ВУЧИЋ ЖЕНИ ДАНИЛА, А МИ ПЛАЋАМО СВАТОВЕ: Ево одакле је млада!
фото: инстаграм

ВУЧИЋ ЖЕНИ ДАНИЛА, А МИ ПЛАЋАМО СВАТОВЕ: Ево одакле је млада!

Један од оснивача Покрета „Буђење“ Душан Туфегџић указао је на конференцији за новинаре да председник Србије наводно, жени сина Данила.

– Сређује се пут до Добрића, места где ће у септембру власник наших живота Вучић ићи по своју снаху. Тамо се увелико раде путеви и сади цвеће поред пута, наменски и једино из тог разлога.

С тим што се нова долина Ибра, односно долина јоргована која се прави у Шапцу, не може упоредити са оном из 13. века, нити је Данило Вучић Урош Први Немањић, нити је млада дама, његова будућа супруга, Јелена Анжујска, нити се ми налазимо у 13.веку- истакао је Туфегџић на почетку.

Према информацијама које је добио до члана Управног одбора, у Библиотеци шабачкој завршен је конкурс за директора са два кандидата.

-На чело шабачке библиотеке доћи ће кума Вучићеве жене, која је пре неколико година завршила факултет на Мегатренду, смер менаџмент у производњи, а иначе је ’68 годиште. Питам се какве везе има са културом и библиотеком, осим ако од драгоцености које се налазе у библиотеци, а оне нису мале, не планира да прави салвете и папирне марамице. Упозоравам грађане да постоји могућност да кума Вучићеве супруге постане директор, а нема никакве потребне квалификације за то место- нагласио је он.

Србин.инфо

Оцените текст

0 / 5

Your page rank:

Поделите вест са пријатељима

Актуелно

Чак 39 одсто грађана Србије уопште не верује РТС-у док 28 одсто РТС уопште не занима

Чак 39 одсто грађана Србије уопште не верује РТС-у док 28 одсто РТС уопште не занима

Демостат је урадио истраживање јавног мњења о поверењу у РТС, у оквиру шире анализе поверење …

Дефицит буџета на крају јула 39,6 милијарди динара

Дефицит буџета на крају јула 39,6 милијарди динара

За седам месеци дефицит буџета Србије износио је 39,6 милијарди динара, док је јавни дуг …

2 Коментара

  1. Za sada u Dobriću samo je put urađen ostalo je ostalo samo na obećanjima!Trotoari su ruinirani i ne moze se proći a o obecanoj vodi i kanalizaciji da i ne pricamo ….

  2. Хоће ли међу почасним званицама бити Данилови “другарчићи”, који се моментално налазе у “карантину”, макар као обезбеђење, јер су “стручна” лица, која су се већ доказала на таквим пословима ?!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *