и покварени политикант АВ хоће да дочека на вишој позицији, удаљенији од дневних штрајкова и протеста незапослене сиротиње, пљувања и вређања, па ће премијерско место препустити неком од својих млађих страначких клонова, који ће верно служити Господара до његове коначне пропасти.

Одлазак на свадбу, где је било 600 гостију и где се појавио и несрећни српски патријарх, као да тога дана није имао нека преча посла, рецимо, у обиласку неке болнице, старачких домова или дечијих сиротишта, наговештава на то кога АВ рачуна да буде премијер од његовог великог поверења.

Планови АВ су врло јасни и провидни. Треба му десет година председниковања да потпуно сравни Србију, да казни Србију, како то од њега траже његове газде, да Србија више никада не буде реметилачки фактор на Балкану и да више не нервира крсташе у њиховом обрачуну са Русијом.Све је АВ предузео да оствари тај сценарио. Почевши од потпуне контроле свих медија у Србији, све од пословног ангажмана оног упареног гмаза Миломира Марића, краља спрдања и зајебавања, који је добио специјални задатак да Србију претвори у куплерај и бордел, да обесмисли и исмеје сваку паметну мисао или намеру, па преко куповине , за ситне паре, продане српске малограђанске квазиелите, аналитичара, професора и доктора за лицемерје и полтронисање, финансирања свих политичких странака опозиције и њихових грамзивих и сујетних лидера, па до окупљања проверених бандита, сецикеса, јајара, пробисвета, разбојника са потерница, примитиваца, простака и лупежа из деведесетих година, који су се, као подгузне муве свог ранијег господара, поново окупили, који данас ликују што су обновили време

Деведесетих година, само сада без ратоборног Слобе, ко јебе , бре,Слобу, важније су паре, који нам се кезе у лице, који ликују, који су се распојасали и разгоропадили у свом простаклуку и безобразлуку, који су се помамили, који грмљавином дебелог црева воде јавне расправе, који подригују из своје простачке унутрашњости и балегају по српској уплашеној јавности, окружени силиконским полусветом и идиотима, који су намерни да сви колективно и здружено, тако распојасани, подивљали од власти и пара, као циркуска група, уђу на следећим парламентарним изборима у Народну скупштину и да Народну скупштину коначно и неповратно освоје и окупирају, да је претворе у јавну кућу, где ће они да воде своју политику држи да га набијем и ко набије тај добије. Стратегија АВ је да из два потеза дође до апсолутне власти и потпуне тираније, где се неће чути никаква критична мисао у друштву, него само гроктање и лајање животиња са његове Фарме, где ће он, попут Орвеловог предводника крмка Наполеона, све да контролише и свима да улива страх како би га верно следили и служили.

Први корак су априлски председнички избори, где ће он, како је планирао, победити и првом сатанистичком кругу и добити простор да омогући припадницима своје секте да се припреме за парламентарне изборе, који могу да уследе до краја ове године. Циљ парламентарних избора је да се одстрани било каква опозиција у Скупштини и да апсолутна власт у држави припадне Тиранину. Када то оствари, улазимо у стање – Терора! Тешки дани су се надвили над Републиком. Ко ће да брани Републику од тиранина, ако су се сви уплашили и посакривали? Ко ће да спречи тиранина да уништи Републику? Историја нас учи да после Терора долази – Револуција! Која ће бити насилна и осветољубива.

Грађани, жељни слободе, правде и живота,сурово ће казнити тиранина и његову секту. Историјски рачуни ће морати да се поравнају. Милости неће бити. Петооктобарске запаљене ватре на улицама ће бити упаљене шибице, према огњу који ће запалити тоталитарну вавилонску кулу злочина, пљачке, корупције и преваре. Читав један свет ће се изгорети у том друштвеном пожару. Читав један свет ће нестати у поводњу социјалног цунамија.Тако ће све морати да се гради од почетка.На новим темељима. Градиће они који буду преживели Терор. Где је проблем? Није проблем у једном човеку, који је, то је очито, потпуно одлепио, полудео од силне, неконтролисане власти, крађе и слушања самог себе. Није проблем у њему и његовим простацима и примитивцима што су се, опет, докопали власти и што данас славе, него је проблем у томе што нема демократског потенцијала у Републици. Проблем је у томе, што грађани не бране Републику од тираније болесног и полуделог сатрапа. Проблем је у томе, драги пријатељи, што сте се повукли пред олошем и простаклуком. Оставили сте да неко други спашава Републику. Нећете да признате да је то наша брига. Сваког грађанина! Проблем је што сте се уплашили и ућутали. Повукли. Побегли из домовине и тражите спас повређеној души у туђим земљама. Тамо ћете наћи само материјално задовољство. Душа ваша неће бити испуњена, док отаџбина наша буде патила.

Проблем наш се не може решити у туђини или повлачењем у себе. Проблем можемо да решимо само ако грађани устану да одбране Републику од тиранина. То се не може решити са садашњим политичким олошем, који се надмеће ко ће да замени тиранина у тоталитарном систему. Проблем се једино решава, господо другови, темељним и системским рушењем тоталитаризма. Тоталитаризам ствара тиранију. Тиранија уводи Терор. Терор доводи до Револуције. Србији то не треба.

Наши непријатељи ће се радовати нашем страдању. Србији треба нова политика. Србији треба нови почетак.То не могу да ураде политиканти који се богате бавећи се политиком. Ни њихови тајкуни. Сви они су заражени вирусом зла и похлепе. То могу да ураде само нови људи, који никада до сада нису били у политици. Морални и стручни људи који воле Србију. Којима верујемо. Имамо поверење. Који интерес Републике стављају испред својих баналних личних интереса. Који схватају своју историјску одговорност за спас Србије. Који су спремни да стану у одбрану Републике.Који неће пристати на нагодбе, коалиције и шупље политикантске договоре за себе и своју политичку секту. Који знају да је излазак на овакве изборе политичко самоубиство. И који неће да изађу на овакве, намештене, изрежиране, непоштене и унапред одређене изборе. Зашто би излазили? Да дају легитимитет тиранском режиму? Да буду икебане парламентаризма? Да обесмисле Демократију и Републику? Зашто би излазили? Да лече своју провинцијалну, паланачку сујету? Да лече своје личне комплексе? Да добију неку сићу за џепарац? Да се сликају у изборној кампањи у инат комшијама? Зашто би излазили? Не излазите!

БОЈКОТ! То је једино решење за ове априлске изборе. Бојкотујмо демагога и преваранта! Нека сам буде кандидат! Нека сам изађе на изборе! Нека сам победи са 103,4% гласова. Оголимо српског Краља Ибија! Немојте да идете у тај циркус! Не дозволите да нас понизи! Не наседајте на нове преваре! АВ је смислио да буде преко двадесет његових кандидата. Сви који буду кандидати му дају легитимитет. Раде за њега. Помажу му да се устоличи. Зашто? Који је смисао? Зашто прихватате да трчите на сто метара, када су вас ставили у врећу, везали вам руке и ноге и ставили црну мараму на очи? Зашто трчите ту трку коју сте унапред изгубили? Због Србије? Републике? Грађана? Народа! Лажете! То су само изговори. Знамо вас одлично. Трчите због себе. Искључиво због себе. И својих личних интереса. Немате историјске одговорности. Бедни сте и проклети! Престаните да нас лажете. Престаните да буде већи циркусанти од српског Краља Ибија. Он је непоновљив. И мора да оде у прошлост.Грађани морају да му окрену леђа! Не излазите на априлске изборе! То је замка! Подвала! Ако већина грађана одбије да изађе на изборе, онда је то велики шамар Демагогу. Нема више легитимитет! Све се руши у једном дану. Грађани показују да не желе да живе у лажима и преварама. Грађани не подржавају намештене изборе.Нека победи убедљиво сам са својим криминалцима и политичким аналитичарима.После тога, он мора да оде.

Показали смо целом свету да га Србија не жели. Показали смо целом свету наш демократски потенцијал. Његова владавина је прошлост. Ако то не буде прихватио, ако настави, упркос поразу, даље, онда ће грађани морати на улици, демократски, мирно и самосвесно да се изборе за одбрану Републику.Светске прилике су се промениле. Нисмо више сами. Све нам иде на руку. Треба бити мудар и одлучан. Насилна стања су велика опасност. То нам данас никако не треба. Верујем у древну памет и мудрост нашег народа. Верујем да више не могу да издрже ову менталну тиранију. Ово психичко понижавање и злостављање.

Верујем да је дошло време да се усправимо и да скинемо тиранина. Имамо стручне и паметне људе. Знамо шта мора одмах да се ради. Имамо економске и политичке програме. Имамо поштене људе, који искрено воле Србију.

Дајмо тим људима прилику. Није све изгубљено. Права борба тек почиње. Спремите се!

Бранко Драгаш, Таблоид

Актуелно

Статистика „убија“ Вучића: По новом обрачуну – зараде још мање!

Више ни сами не знамо колико пута је Александар Вучић причао о платама и пензијама, …

Нови начин статистичког обрачуна – просечна плата нижа за 1.200 динара

Републички завод за статистику представио је податке о платама у Србији, израчунате на основу нове …

2 Коментара

  1. Свака част Бранко на јасно изнетом чињеничном стању
    болесног нам вође, … ако никако другачије требамо га
    отерати са власти говновим моткама !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Simple Share Buttons