fbpx

Усијани телефони електрана, 600 грађана се жалило за 24h

0
(0)

Телефони ЈКП „Београдске електране“ усијали су се, пише „Блиц“ и наводи да су трећег дана од почетка испоруке топлотне енергије мајстори имали пуне руке посла.

Телефони, како наводи тај лист, нису престајали да звоне што због рекламација на цурење из радијатора, што због слабог грејања.

– Јуче је примљено око 600 рекламација. Од тог броја 10 одсто чине рекламације на цурења из инсталација, а више од 30 одсто односи се на пријаве на „слабо“ грејање појединих грејних тела у стану, као и на кварове због којих нема дотока топлотне енергије – кажу из „Беоелектрана“ и објашњавају да је наведени број уобичајен за почетак грејне сезоне.

Из овог градског предузећа напомињу да су сви топлотни извори, односно топлане и котларнице у функцији, а на систему даљинског грејања нема системских кварова, већ само појединачних.

– Напомињемо, при високим спољним температурама аутоматизована је регулација у предајним станицама, тако да проток топлотне енергије у кућним инсталацијама обезбеђује да у становима буде температура од 20 до 22 степена Целзијуса – кажу из „Беоелектрана“.

Блиц.рс

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

Топлана у Нишу предложила поскупљење грејања

5 (2) НИШ – Надзорни одбор нишке „Градске топлане” предложио је граду као оснивачу да …

Зимска рачуница: Најмањи трошак за грејање на јефтина дрва, струја најскупља

5 (1) Београд — Најмање трошкове за грејање просечног стана у овогодишњој грејној сезони имаће …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *