Вучић хоће гондолу на Kалемегдану и нико га неће спречити

Вучић хоће гондолу на Kалемегдану и нико га неће спречити

Говорећи о отоварању панорамске жичаре на Златибору, саветница за медије председника Србије Александра Вучића Сузана Васиљевић, рекла је како се председник јако радовао тој гондоли, као што се радује и гондоли на Kалемегдану и истакла да га нико неће спречити да тај пројекат и реализује.

У четвртак је на Златибору пуштена у рад панорамска жичара с кабинама која повезује центар Златибора и планински врх Торник, а том догађају је осим председика општине Чајетина Милана Стаматовића присуствовао и председник Србије Александар Вучић.

Гостујући у емисји Хит твит, саветница за медије председника Србије Александра Вучића Сузана Васиљевић, рекла да се председник јако радовао овом догађају.

“Председник Вучић се јако радовао гондоли на Златибору, радује се и гондоли и на Kалемегдану. Нико не може у томе да га спречи. Нико га неће спречити да и тај пројекат заврши. Знам човека”, рекла је Васиљевић..

“Рекао ми је ‘Поздрави шефа и реци му да одустане. То је пројекат који је немогућ. Ја сам као студент, пре педесетак година, радио на том пројекту. То се десити неће. Сви који су пробали су пропали и ништа од тога није било.’ Ево, ми данас имамо Београд на води”, испричала је она.

У марту 2019. године на Kалемегдану су посечена стабла у близини скејт парка, што је био увод у изградњу гондоле која је, како су тада најављивали представници градских власти, требало да повезује две обале Саве у Београду.

Међутим, од изградње гондоле, се бар за сада одустало након притиска домаће и међународне стручне јавности, да би гондола угрозила подручје Kалемегдана као културног добра.

Отворено

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Ђилас и Мариника отерани са протеста! МАРШ МАМУ ТИ Ј*БЕМ… (видео)

Ђилас и Мариника отерани са протеста! МАРШ МАМУ ТИ Ј*БЕМ… (видео)

Где год су се они појавили, народни протести су пропали. Од нереда у јулу против …

Банда Александра Вучића претворила је Републику Србију у Робовску Србију

Банда Александра Вучића претворила је Републику Србију у Робовску Србију

Александар Вучић је у Србију увео робовласништво. Јавност се узнемирила сазнањима о условима рада и …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *