fbpx
Насловна / Став / Возача УБИЦУ Зорана Бабића сте пустили на слободу а хапсите ТОТАЛНО невино дете!
Возача УБИЦУ Зорана Бабића сте пустили на слободу а хапсите ТОТАЛНО невино дете! 1

Возача УБИЦУ Зорана Бабића сте пустили на слободу а хапсите ТОТАЛНО невино дете!

Ово може само у Вучићевој напредној Србији! Да полиција и правосуђе дан после привођења пусте на слободу човека који је починио убиство из нехата тако што није прилагодио ЗАКОНОМ прописану брзину приликом уласка на наплатну рампу што је резултирало смртним исходом и тешким повредама више људи. Тог сте човека за кога није утврђено ни да ли је у тренутку извршења тешког кривичног дела био у алколисаном или измењеном стању свести одмах пустили на слободу а данас таржите од јавности да вам помогне да ухапсите дете које је од пластичних канализационих цеви направило ИМИТАЦИЈУ вешала како би вам послало поруку о томе шта сте код народа заслужили после шест година ваше власти и спровођења закона тј. безакоња и криминала у који сте огрезли.

Од самог државног врха на којем фигура највећи велеиздајник у историји Србије јер њега нико не може сматрати Србином после звих злочина које је починио против народа и интереса Републике Србије. Министра Стефановића би само подсетио да се приликом вршења његових службених дужности строго  држи закона и правила службе јер ће у суспротном и сам и то веома брзо бити под ударом закона који неће бити спорвођен селективно већ онако како слово закона то и налаже.

Било би добро да нам министар Стефановић као врхунски стручњак Мегатренда објасни који се то закон и у којем то члану бави кажњавањем оних који улицом прошетају имитацију вешала?! Такав закон и члан закона у Кривичном законику Републике Србије не постоји нити се таква ствар може и сме кривично процесуирати већ се било какав покушај кривичног и прекршајног процесуирања особе која је носила иматацију вешала сматрати политичком обрачуном и државном репресијом па ће сходно томе против свих оних који у том политичком прогону буду учествовали бити предузете и одређене законске радње примерене покушајима политичког прогона и државне репресије.

Милинко Милинчић

Србијаданас.нет

Да ли је овај текст користан?

Кликните на звезду и оцените!

Ако вам је текст користан...

Поделите га са пријатељима!

Актуелно

ОД АНТИKЕ ДО СВЕТОГ САВЕ - Kо скрива српске законе (видео) 11

ОД АНТИKЕ ДО СВЕТОГ САВЕ – Kо скрива српске законе (видео)

Историја Срба скривена је чак и када је у питању дело Светог Саве. То што …

Kо све има српски пасош - терориста Фатаха, осуђена бивша премијерка Тајланда, сарадница Блера... 12

Kо све има српски пасош – терориста Фатаха, осуђена бивша премијерка Тајланда, сарадница Блера…

Влада Србије све више додељује пасоше страним држављанима, а само ове године додељено је 10 …

5 Коментара

 1. SVI SMO MI NA VASIM VESALIMA, SLINO SLINAVA I NESPOSBNA I POTPUNO NESTRUCNA!
  NE DIRAJTE NAM DECU!
  DECU VAM NE DAMO!
  OTIMATE IH RODITELJIMA, HAPSOTE NA ULICI I ISTERUJETE IH IZ ZEMLJE SVOJIM „ZLATNI DOBOM“ KOJE SAMO VI SLINE I VASI SLINAVCI OSECATE!
  STANITE NA VREME DILETANTI!

 2. A, DA, I NEMOJ SLINO DA ZABORAVIS DA SU OD TVOG VELIKOG FARAONA SVI OPRALI RUKE!

 3. tacno bando fasisticka, i treba da se bunite i izbor trazite; malo su vesala, treba dodati giljotinu, , elektricnu stolicu, koc, treba vas namazati medom i zive zakopati pored mravinjaka, samo da vam se glavudza vidi, kako su to turci radili Avremu Lukicu, ili bi ste voleli flasu ko sto Mucenik Djordje Martinovic strada, vi mozga nemate i nista ne mozete razumeti, coporu vukodlaka naviklih krv piti, zivu decu jesti, pljackati i drugima zlo ciniti. — ma nasa je sveta duznost sav vucickodlacicki copor u pakao poslati a njihove jazbine popaliti, Gospodinom Artemijem okaditi i dezinfikovati.. — PU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *