Вучић јавно признао да црногорска служба контролише српски МУП, БИА и значајне позиције у Министарству одбране
фото: Танјуг

Вучић јавно признао да црногорска служба контролише српски МУП, БИА и значајне позиције у Министарству одбране

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није истинита тврдња лидера радикала Војислава Шешељ да је министар здравља Златибор Лончар, индиректно преко Бибе Шекуларац, одавао тајне црногорској служби.

“Знам да је то неистина јер је заправо прикриван неко други. Не говорим овде о љубавним односима, нити ме те ствари занимају, већ о обавештајним. Постоје неки други из врха државе који су у том смислу повезани са поменутом госпођом и неким другим људима који су везани за црногорску службу”, рекао је Вучић одговарајући на питање Вечерњих новости.

Председник наводи да зна и ко је јавио Шешељу, “желећи да он по сваку цену то каже”.

“Реч је о човеку из политичких структура. Рачунали су на Шешељеву нетрпељивост према Лончару, а разлог је био да се прикрију неки други. Шешељ је, с разлогом имајући поверење у човека који му је ту информацију донео, изашао у јавност и изговорио нешто што није истинито. Мада, није тајна да је нама црногорска служба држала пола МУП, пола БИА, значајније позиције у Министарству одбране. Сада се то драматично смањило”, казао је Вучић.

Танјуг

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Како су "Новости" пре затварања бирачких места знале да је "ДА" победило на референдуму?!

Како су “Новости” пре затварања бирачких места знале да је “ДА” победило на референдуму?!

Вечерње новости, чији је главни и одговорни уредник Милорад Вучелић, „пораниле“ су са резултатима гласања …

СИНОЋНИ ХАОС ИСПРЕД РИK-А: Полиција хапсила демостранте, данас се одржава велики протест против крађе! (видео)

СИНОЋНИ ХАОС ИСПРЕД РИK-А: Полиција хапсила демостранте, данас се одржава велики протест против крађе! (видео)

Полицајци у цивилу легитимисали су активисте покрета “1 од 5 милиона” и око 23:30х привели …

6 Коментара

 1. Благо нама како је наш преседник информисан…..
  Познате су му све ј…..е. легалне и илегалне…..
  Грађани баш немају много од тих информација, али би било добро да нам појасни у ком својству тамо негде у министарству седи неки Амадео Воткинс??? Можда би онда лакше разумели крилатицу “За нашу децу”………

 2. Jedino o JoVanjici nije obavešten ko Koštunica!

 3. junaci ovih dana su lopuze, zloce i zlikovci, nevernici, majnuni i magarci, hanume iz harema, furije, raniteljke iz budzeta rozmari beba.
  razume se tu je i unuk muratov, ker mu mater, zastitnik lopuza, rusitelja i rtazbojnika, investitor kula i gradova, nasim parama iz budzeta.
  on voli da kontru udara, da uzdize i stiti svoga haznadara a izdajica ko svaka propalica, uvek spreman petorici dzarat po guzici al na jednog pravednog salje ubicu drugima za pouku.
  sta cekati od mufljuza i budala, a sta od majmuna koji oprastaju, lice jedno pa drugo okrecu i zaboravljaju, neprijatelju se klanjaju a bliznje zlostavljaju.
  za jedne je spas papkar picousti i oblaci dima na kokosinjac smrdeci a za druge zlatousti, sto izusti vrednije od zlata mu se pretvori a da bi smo to razumeli trebali bi da smo ljudi.

 4. Десетак година неки кризу су надмашили, оставили је народу. Они га научише да је први на континенту, малтене у свему, привредни раст, број вакцинисаних од короне, најмањи број оболелих, да не помињем вирус. Када људи отворе фрижидер-празан, када отворе новчаник, уколико га имају, празан, он од новчаника се трансформисао у документарник, када оду у продавницу, забораве шта би требало да купе, врате се у празној кући, празним кесама. Људи беже једни од других, једино скупа су заједно када их окупи гласноговорник на отварању фабрика, споменике, аутопутева и све што замисли, људи остају до краја здружени и јединствени, а после сређу утиске. Када се врате кући, све на старо (снс), гледају ТВ и од узбуђења чешће морају да бришу екране. Једина истина је да није уништена корона, а само што није? ЕЛИТНОСТ

  ♣ Филозоф Џон Лок је рекао “Homo hominis lupus est – Човек човеку је вук”. Ја бих желео да превод гласи: “Човек човеку је брат”.
  ♣ Благо ко има пријатеље. Тешко ономе коме они помогну?
  ♣ Један високо котирани функционер, који све зна, у задње време и медицину.уместо да напредује у тој науци он је уписао школу кошарке. Чувај га Боже.
  ♣ Јединствени смо у свету, нас не лече лекари, већ политичари, лекари тек треба да науче.
  ♣ Нача пракса да од пријатеља правимо непријатеље. Сви кажу да је холестерол штетан, а стварно није. Како да се људи понашају према политичарима некад користе, а више штете, не себи.
  ♣ Неки не могу да слушају туђе глупости. Да, не могу, јер они причају само глупости. Конкуренцију не трпе?
  ♣ Мирослав Алексић ових дана је бацио политичаре у запечак. Он са понашањем у култној школи глуме и још по нешто… је главна тема свих медија у негативном контексту.
  ♣ Не желим оно што нећу. Хоћу свакако оно што желим. Нема скретања?
  ♣ У свету увек је владала жива страховлада. Сада ту улогу је преузела невидљив и тешко уништива корона.
  ♣ Корона вирус је коначно мутирао. Политика никако да мутира, осим у парама.
  ♣ Корона вирус је повећао милијарде у милијардама. Али зато је пукла средња класа, сања хлеба.
  ♣ Корона вирус односи велики новац из буџета. Он се не види, а виде се болесни и гладни.
  ♣ Вођа не носи маску. Зна да чизма главу чува.
  ♣ Корона вирус није поштедео ни демократију. Стално слушам монологе једног човека.

 5. Sta ta vojska radi u Srbiji? Od 1945 oni su neprijatelji Srbije i ne mogu se nazvati srpska vojska. Svo to djubre iz vrha vojske treba ocistiti. Samo Srbi sa porjeklom srpskim od 10 koljena unazad mogu ostati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *